Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
afiet olsun tatlımmmmmmmmmmmmmmsositosositogörüşürs akşam zaten en güzel muhabette akşam oluyo 4 gözle bekliomsositosositoAy ben de gidip kahvaltı yapıyım sabaha kadar uyuyamadım, döndüm durdum, geç kalktım haliyle, akşama görüşürüz, öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
çok üzüldüm kızlar ya ee napalım boşverin herkesin başına gelebilir
benimde biraz işlerim var kızlar çok kısa bir süre sonra döneceğim öptüm sizleri
nemmmm ban başka bişey dimiii bu ceza başka yeniyimya forumda anlamıyorum ne nedir :)
kuzu ban yiyince üyeligin gecici süre donduruluyor foruma hiç giremiyorsun konuları göremiyorsun sempatiksalakcinniama ceza alınca varsa puanın ordan düşüyor okdr:hulya:
kaydirigubbakcemile3sositososito:teytey::dance:iyii barii yırttık :)
ayy lütfennn kıslar bidaha böle seyler olmasın ben sizle sohbet etmeyi sefiyorummm banlanmayalım
slm pıtırcıklar bu sabah gene sizlerle olmak ne gusel (yada öğlen:) n ):)) ya ben çok alıştım size
kaydirigubbakcemile3neyapak gıssssssssssssssss bende senin kervana katılcam az kaldıı şimdi keyfini çıkaram barikaydirigubbakcemile3akşam kaynatmışsınız gene sabah da konuları okumaktan cvp yazamadım ya birikmiş gene malum ben çoluk çocuk ev uğraşırken siz bekarlar kaynatın
Huzur bozucu bugünde gelmiş hala espoirin sayfayı meşgul etmeye çalışıodu sormaaa
tünaydın
nem müsaden olursa resmini toktora götürebilimiyim lüffen :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3neyapak gıssssssssssssssss bende senin kervana katılcam az kaldıı şimdi keyfini çıkaram barikaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3yasıkkk sıkılıyor zaaar ugraşsın dursunnaniknanikkaydirigubbakcemile3