Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

anaa kendi kendinemi boyucan kiz sacini:KK70:

Hımmmmmm afiyet olsun :) :) :) bende iştah açılması olmadı zaten doru düzgünde yiyemiodum dudaklarım narkozdan sonra zor hareketlendii keto gibii kalmıştımm :)

:roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çok hoşsun gülemiyorum da bandajlı bandajlı
[

QUOTE=nem;12722986]oooooooooo normal kuzu ben 15 günde kilo almıştım deli gibi yedim..bide insan sürekli evde olunca zaman geçsin diye bolca bşyler yiyookaydirigubbakcemile3ye cnm yarasın sonra verirsinn gerikaydirigubbakcemile3hem zaman gecer iyi olur:1hug:[/QUOTE]

maşallah nasıl verdin sonra ben zor veririm ya neyse .bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Ayyy bende gülemiyodum burnum acıyoduuu :) 1 ay cebelleştim esneyemiodumda 1 aydan sonra az bişey rahatlamıştım

Kızlaaaar bende geldiiiiiiiiiiiiiim.
Nemciiim sen yoksun;ama açınca okursun ümidiyle yazıyorum.Açtığın topik hayırlı uğurlu,bol muhabbetli,mutlu haberli ve kahkahalı olsun hepimize Canım.
Kızlar içimizi burda dökelim,bol bol kaynatalım.Yazmak ve konuşmak rahatlatırmış.Çok rahatlayacağız,ÇOOOK.
Yeniden Herkese MERHABAAAAAAAAAAAAAA.
Şeniz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin .bu ameliyat benim iştahı açtı ya. ne olursa yiyorum bizimkiler herşeyi alıp getiriyor neymiş ameliyat oldun enerji olsun diyorlar. sizde öyle iştahlımıydınız acaba*

su.ay cım ye tatlım bende ne bulursam yiyorum 3 tabak makarna yedim aksam solemesi ayıp:KK70::lepi:

Ayrıca Nemcim açtığın topiğin ismini çok beğendim.Yani salt burun amaçlı giren her kişi bu başlığı(sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetleri) görünce tahrik olur,mutlaka uğrar.
Canım ayrıca yakında düğünün varmış,hadi hayırlı olsun.Heyecan varmı,hazırlıklar ne alemde?
Saçını bi an önce boyada gel ya hadi aramıza:umursamaz:

Hımmmmmm afiyet olsun :) :) :) bende iştah açılması olmadı zaten doru düzgünde yiyemiodum dudaklarım narkozdan sonra zor hareketlendii keto gibii kalmıştımm :)

ay keto dedi ya haha :)) valla iyi benzetme olmus ya bu arada benim ameliyattan sonra asırı kabuklanma oldu dudaklarımda gerildi acamadım bu halime ragmen ne bulursam yiyorum:KK70: annemde ozenip sulus eyler pişirmişti yazık oldu hepsine:)hihoyyyt

ay keto dedi ya haha :)) valla iyi benzetme olmus ya bu arada benim ameliyattan sonra asırı kabuklanma oldu dudaklarımda gerildi acamadım bu halime ragmen ne bulursam yiyorum:KK70: annemde ozenip sulus eyler pişirmişti yazık oldu hepsine:)hihoyyyt

Kııızzzzz nemlendirici kullan bol bol dudağına bende neredeyse nemlendiriciyle yatıp kalkıodum :) zaten ağazdan nefes alıodm horul horull inletmişim evi köpeğim uyuyamamış horlamamdanki ben horlamam çıtım çıkmazz aslan gibi kükrüomuşum ben kükredikçe köpeğim beni izleyip iç çekiomş nolduuu anneme diyeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Kızlaaaar bende geldiiiiiiiiiiiiiim.
Nemciiim sen yoksun;ama açınca okursun ümidiyle yazıyorum.Açtığın topik hayırlı uğurlu,bol muhabbetli,mutlu haberli ve kahkahalı olsun hepimize Canım.
Kızlar içimizi burda dökelim,bol bol kaynatalım.Yazmak ve konuşmak rahatlatırmış.Çok rahatlayacağız,ÇOOOK.
Yeniden Herkese MERHABAAAAAAAAAAAAAA.
Şeniz

Evet yaaa topiclerede bakarız aradada kaynatırızz muhtarımız yok şuan saç boyasın belki gelir hehehehe

Evet yaaa topiclerede bakarız aradada kaynatırızz muhtarımız yok şuan saç boyasın belki gelir hehehehe

Ay bi saç boyama ne kadar sürerki?
Daha önce hiç boyamadımdayasakkelime
Kızlar kaç yaşındayız ve ne işle meşgulüz?

Kııızzzzz nemlendirici kullan bol bol dudağına bende neredeyse nemlendiriciyle yatıp kalkıodum :) zaten ağazdan nefes alıodm horul horull inletmişim evi köpeğim uyuyamamış horlamamdanki ben horlamam çıtım çıkmazz aslan gibi kükrüomuşum ben kükredikçe köpeğim beni izleyip iç çekiomş nolduuu anneme diyeee kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay kıyamam ben o kopekcigee:)) resmi varmı kıs hihi..bu arada bi sırrımı acıklamak istiyorum= ameliyattan sonra dudagı kuruyanlar sadece zeytinyagı sursunler muthis biseyyy:) nemlendiricilerin yetmedigi yerde inanılmaz ise yariyor hihi:):eek:

muhtarımızın guzel yardımcısı su anda saclarını boyuyoo :)) (kardesi oluyo hehe) birazdan gelir :))):eek:

Ay bi saç boyama ne kadar sürerki?
Daha önce hiç boyamadımdayasakkelime

kıs uzunluguna gore degisir veya kimin yaptigina mesela uzun gur saclarda saatlerce surebilir ama nemin usta kardesi bir cırpıda bitirmiştir eminim:))vereliniortak

kıs uzunluguna gore degisir veya kimin yaptigina mesela uzun gur saclarda saatlerce surebilir ama nemin usta kardesi bir cırpıda bitirmiştir eminim:))vereliniortak
Evet Canım,anladım.Ya ben biraz esprili sordum onu;ama tüm içtenliğinle cevap vermişsin.Sağol Arkadaşım:umursamaz:

bu forumun aynı zamanda chelsea ve oske.06 ya ihtiyacı varrr duyurulurrrrrrrrrrrrrrrr:))))

Evet Canım,anladım.Ya ben biraz esprili sordum onu;ama tüm içtenliğinle cevap vermişsin.Sağol Arkadaşım:umursamaz:

ay cnm bende gercekten sordum sandım kusura bakma:))) halen anestezinin etkisi altındayım diyimde bahane olsun bari:))):kedi:

X