Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

:icecream:

çok sıcak

bi de çok yoğun bugün şube

ay patlıcam

öperim hepinizi mucks

Ev işlerinden bıktımmmmmmmmmmmm öyle bir ev üretilsinki kendi şini kendi yapsın birde beni toplasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hehehehe bıktımmmm düzenli olmaya çalışmaktan hep ben hep ben topluyorum ev beni toplasın olmazmıııı zemuszemus

ben severm ev işi yapmayı pink :) hehehee

Ben bıktım sayılırrrr köpeğimde var birde onun arkasını topluyorum hiç paldır küldür dışarı atamadım kendimi bunuda özledim hemde çok aman orda onu unutmiyim burda krem var şurda şu var ahhhhhh ahhhhhhhhhhhh nerde öle çek kapıyı çıkkk gitttt yarım saat çıkmadan önce evde dört dönüyorum kemiriceği yutucağı şeyler olmasın diye :)

ayy cnm bnm anlıyorum seni haklısın umarım bigün senin için öle bir ev icad edilir köpeğinide yesnler ya cok severm hayvanları ben bende annemle kedi bakıyoruz ama evde değil bir sürü oldugu için bahcede dısarda :)

Tek bir kedi seviyorum iran kedisi o basık suratlı olan bol tüylüüüü bi ona hastayım onun haricinde kedi tırmaladığı için hiç hoşlanmıyorum kendilerinden küçükken kedi tırmığı içinde büyüdümde hehehe bende köpeklerin her çeşidini seviyorummm :) az uğraşmıyorum kendileriylee hehehe kızdırmaya hele bayılıyorumm

Aysacım bu mesajda sana ben gördm sende merak ediyordun :)

Mutsuzx
birincisi çok guzel olmamış ıdare eder ....pink 7 ben ibrahim oskui ye oldum ve çok guzel oldu burnum

:) neye çok gzl olmamıs idare eder diye yazmıs peki onu anlamadım :)

benide tırmaladı ama ben hala çok seviorum bizim kedilerimisde cinstir iran kedisi deil ama anneleri tüy yumagı sarı renkli ama cinsi nedir bilmiorum yavrularıda bi okdr gzl yani ve çok uysallardır

benide tırmaladı ama ben hala çok seviorum bizim kedilerimisde cinstir iran kedisi deil ama anneleri tüy yumagı sarı renkli ama cinsi nedir bilmiorum yavrularıda bi okdr gzl yani ve çok uysallardır

Kedilerinde uysalını bulmak çok zor hemen tırmık atıp oyun oynamaya çalışıyolarda kedi bana soruyomu oyun ben oynamak istiyomuyum eheuehu valla kediler sakinse ne güzel :)

heheheh anladım cnm herkesn zevki tabi zevkler ve renkler tartısılmaz

evet cnm aşırı uysallar kavga bile edmio bazıalrı baska kediler parçalıo onları kıayamam tüyleri yoluk yoluk oluo

çok alıstm ben onlara ya cok tatlılar işyerindede karsımda balıklar var hehehe stres atıorum onlarlada

neyse pinkcim ben kaçar saat 6 ya geliyor gördükçe sohbetleşiris artık hadi iyi akşamlarrr...

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nbrsiniz tuonela haber verdi az önce burnunu görmüşşş çok ama çok begenmişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş acaip merak ediyorum ya hemen gelsinnnnnnnnnnnnnnnn off çok seiniyorum gerçekten memnun olan insanları görünceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):):)tuonela gel aşkım hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)

bu arada resimde ekledimm kıslarr bugunki benden bi kareee biras mal gibi çıkmışımm kusura bakmayınnn :):):):):

tuonelaaaaaaaaaaaaaaaa resim bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzz :) ayrıca bende çok sevindim beğenmesineeeee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…