Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pinkcim ya konu yine donup donup burna geliyo ama benim burnum alcının altından acaip kasınıyooo:))) napcam ben:)
eşekür edeirm cnm annein ellerinden öptümmmmmmmmmsositosositoaaaaaaaa evet düğün vardı doğruuuuuuuu allah şimdiden mesud etsinn annemde ilettiiii hayırlı olsun diye doğruuu doğruuu valla öle bi tur yapmak istiodmm haber veririmmm :) senide ist bekliyormmm
gel kuzu gelllllllllllllll malatya sizleri beklio vallaaklinialirimsmilesositosositoben de gelmek istiyomm malatyaya bu arada nem güzel başlık açmışın arkadaşım ama ben burun odaklı düşündüğüm için sohbet edecek başka konu yok gibi geliyo hahaha :))))
kıs valal laflıyalım iyi oluyoooooooooo güzel zaman geçiriyoreum vallahi aklinialirimsmileaaaaaaaaaa super bi konu açmıssın koptum resmen :))))))))))) tabi muhtar olarak calısmalara devam edecek bosuna vermedik oylarımızı:)) banene bende gelmek istiyorum malatyaya:))
Muhtar başlık deistiricem diye şaşırdı 3 konu açtı hehehe heycan yaptı tabiii :)
ahahahahaha
noliiiiyyy bakim burda aklinialirimsmile
benden habersiz hemde :mymeka:
:roflol: aman aleme akalim diye banlanmayalimda :roflol:
bu arada kac topic actin yaaa
kiz topiclerin isimlerini yönetimden baskasi degistiremiyo aklinda bulunsun:)
sonra hep degistiriyim derken böyle konularla doldurursun forumu kaydirigubbakcemile3
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin .bu ameliyat benim iştahı açtı ya. ne olursa yiyorum bizimkiler herşeyi alıp getiriyor neymiş ameliyat oldun enerji olsun diyorlar. sizde öyle iştahlımıydınız acaba*
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin .bu ameliyat benim iştahı açtı ya. ne olursa yiyorum bizimkiler herşeyi alıp getiriyor neymiş ameliyat oldun enerji olsun diyorlar. sizde öyle iştahlımıydınız acaba*