Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

efet evlilik zor müesseese bak mesela şuan kızım 3 yaşında yattı kucağıma bende tek elle yazmaya çalışıyom sositososito

efet evlilik zor müesseese bak mesela şuan kızım 3 yaşında yattı kucağıma bende tek elle yazmaya çalışıyom sositososito

ay ama onnun zevkide ayrıııııııııııııı güzeldir yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagamyoncuiremsu

cnm benimde oğlum 3 yaşında biryandan bende onunla oynuyorum hatta şu an kaydurugubbak cemile diye şarkı söylüyorum hehehe oğlumda anne bu çok tötü bi şarkı diyo gülüp gene sölüyorum hehehe:))

hem onu eğliyorum hem kendimi çok zor ama çok tatlıııı:) kıslar

cnm benimde oğlum 3 yaşında biryandan bende onunla oynuyorum hatta şu an kaydurugubbak cemile diye şarkı söylüyorum hehehe oğlumda anne bu çok tötü bi şarkı diyo gülüp gene sölüyorum hehehe:))

hem onu eğliyorum hem kendimi çok zor ama çok tatlıııı:) kıslar

kıslar ksıkandım sizleriii:çok üzgünüm:eek:ff çocuk acaip istiyorum ama dogumdamn çok korkuyorummmmmmmmmmmkafamçokkarıştıakannehir

korkma kıs zati özellikle son aya girince çıksıniçinden hemen kucağına al istiyosun yani bende öle olmuştu artık taşıyamıycam ben doğuracam diyodum herkes daha 1 ayın var diyodu ben anlıyodum cmts zar zor bavulun son hazırlıklarını yaptırdım eşime kendisi hala 1 ay var ne acele bu dedi ben pzts doğum yaptım.8.ayda suyum geldi yani zamanı gelince kendiliğinden olup bitiyo şükür.Korkma yani hamilelik bence daha zordu güzeldi ama çok zor geçti benim.bende hamileliğim zor geçer diyo korkuyorum artık

ya bugün benim burnum çok ağrıyo sizlerde de olmuşmuydu bugün 15.gün sabah oğlumu öperken minicik değdi ama çok az ama o bile mahvetti beni bişi olmamıştır umarım önden ucuna değdi sağa sola değil ama onun harici gece zati iyice zonkluyo gibi bugünde çok ağrım var acaba sizdede oluyomuydu kıslar

korkma kıs zati özellikle son aya girince çıksıniçinden hemen kucağına al istiyosun yani bende öle olmuştu artık taşıyamıycam ben doğuracam diyodum herkes daha 1 ayın var diyodu ben anlıyodum cmts zar zor bavulun son hazırlıklarını yaptırdım eşime kendisi hala 1 ay var ne acele bu dedi ben pzts doğum yaptım.8.ayda suyum geldi yani zamanı gelince kendiliğinden olup bitiyo şükür.Korkma yani hamilelik bence daha zordu güzeldi ama çok zor geçti benim.bende hamileliğim zor geçer diyo korkuyorum artık

ayyyyyyyyy cnm nebilim ozman oluncaaa heraldeeee insan ister biran önce dogum yapmayıııeyvahedigeldismile
bana kuzenim demiştiki estetik dogumun binde biri bile deilll sen nsl dogum yyapcaksın az cesaretli ol diye mmotive ediyordu beni estetik olmadan önce:nazar:iş başa gelince çekiliyor estetik olamama derdim ama bak oldum geçti bileeeeeeeeeesositososito

ya bugün benim burnum çok ağrıyo sizlerde de olmuşmuydu bugün 15.gün sabah oğlumu öperken minicik değdi ama çok az ama o bile mahvetti beni bişi olmamıştır umarım önden ucuna değdi sağa sola değil ama onun harici gece zati iyice zonkluyo gibi bugünde çok ağrım var acaba sizdede oluyomuydu kıslar

normal cnm normalll bende yorganı çekerken burnuma vurmuştummm tabi o an sızladı ama bi kaç günde agrısı kalmıştııı bşy olmas merak etme tatlım yumruk yemedigin sürece bşycikler olmas burnunaaklinialirimsmilesositososito

Doğum korkusu maalesef bendede varrrrrrrrrrr

başımıza gelmedi ya henüz ondan korkuyros sanırım belklkii ozman olsa baştanın dedigi gibi dogması için sabırsızlanırıssositososito

ben normal doğum istiyorum birgün evlenip çocuk sahibi olursam eğer :)kısmetse

X