Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

erman guzunun çenesine çok gülüyorum bi de
öne doğru çıkarıyo ya çok gülüyorum

hele dün şok oldular ya kamera karsıısınd aogluyla birlikte orda koptum bide tısladı yaaa ordada koptum cok komık adam ya erman gusucuk

ben ağladım diyom yaaaa yiter yaaaa ne üzülmesi yaaaaa

ayakkabılarımı fırlatırmışım :roflol:

kıslarrrr ben geldmm:) ya işteyim tabii muhabbetin ucunu kaçırıyorumm:) ara ara gelir lafa atlarım ben dizileri konusmussunuz en son bende lost hastasıyım:))) bu arada patronum burnumu gırdu kadın bayıldı bitti bi guzellik gelmiş diyo onceden cikinmisim demek:KK43:((( hihi ama olsun en azından pozitif bir yorumdu:)) iş yerinde detaylı temizlik var ameliyatlıyım diye kaytarmama izin verdiler biraz:)))

tuonelacım adına cok sevndm gzl yorumlar almak insanı rahatlatıo
ama daha cok gzl yorumlar alcaksın emin ol bu daha bişey deil :)

ayyyyyy tuonela yavriuuuummm napuyosuuunnnnnnnnn

iyileştin mi çok merak ettiimm

ayyyyyy tuonela yavriuuuummm napuyosuuunnnnnnnnn

iyileştin mi çok merak ettiimm

chealseaa iyiyim cnm alcım cıktı cokkk rahatladım simdide işte dikkat ediyorum kendime, havada kapadı bi uyku bastırdı:))) zor acık tutuyorum gozlerimi, bir hafta tembellige alısmıstım yaaa:))boshayallersmile

Foto yollar mısın tatlım Çok merak edıyorum

nereye yollayacaksan dı mı laf benımkı de

ekler mısın yanı :)

uykudan bende düşücem şimdi , acıktım da yemek saatini bekliyorum :umursamaz:

ayyy kızlar doktordan geldik. alçım alındı. valla ameliyattan zormuş. birazda bastırdı kemiğe. başım dönüyor kafamı kaldıramıyorum . bir bandaj koydu cumaya alacak bunuda. ama annem bayıldı . çok hoş olmuş. şişliğe rağmen. doktor daha çok şiş ama iyi oldu dedi. bende bayıldım . mutluluk bu işte. . ohhhhhhhhhhhhhhhh

X