- 4 Eylül 2009
- 7.900
- 4
gelişmiş cevapa tıkladığında bi ataç resmi var ya ona tıklayıp ekleyebilirsin sanırım
başardım galiba:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gelişmiş cevapa tıkladığında bi ataç resmi var ya ona tıklayıp ekleyebilirsin sanırım
ewet başarmışsıın
çok güzellermiş
güle gle kullan
ama mutfak halın çok gzüelmiş yaaa :)
ayy ne güzell
ama bende açık renk halı istiyorum yaa
olur mu cnm ya, gelmememin baska nedenleri var:) kkyada msnede cok SIK girmedim son zamanlarda sadece kendi topigime girdimFıstıkcımmm
yeni taşındı bizde seni özledikk
sen az özlemişinnn hiiç gelmiyodun topikimizeee
woooooooww halilarin cok güzelmis cnm yaaaa güle güle kullanEki Görüntüle 109556 Eki Görüntüle 109554 Eki Görüntüle 109553
Eki Görüntüle 109547
Eki Görüntüle 109562
sonuncu mavi çok kir gösteren mutfak halım,
siyahlar salon ortadakini beğenmeyip götürdüm sonra taşlı ve papatyalı var şimdi.
diğer pixel görünümlü de antre ve koridorlarda var. o yakında şık bir halı ama kabartılı olduğundan temizlerken biraz uğraştırıyor.
Umarım eklemeyi başarmışımdır:)
baktım cnaım çok güzel yerleşmiş
neresi orası
ne güzel bir tatil geçirmişsinizdir
olur mu cnm ya, gelmememin baska nedenleri var:) kkyada msnede cok SIK girmedim son zamanlarda sadece kendi topigime girdim
ama simdi hep burdayim
woooooooww halilarin cok güzelmis cnm yaaaa güle güle kullan
lache cnm nereye ekledin albümlere mi?? hemen bakim
artik hep buralardayim
albümüne baktim cnm ya cok hos fotolar
ne resmi ekleyim lachemsağol tatlım :) sen de resim eklede bakalım :)
ne resmi ekleyim lachem
lachesıs kuzum mutfak halın mavili olan çokta açık deilmiş kıssss benimki bembeyaz siyah kırmızı küçük daireler var ama geneli beyaz..aslındaa açık renk halılar güzelll ama mutfaga olmamalııı geri kalan yerler hiç yormuyorr mutfaktakiiii facia valla elimde bez aman biyere dökülmesin bşy diye ugraşıyorum:)yaza halı yıkamaya vermem şart hatta ilkbaharda:)
bu arada lachesıs cnm arkadaş deilis senle kabul edermisin teklifimi:)
Kızlarr kaldı 3 gün