- 13 Mart 2010
- 2.074
- 2
neyse pinkcim ben kaçar saat 6 ya geliyor gördükçe sohbetleşiris artık hadi iyi akşamlarrr...
görüşürüz canımmm byessssssss :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neyse pinkcim ben kaçar saat 6 ya geliyor gördükçe sohbetleşiris artık hadi iyi akşamlarrr...
pink datlım nslsınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:)
iyii canım sen nasılsınnnnnnn keçi sütü aldım normalden sütten farkı varmı test ediodummm hehehe :)
ayyyyyyyyyy keçi sütü kokuyo baya kıs içebildimnmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ben içememiştim midem bulandı kokusundansempatiksalakcinni
hehehehe marketten aldım normal sütten daha faydalı ve yağsızmış koku yok arındırdılar heraldee :) yoksa köyden geldide içiyorum deyil kokuyosa bende içemem zaten :)
ksı hiç marketten lamadımm keçi sütüüü köyden gelmiştii hala aklıma geldikce kokusu burnuma gelio öğğğğğğğğğakannehirkokmuyosa iç kıs keçi sütünü milet arıyoki içee diyeeeeeeeeeeeesositososito
Kısssssssss ahahahah allah seninnn köydekiler kokar tabiiii ama bi doktor kokmuyo uyduruolar dediiii ama sen içemedisen demekki kokuyomuş bu normal süt gibi biraz daha tatlımsı ben süt manyağıyımdırda :) yalnız sigarayla süt içen tek manyağım galbaaaa heueheu küçükkende çubuk krakerleri bardağa kırarmışım su ekleyip karıştırıp yermişim ablam kusmuş beni öyle görünce ahauahauahu
ayyyyyyyyyyyyyyyyyy datlum hgaklinialirimsmileözlettin kendini nerelerdesinnnnnnnnnnnnnnn:jeyyar:Pıtırcıklarım naberr aklinialirimsmile
hoşbulduk kuşum bugün inanılmaz yoğundur deli gibi koşturup durdum :S çok yoruldum beee
siz naptınız nasıl keyifler
kontrolede gidemedim yaa
hahaha nemmm korkutuyosun beni ama eyvahedigeldismile
hahaha esppoir in toipğine baksana bi,