Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aaaaaaaa evet düğün vardı doğruuuuuuuu allah şimdiden mesud etsinn annemde ilettiiii hayırlı olsun diye doğruuu doğruuu valla öle bi tur yapmak istiodmm haber veririmmm :) senide ist bekliyormmm :KK66:

ben de gelmek istiyomm malatyaya bu arada nem güzel başlık açmışın arkadaşım ama ben burun odaklı düşündüğüm için sohbet edecek başka konu yok gibi geliyo hahaha :))))

aaaaaaaaaa super bi konu açmıssın koptum resmen :))))))))))) tabi muhtar olarak calısmalara devam edecek bosuna vermedik oylarımızı:)) banene bende gelmek istiyorum malatyaya:))

Muhtar başlık deistiricem diye şaşırdı 3 konu açtı hehehe heycan yaptı tabiii :)

pinkcim ya konu yine donup donup burna geliyo ama benim burnum alcının altından acaip kasınıyooo:))) napcam ben:)

pinkcim ya konu yine donup donup burna geliyo ama benim burnum alcının altından acaip kasınıyooo:))) napcam ben:)

ne tatlı kaslnlyodur tahmin ediyorum benim kaslnmamlstlda hlllmm kaslma yanl burnu oynatmamaya. Çalış sekli kayar falan Allah korusun

aaaaaaaa evet düğün vardı doğruuuuuuuu allah şimdiden mesud etsinn annemde ilettiiii hayırlı olsun diye doğruuu doğruuu valla öle bi tur yapmak istiodmm haber veririmmm :) senide ist bekliyormmm :KK66:
eşekür edeirm cnm annein ellerinden öptümmmmmmmmmsositososito

ben de gelmek istiyomm malatyaya bu arada nem güzel başlık açmışın arkadaşım ama ben burun odaklı düşündüğüm için sohbet edecek başka konu yok gibi geliyo hahaha :))))
gel kuzu gelllllllllllllll malatya sizleri beklio vallaaklinialirimsmilesositososito

aaaaaaaaaa super bi konu açmıssın koptum resmen :))))))))))) tabi muhtar olarak calısmalara devam edecek bosuna vermedik oylarımızı:)) banene bende gelmek istiyorum malatyaya:))
kıs valal laflıyalım iyi oluyoooooooooo güzel zaman geçiriyoreum vallahi aklinialirimsmile
Muhtar başlık deistiricem diye şaşırdı 3 konu açtı hehehe heycan yaptı tabiii :)

kıs işte iş kazası olduuu dedigin gibi heycan yaptımmmmm bisürü topik açtımmmmkaydirigubbakcemile3

ya kuzular 3 gündür topike çok kimse gelmio nerde bu pıtırcıkların devamı yaf:):):):):):)

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
nem, __fstk+

ehuehuhe kıs fıstık yakaladım seni,yaz bişyler okumaaaaaaaaaaaaaaaaaa sadece:):):):):)

:KK70::KK70::KK70: ahahahahaha:KK70::KK70::KK70:
noliiiiyyy bakim burda aklinialirimsmile
benden habersiz hemde :mymeka:

:KK70::KK70::KK70: ahahahahaha:KK70::KK70::KK70:
noliiiiyyy bakim burda aklinialirimsmile
benden habersiz hemde :mymeka:

ayyyyyyyyyyy senden habersiz olurmu kıskaydirigubbakcemile3
açılış töreni yaptıkk akşam üstü kırmızı kurdale falan kestikte yoktun senkaydirigubbakcemile3
artık burada alemlere akcaz cnm bnmmmmmmmmmmmmmmmsositososito

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin .bu ameliyat benim iştahı açtı ya. ne olursa yiyorum bizimkiler herşeyi alıp getiriyor neymiş ameliyat oldun enerji olsun diyorlar. sizde öyle iştahlımıydınız acaba*

:roflol: aman aleme akalim diye banlanmayalimda :roflol:
bu arada kac topic actin yaaa:KK70:
kiz topiclerin isimlerini yönetimden baskasi degistiremiyo aklinda bulunsun:)
sonra hep degistiriyim derken böyle konularla doldurursun forumu kaydirigubbakcemile3

:roflol: aman aleme akalim diye banlanmayalimda :roflol:
bu arada kac topic actin yaaa:KK70:
kiz topiclerin isimlerini yönetimden baskasi degistiremiyo aklinda bulunsun:)
sonra hep degistiriyim derken böyle konularla doldurursun forumu kaydirigubbakcemile3

anam nebilim yaaa anında konuyu açınca adını deiştirim diye düşündümde olmamış kaydirigubbakcemile3dua etki baktım sonra foruma yoksa ben bu hızla en az 10 konu açardımkaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr yardım edin .bu ameliyat benim iştahı açtı ya. ne olursa yiyorum bizimkiler herşeyi alıp getiriyor neymiş ameliyat oldun enerji olsun diyorlar. sizde öyle iştahlımıydınız acaba*

oooooooooo normal kuzu ben 15 günde kilo almıştım deli gibi yedim..bide insan sürekli evde olunca zaman geçsin diye bolca bşyler yiyookaydirigubbakcemile3ye cnm yarasın sonra verirsinn gerikaydirigubbakcemile3hem zaman gecer iyi olur:1hug:

ksılar ben saçımı boyayıp gelcem okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk öpüldünüzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :):):):):)

Hımmmmmm afiyet olsun :) :) :) bende iştah açılması olmadı zaten doru düzgünde yiyemiodum dudaklarım narkozdan sonra zor hareketlendii keto gibii kalmıştımm :)

X