Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

benimde biraz işlerim var kızlar çok kısa bir süre sonra döneceğim öptüm sizleri

Ay ben de gidip kahvaltı yapıyım sabaha kadar uyuyamadım, döndüm durdum, geç kalktım haliyle, akşama görüşürüz, öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
afiet olsun tatlımmmmmmmmmmmmmmsositosositogörüşürs akşam zaten en güzel muhabette akşam oluyo 4 gözle bekliomsositososito

çok üzüldüm kızlar ya ee napalım boşverin herkesin başına gelebilir

aman cnmmmmmmmmmmmm ben ban lanırım diyordumdaaaa allahtan olmamış sabah kk yı açamam diye düşünmüştümkaydirigubbakcemile3ucuz sıyırdıkkk yada farketmediler tam belki sonra yeris bankaydirigubbakcemile3

nemmmm ban başka bişey dimiii bu ceza başka yeniyimya forumda anlamıyorum ne nedir :)

nemmmm ban başka bişey dimiii bu ceza başka yeniyimya forumda anlamıyorum ne nedir :)

kuzu ban yiyince üyeligin gecici süre donduruluyor foruma hiç giremiyorsun konuları göremiyorsun sempatiksalakcinniama ceza alınca varsa puanın ordan düşüyor okdr:hulya:

kuzu ban yiyince üyeligin gecici süre donduruluyor foruma hiç giremiyorsun konuları göremiyorsun sempatiksalakcinniama ceza alınca varsa puanın ordan düşüyor okdr:hulya:

iyii barii yırttık :)

ayy lütfennn kıslar bidaha böle seyler olmasın ben sizle sohbet etmeyi sefiyorummm banlanmayalım

iyii barii yırttık :)
kaydirigubbakcemile3sositososito:teytey::dance:

ayy lütfennn kıslar bidaha böle seyler olmasın ben sizle sohbet etmeyi sefiyorummm banlanmayalım

ay kusu cahil adamla işim olmas zatennn daha yazarmıyım onaaa...canı sıkılıyor ugraş arıyorrr boşverseneee burayada damlamasındaaaaaa o topikte debelensinkaydirigubbakcemile3

slm pıtırcıklar bu sabah gene sizlerle olmak ne gusel (yada öğlen:) n ):)) ya ben çok alıştım size

slm pıtırcıklar bu sabah gene sizlerle olmak ne gusel (yada öğlen:) n ):)) ya ben çok alıştım size

cnmmmmmmm hoşgeldin bende çok laıştım burasız duramıyorum..kimi kişiler huzurumuzu bozmasındaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hep muhabet edlimmmaklinialirimsmile

akşam kaynatmışsınız gene sabah da konuları okumaktan cvp yazamadım ya birikmiş gene malum ben çoluk çocuk ev uğraşırken siz bekarlar kaynatın

Huzur bozucu bugünde gelmiş hala espoirin sayfayı meşgul etmeye çalışıodu sormaaa

Kaynıyor ister istemes hehehe ipin ucu kaçtımı zor yetişiosun :)

gusel burnuşlum biz en iyisi topicimizde gusel gusel takılalım arada ben bebişlere annelere ilgimi çeken topiclere bakıp yardımcı olacağım bişi varsa yada merak ettiğim fikrimi yazıp gene dönüyorum pıtırcığıma en büyük pıtırcıklar hehe:)):lepi:

akşam kaynatmışsınız gene sabah da konuları okumaktan cvp yazamadım ya birikmiş gene malum ben çoluk çocuk ev uğraşırken siz bekarlar kaynatın
kaydirigubbakcemile3neyapak gıssssssssssssssss bende senin kervana katılcam az kaldıı şimdi keyfini çıkaram barikaydirigubbakcemile3

Huzur bozucu bugünde gelmiş hala espoirin sayfayı meşgul etmeye çalışıodu sormaaa

kaydirigubbakcemile3yasıkkk sıkılıyor zaaar ugraşsın dursunnaniknanikkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3neyapak gıssssssssssssssss bende senin kervana katılcam az kaldıı şimdi keyfini çıkaram barikaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3yasıkkk sıkılıyor zaaar ugraşsın dursunnaniknanikkaydirigubbakcemile3

gel yavyuuum valla gelen pişman gelemeyen bin pişman

evllik kale gibidir içeridekiler dışarı çıkmaya dışarıdakiler içeri girmeye çalışırlar ne sen çöz artık neeemcim:jeyyar:

X