Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ayrıyeten nem burnun gerçekten jokkkk küsel
aysssssssssssss datlım daha daha güzleleri snein olur inş hayatımmmmmmmmmmmzemuszemus

tamam ozaman dedim bizi bırakıp başka topiklerde mi ?şak şaka

yok kıs burda milet olunca başka yere gitmiyommm arada yazmalar durulunca bakınıyom bi etrafa geri geliyorummmmmmmmmkaydirigubbakcemile3

naber kızlar nasılsınız ben çok yoğunum kayafı yicem hiç bi işide yaapmıyorum offf

al bendende okadar tabi ben evliyim ama hala bitmiyo işleeeeeerrrrrrr napayım olduğu kadar :icecream:

ay zor bir günndüüü hayırlısıyla atlatsak bariiii

Son düzenleme:
nem sen doktora ne dedin nasıl bi burun istedin biliyorum çalışıyossun ama bende 4 gibi evden çıkıcam doktora gidicem sana zahmet bana eziyet :kedi: belki anlattın önceki topiklerde ama bilmiyorumkismile

pinkk neyapalım kimi zaman uyarı alcaz kimi zaman puan olur arada neyapak:)

Son düzenleme:
oskecim hayır hayırrrr ahauahauahu dünden sonra nemle bana vurdu piyango ahauahauahua

Lachesis hoşgeldinnn :)

Hoşbulduk canım

ay evet tatlım ya bole bunlar catlasın patlasın hepsi:))kaydirigubbakcemile3

tabi ya bayanssulusmile

naber kızlar nasılsınız ben çok yoğunum kayafı yicem hiç bi işide yaapmıyorum offf

Ben de şaşkınım:S

al bendende okdr ben bu gidişle evlenincede işten çıkarsam hiç şaşamam:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

liliililililiii:sm_cool::dance:

Sıkılırsın sonra ama boshayallersmile

Son düzenleme:
nem sen doktora ne dedin nasıl bi burun istedin biliyorum çalışıyossun ama bende 4 gibi evden çıkıcam doktora gidicem sana zahmet bana eziyet :kedi: belki anlattın önceki topiklerde ama bilmiyorumkismile

cnmm benim çok yamuktuuu ve burun ucum baya geniştiiii kemer yoktu ama burun ucum düşük oldugundan tümsek vardı..
bennn en büyük derdim yamuklugun gitmesiydiiii sürekli onu söyledim doktora oda baktı burnuma dediki...buurn ucun toparlanacak kaldırılacak törpü yapılcak ve egiklik deüzeltilcek bide benimm buurn göz kenarındaki başlangıcım normalden biras inceydi orayı hafif kalınlaştırmışş..valla ben doktora bıraktım o yaptıııııııı sadece aşırı kalkık olmasın demiştiimmm bi deyamukluk gitsin sitedim okdr:)sempatiksalakcinni

Ay ben de gidip kahvaltı yapıyım sabaha kadar uyuyamadım, döndüm durdum, geç kalktım haliyle, akşama görüşürüz, öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

çok üzüldüm kızlar ya ee napalım boşverin herkesin başına gelebilir

X