Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

benim eve gidişim en erken 19.30
yemek yap,ye,topla 21.00 en erken
gel de zayıfla
yok ama yeni bi koşu bandı buldum onu alıcam kızlar
temmuza kadar en az 4 kilo vermem gerek

kıs sne zeyıfsın baya resimlerde inceciksin yafyuuuuuu zayıflama:eek:lmaz:benim göbegim olmsa öldürseniz rejim yapmıycamda hoş yapamıyorum o da ayrı bi durummafoldumbenakşam yemiyeyim barii bşylerrrr offfff:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3
kıslar çok geç çıkıyorsunuz ya işten ben4:30 en geç 5 de çıkıyorum yazın biras daha fazla iş olur sadece yorulurum ama iş çıkışım deişmiyo valla allah kolaylık versin 7-8 gibi iştenmi çıkılır ne biçim vicdansız bu iş verenlerrrÇok üzgünüm çoook

nem bi de eşin dicek ki bırak şu laptopu :) böyle de bir durum var

kıs ben bırakırsam laptopu o kapar hemen oda pc canavarı benim gibikaydirigubbakcemile3yalnız digitürk alcak ilk işi öyleymiş eve maç delisiiii açtırırım maçları bide ıvırzıvır çay yaptımmı bana karışmas heraldeee yada inş öle umuyorumkaydirigubbakcemile3

özgecim iyiyim ama bu iş beni çok bunaltıyo ya
uzun bi tatile ihtiyacım var hissediyorum
:KK43: nolcak bilmiyorum
hiç böyle olmamıştım

aynen yaa benn cok cok bunaldım bide bandajlı bandajlı çalışmaya başlayınca daha bi tepemin tası attı

oskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs kirpik perması istiyorummmm bu ara kirpiklerimi kafaya taktımm çok uuzun deil kısada deil ama düzlerrrr sen yaptırmışsın forumu okurken gördüm memnun kalmadınmı kıs 3 ay kalıcı oluyor dediler 50-60 tl ye yapıyorlarmış burda güvenemedim şahsen ama çok istiyorumm kirpikler bakışı çok deiştiriyor..rimel kullanmayı hiç sevmiyorummm kullanmamada bi niişanımda kullandım okdr :)takma kirpikler var tekli tekli olanlar bide tüm olanlar var karar veremedim hangisini alsam diye ..sne ne önerirsin guzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..aranızda kullanan varmı bunları bacılar

fstk gene dayanamamışsın ozgeozgeye yorum yapmışın :KK70: allah sizi ne etmesinnn kaydirigubbakcemile3

oskeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kıs kirpik perması istiyorummmm bu ara kirpiklerimi kafaya taktımm çok uuzun deil kısada deil ama düzlerrrr sen yaptırmışsın forumu okurken gördüm memnun kalmadınmı kıs 3 ay kalıcı oluyor dediler 50-60 tl ye yapıyorlarmış burda güvenemedim şahsen ama çok istiyorumm kirpikler bakışı çok deiştiriyor..rimel kullanmayı hiç sevmiyorummm kullanmamada bi niişanımda kullandım okdr :)takma kirpikler var tekli tekli olanlar bide tüm olanlar var karar veremedim hangisini alsam diye ..sne ne önerirsin guzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..aranızda kullanan varmı bunları bacılar

Bende ekletmek istiyorum bi ark ekletmişti 3 ayda normal kirpik nası dökülürse öle dökülüomuş galbaaa

canım ben sadece boyatıp perma yaptırttım ama düğünden bi hafta önce bence pinkin dediği gibi kirpik eklet o daha başarılı oluyomuş benim kirpikler çok ii değildi belkide bilemiyorum ama çok memnun kalmadım yani
1 saat eziyet çektiğine değmez düğünde takma kirpik taktırırsın olmadı :)
Türkan Şoray gibimm

Bende ekletmek istiyorum bi ark ekletmişti 3 ayda normal kirpik nası dökülürse öle dökülüomuş galbaaa

uyyy ekletmemiiiiiii onuda şimdi duydum snl ekliolar ksı igneyle falanmı canın acımadımı..benim kirpikler baya var ama dümdüzzzzz karşıdan bakınca kirpik yok gibi duruyorkaydirigubbakcemile3

canım ben sadece boyatıp perma yaptırttım ama düğünden bi hafta önce bence pinkin dediği gibi kirpik eklet o daha başarılı oluyomuş benim kirpikler çok ii değildi belkide bilemiyorum ama çok memnun kalmadım yani
1 saat eziyet çektiğine değmez düğünde takma kirpik taktırırsın olmadı :)
Türkan Şoray gibimm

ay aglarsam düşmezmi takma kirpikkkkaydirigubbakcemile3 bi kaç gün önce gittimki tümden kirpkler var ya takma ondan alayım kadın tekli tekli olanlardan al illla dedii bölee 3 tell kirpik varmış giib herbiri yapıştırıcı kulanmaya gerek yokmuş cımbızla tuturcakmışım bi tanesini iki kez kullanırsın dediii 30 tane falan vardı bii pakette ölemi alsam ay neyapsam karar veremedimmmmmmmmmmmmmmmmmakannehir

fstk gene dayanamamışsın ozgeozgeye yorum yapmışın :KK70: allah sizi ne etmesinnn kaydirigubbakcemile3

fıstıkkkkkkkkkkkkkkkkkk gel yamacıma yafyummm boşver onu gel burda keyifli keyifli sohbet ederim lolita çıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraklinialirimsmile

öptm hepsiniz yine:)

Son düzenleme:
cımbızla kirpik nası tutturuluyoki ilginçç valla ark öle canm acıdı falan dememişti ama yeterli kirpik varsa kıvrık olursa hoş olur dediin gibi :)

ahahahaha lol bugn uyarı günleri galba nedense senle bana denk geldi nem :KK70:

sorma anam sormaaaaaa akıllı ol diyo yönetimdeki aplalar:):):):):akıllı olcamda dürten olmasa beniiiiiiiii ehuehuheuh:)

Pıtırcıkların en manyakııı olan NEMMMM iğneyle kirpikmi eklenir yahu :KK70: ahhahaha

kızlar bi arkadasımdan duydum ve eczaneye bi su ahzırlattım yüze çok ii geliyomuş yağmur yağmazsa akşam onu almaya gidicem ii gelirse siz de yaptırın
kendimi kobay yaptım hee

Benim düğünümde takmışlardı teklilerden ama takması çok zor, baya bir uğraşmıştı kuafördeki hatun, makyajı çıkartıekn çıkıyor.

kızlar bi arkadasımdan duydum ve eczaneye bi su ahzırlattım yüze çok ii geliyomuş yağmur yağmazsa akşam onu almaya gidicem ii gelirse siz de yaptırın
kendimi kobay yaptım hee

Doktorum vermişti kullanmıştım tonik gibi birşey, mucize etkisi yok ama başarılı bir tonik gibi işte.

ay gene bana uyarı geldiii alla allaaaaa bizim forumlar takipte sanırım kızlarrrrr dünkü yazılara bakılıyo söliyimmmmm

Pıtırcıkların en manyakııı olan NEMMMM iğneyle kirpikmi eklenir yahu :KK70: ahhahaha
ay nebilim yaaa biden aklıma öle bşy geldikaydirigubbakcemile3

kendimi kobay yaptım hee

vooooooooooooovv kıs dene bizede söle bende yaparımmmmmmmmmmaklinialirimsmile

X