Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ya tamamen doğru değilmi yazdıklarım neyse ben 1 kez yazarım fikrimi söylerim anlayana.......

yok canım pek anlamamış kendisi hatta kapasite problemi var sanırım

ahahahahahhaahhhahahhahahahhahhahahahahahaha tuonelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadelikafadulden
allah cizirtini vermeisn emiiiiii koptum yazdigin seye yaaaaaaaaaaa:
kullanici paneline bak anlarsin neyi kastettigimi
buraya yazmayim simdi:roflol::roflol::roflol::roflol:

kıslar yeni resim koydum albume bakınnn:)))

Çok tatlısın bebek, kurtulmuşsun tamponlardan hayırlı olsun, baktın mı burnuna aynada:)

Bu arada kuzular, sallamayın böyle insanları ya, amaçları moral bozmak başka bişey değil, yorulmaya değmez, başka nasılsınız olumunekankayizsmile

Allahııım dalcam buna valla tutun benııı
bıdaha banlanmak ıstemıyorum

Anlamadğım şey.. bizim kusurlarımızı ne kadar taktığımızı nerden bilebilir ki?? Tüm hastalıkların başı psikoloji.. ohh şöylee derin derin özgüven solumak harika :) Bence empati kurma yetisi eksik arkadaşın :) Olsun canı sağ olsun

vayyyyyyyyyy butun ksılar msnde :)yuppiiii

hehehehehhe hadi msnee yafrular

Ben kendi kendime takılayım madem

Sınavlarım var çok mutsuzum omurgalılar , histoloji , sistematik botanik
bütün canlı dünyasından soğudum inanın ohaoldumsmile
Allahıııııııım bitsin şu sınavlarrrrrrrr , bi kendime gelemedim ya alsanaalsanasmile

cnmmmmmmmmmmmm hg sıkılıyonmuuuuuuuuuuuuuuaklinialirimsmile

lalola yapma yaa inşallah biran önce geçersin hepsinden

sağolun canlarımmm

şok olmayın ama o omurgalı belası 400 sayfa çok hoş değil mi ohaoldumsmile sinirimden kahkaha atasım geliyooooooorr

aaaaaaaaaaaaaaayyh delirdimmmm kaydirigubbakcemile2

sağolun canlarımmm

şok olmayın ama o omurgalı belası 400 sayfa çok hoş değil mi ohaoldumsmile sinirimden kahkaha atasım geliyooooooorr

aaaaaaaaaaaaaaayyh delirdimmmm kaydirigubbakcemile2

cnmm valla hemen gelip gecerr ben iniversitedeyken sanıyodum hep sınavlara gircem şimdi özlüyorum o günleri vallaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…