Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burun şefkatle dudaklarımı kanatları altına aliyi çok severler birbirlerini kaydirigubbakcemile3
nemmmm iş yerindeki kadın hiçbise demedi kız
baktı baktı ole suratında bos bi ifade ne guzel olmus dedi ne bisey dedi senin begenmen onemli vs dedi bide :))) kıskannçlık seziyorummm yada cidden begenmedi hehe.))) :roflol:
Canım bunlara hazır et kendini, daha çok çıkacak bunlardan, sen bir yere girince fısıldaşıp bakanlar falan. Var öyle densiz insanlar çok, sakın moralini bozmalarına izin verme, çatlasınlar:)
Burnunda da dudağında da ben kusur göremedim canım, sağlık problemin var sa o ayrı tabi.
saol canım ama gerçekten kötü duruyo gülmek istemiyom :1shok:
ha tmm ozman cnmm benime ski burnum feciydii benimki düzeldiyse sneinki hayli hayli düzelir emin olabilirsi..kemerin yok burun ucun biraz düşük diye hafif bi tümsegin var buurn ucun kaldırılıpp hafifi bi törpü ve az buurn ucu toparlanırsa süper bşy ortaya çıkar diye düşünüyourmmmmm:)yok nemcim ben ameliyat olmadım olucamda ameliyat olursam bunlar nasıl düzeltilir onu merak ettim janum
senin begenmen daha önemli demekkaydirigubbakcemile3çatlamış kızımmmmmmm baksana agzıyla ele veriyor kendini..kaydirigubbakcemile3belliki çok begenmiş kıskançlıgını belli etmemk içinde senin begenmen daha önemli diyo kendi çok begenmemiş yaa sen begen yeter manasındakaydirigubbakcemile3nemmmm iş yerindeki kadın hiçbise demedi kız
baktı baktı ole suratında bos bi ifade ne guzel olmus dedi ne bisey dedi senin begenmen onemli vs dedi bide :))) kıskannçlık seziyorummm yada cidden begenmedi hehe.))) :roflol:
tatlılarım geldim nemcimde gelmiş hoşgördük hoşgördük
ya evet nemcim nereye gitti ya
nemcim inşallah dediğin gibidir bak heyecanladım tirledim haaaa