Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

durun espoirun konusuna bakmam lazim:roflol:

heee sen öle san :) ay bu ameliyattan sonrada hiiç makyaj yapasım gelmio yaa nedense

buarada son bişey yazdım yeter artık yazmayım dedim ama dayanamadım ben tutamadım siz tutun kendinizi

kız niye makyaj yapasın yok tam tersi olması lasım..bennnn önceden çok yapardım şimdi göz kalemi allık ve niveanın dudak kremi kullanıyorummmm eskiden fondoten manyagı yapardım yüzümüüüüükaydirigubbakcemile3

fıstıkkk
bak ama nolur bişey yazma daha fazla uzatmasın yaa
böğğğ geldi

valla bende acıklama yapardım ama artık sıkıldım tam bir cahille basbasayız arkadaslar ne desek boş anlamayacak:KK70: canım pitirciklarım benim daha onemli konularımız var yahu bizim:)))

bacılarımmmm boşverelimmm başta güzel şakalaştık ama anlamıyor neyapacaksınızzzz bırakınnn kendi halince debelensin ordaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

kıs oskeee gel anam gell ben memişlerini özledim az iki resim koycaaaa gözümüz bayram edeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:):):):

anammm ne cok sayfa yazmissiniz
yeter banlanirsinizzzzz yazmayin:KK70:
ins bende tutarim kendimiiiD

iyilik bastancım seni sormalı cevabın güzel olmuş buarada
ya hiç hoşlanmıyorum böle şeylerden biz burda birbirimizden destek alıyoruz gayet güzel ne gerek var böle seylere
bana ters gelen bişeyi açıpta okumam bile ben
anlamıyorum yaa

elalem ne derse desin hadi hadi hadi hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:):):):):

iyilik bastancım seni sormalı cevabın güzel olmuş buarada
ya hiç hoşlanmıyorum böle şeylerden biz burda birbirimizden destek alıyoruz gayet güzel ne gerek var böle seylere
bana ters gelen bişeyi açıpta okumam bile ben
anlamıyorum yaa

aynen kuuz asıl dorun o zatenn madem ters düşüyooo gelme ya okuma yazmaa bıraksana kardeşimm töbe töbe:)

ben birasdan gelcem kıslar kaçmayın biyere:)

yok bence banlancak bişi yapmadık yaptıysakta nefsi müdafaa
burda yeni ameliyatlı sancılı stresli insanlar var
yapılacak işmi yaa

X