Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıssslaaar ben bugün doktoruma gittim aslında ine tam göstermedi burnumu ama ucunu bantlamadan görüdüm çok şiş haftaya cuma gibi açıcak ama şiş dedi moralin bozulmasın dedi çok güzel duruyo kavisi falan dedi bende bantlı resimlerimi çektim amaaaa.....ayy burası burruuun topiği diildi nem merak ettim dedin ya ondan
kizalr bisey deyimmi
bu topic kesin kapanir, burun bölümünde bu topic ne alaka diye bilmiyorumkismile
oh afiet olsun cnm benim zaten zayıfsın bşy olmas sen rahat rahat yeeeee datlumaklinialirimsmilesaçımdaki kızılık gitti giib biras daha varda normal düz kahve oldu sevdim doal duruyor valla insanın kendi saç rengi gibisi yok bencesositosositokıs ben günün 15.ögununu yedim annem kahvaltılık getirmiş ne alakaysa D dayanamadım bida yedim nolcam ben nolcam yaaa:)))) guzel oldu mu sacınnnnboshayallersmile
kıssslaaar ben bugün doktoruma gittim aslında ine tam göstermedi burnumu ama ucunu bantlamadan görüdüm çok şiş haftaya cuma gibi açıcak ama şiş dedi moralin bozulmasın dedi çok güzel duruyo kavisi falan dedi bende bantlı resimlerimi çektim amaaaa.....ayy burası burruuun topiği diildi nem merak ettim dedin ya ondan
valla cnm kapanabilir banada öyle geliooo amaaa sonucta burayı kapatsalar burun başlıgı altında yine konuşurus bizkaydirigubbakcemile3burdaki amaç girince bisürü topikte gezcegimizze burda buluşmakkksositosositokizalr bisey deyimmi
bu topic kesin kapanir, burun bölümünde bu topic ne alaka diye bilmiyorumkismile
bizde muhtar nem ve ihtiyar heyeti olarak hemen yeni bir topik açarız:))) bu arada ben yatıyorum artık yaaa fazla bile kaldım sabah okurum ben yazdıklarınızı iyi gecelerrrrr:))):1ninca:
bizde muhtar nem ve ihtiyar heyeti olarak hemen yeni bir topik açarız:))) bu arada ben yatıyorum artık yaaa fazla bile kaldım sabah okurum ben yazdıklarınızı iyi gecelerrrrr:))):1ninca:
nası resim koyuluyo bilmiyorum ki yükledim fotoları bilg.ama bide kendi kendime çektim kimse yoktu o sırada iyi çıkmadı sanki ya
valla cnm kapanabilir banada öyle geliooo amaaa sonucta burayı kapatsalar burun başlıgı altında yine konuşurus bizkaydirigubbakcemile3burdaki amaç girince bisürü topikte gezcegimizze burda buluşmakkksositososito
kıslar bşy diycem gülmek yok ben gecen seneeee encümen adayı idim hatta ilk 3 den oluyodum benim yaş tutmadı 2 ay küçük kaldı nufuzdakaydirigubbakcemile3valla muhtar diyince nedense aklıma o geldi şimdii kaydirigubbakcemile3
bebegim valla iyi bile durmuşsun ben çoktan uyumuşsundur dedim:1hug:hadi iyi uykular cnm bnmmmmmmm sefiom seni fındık burunlum:asigim::1hug:
evet bencede o yüzden kapanmasin bu topic
encümen ne demek kizzz kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol::roflol:
bosver iyi bi deneyim olmus:roflol:
kizzzzz dügün dedim gelinlik dedim anacim görmedinmi
bende aglarım ha aglamaaaaaaaaaa:sinifsinif:Kapamasınlar topic imiziiiiii :sinifsinif:
oldumu acaba ya