Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ahahahah kendisi olamıyomu acaba ::)

Bence ya olmak istiyor izni yok anlamadım böyle lönkkkkkk diyede laf koymazdı diye düşünüyorumm gerçi benm annemde ilk başlarda tepkki göstermişti ama sonra mutsuz oldumu görünce yumuşadı :)

yazık yaa wallahi çok ayıp insanların işi gücü yok heralde
hem ayrıca kime neee
benim işleyeceğim günah benim boynumadır yani

kıslar yasııkkkkk içinde kalmışki estetik bölümünü açıp okuyo neyapsin garibimm birgün onunda olur inş:)

hahahah :) ayy kıyamamm aramızda paramı toplasak yoksa

banlanmakta günah kısssssssssssssssssssss ehuehuheuuehue:)

söle hayatımmmmmmmmmmmmmmmmm geldim buraya yasık esporun konusuda maffolduu

evet yaa kıza ayıp olduu
ne cahil ve terbiyesizlik yaa hayret bişi
pinkle tuenolada gelsinde bişi dicem

abiii şakalaşark muhabet ettik gerekirse ilk başta en agır şekilde konuşurduk ama anlamıyor yaaa sallayınn vallaaaa o ugraşsın kendince o topikte:)

Fıstıkcıım
aman nolur şu kıza bide sen yazma gözünü seveyim tut kendini :)

oskeeee yeni resim nezman ekliycen kıs özlettin kendini burnunu görelimm bakalımmm azzzzzzzzz gözümüz gönlümüz açılsınnnnnnnn:):):)

ayy şekerim tipimi düzelttiğim bi gün olursa hemen foto çekip eklerim
ama artık taze estetiklilerden bekliyorus fotoları :)

tmm tatlım bekliycem 4 gözleee sen her halinle güzelsin yafyum süslenmene gerek bilem yokkkkkkkkkkkkkkkkkkk:)

kıslar yamıyorum şuna daha bşy anlamaktan aciz bi insannn onnla bir olunca seviyede düşüyor gelin buraya yazar yzar çıkar giderrrrrrrrrrrrrrrr

heee sen öle san :) ay bu ameliyattan sonrada hiiç makyaj yapasım gelmio yaa nedense

buarada son bişey yazdım yeter artık yazmayım dedim ama dayanamadım ben tutamadım siz tutun kendinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…