Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

oskemmm hayırlı olsun kuşummm benim eminim herşeyin çok güzel olduuuuuuuuuuuuuuu:)düğünede iki hafta kaldı heyoooooooooooooooooooooooo:)

aman walla elimden geldiğince güzelleri seçtim resimleri çektim ama
halısız ev bi eksik oluyor yahuuu :)

halı da alırsın cnm bnm o begendigini al içinde kalmasınnn sonra:)
valla halı ve perde bi evi güzel gösteriyooo içinne sineni al keisnlikle zatennnnnn azcık bi alanın varmış halı için ondan en begendigin olsun fiyatına bile bakma:)

oskemmmmmmm daha nolsun kısss al gitsin fiyatı önemsizse:)vallaaa sürekli kulancan hem sana herşeyin iyisi güzeli layık:)

yok canım fiyat bende dahil kimsenin umrunda olmuyooo

step halılar güzel canım, para sınırınız yoksa onları tavsiye ederim. biz alamadık gerçi 20.000 tlye falan geliyordu borcumuz da çoktu :S
royalin bakteri tutmayan halılarından aldık.

ohaa para sıkıntımız yopk diyede 20.000 TL ye halı aldırmam canım yaaw :)
pierre cardendi sanırım kalitesi nasıldır bilmiom ama
görüntüsü süperdiii

vay anammm 20.000 tl mi lachesısss:):):):)
kıs yasık günah ayol:)zaten bi halı en fazla 5-8 sene kulanır insan sonra yenileri çıkıyoo:)
benim ev çok büyük halıda çok var ondan kaşmirden aldımmm amaaaa az yerim olsaydı iyi bşy alabilirdim ama 20binlikte olmasdı:)
amannnnn valla şuda var oske alırken özenip bözenip alıyosun sonrada hiç gözüne gelmioooo:)

ohaa para sıkıntımız yopk diyede 20.000 TL ye halı aldırmam canım yaaw :)
pierre cardendi sanırım kalitesi nasıldır bilmiom ama
görüntüsü süperdiii

evet gördüm onların görüntüsü güzel evet fiyatları da uygundu, hasır desenlisini çok beğenmiştim.
yalnız tüy çıkarmayan anti alerjik olanlarına bak sonradan uğraşma. her gün her gün yer süpürmeyle falan:S bir de açık renk sakın alma. ben mutfağıma açık renk aldım paso uğraşıyorum. bugün yine 2 halımı yıkamacıya vericem, gelmelerini bekliyorum şimdi. bir türlü gelemediler:S

vay anammm 20.000 tl mi lachesısss:):):):)
kıs yasık günah ayol:)zaten bi halı en fazla 5-8 sene kulanır insan sonra yenileri çıkıyoo:)
benim ev çok büyük halıda çok var ondan kaşmirden aldımmm amaaaa az yerim olsaydı iyi bşy alabilirdim ama 20binlikte olmasdı:)
amannnnn valla şuda var oske alırken özenip bözenip alıyosun sonrada hiç gözüne gelmioooo:)

evet sıkılıyor insan haklısın. benim salon da yemek bölümüyle ve oturma bölümünde birer tane var, eşime tuttrup duruyorum masanın altındaki ile diğerini değiştir diye de masayı kaldırmaya bir türlü gözü yemedi :)

lachesıs kuzum merak ettimmm ama linkler açılmıyo ya:KK43:
benimdee mutfagım açıkk renkkk vallaaaaa çok kirleniyoo gözüm gibi bakıyorummm ama olmuyoo..
masanın altına koysam benimki çok yemek döküyo olmuyooo ,lavabonun oraya çeksemm su damlıyo falan oda olmuyo:)aslındaaaaa koyu renk begenmiştimmmm mutfak halısına ama perdeyi farklı alınca perdeye uygun tek halı aldıgım oldu:)biras zaman geçsinn şu makinaya atıp yıkanan yolluk tarzı düz renk halılar varya öle alcammmm valla başa bela:)

lachesıs kuzum merak ettimmm ama linkler açılmıyo ya:KK43:
benimdee mutfagım açıkk renkkk vallaaaaa çok kirleniyoo gözüm gibi bakıyorummm ama olmuyoo..
masanın altına koysam benimki çok yemek döküyo olmuyooo ,lavabonun oraya çeksemm su damlıyo falan oda olmuyo:)aslındaaaaa koyu renk begenmiştimmmm mutfak halısına ama perdeyi farklı alınca perdeye uygun tek halı aldıgım oldu:)biras zaman geçsinn şu makinaya atıp yıkanan yolluk tarzı düz renk halılar varya öle alcammmm valla başa bela:)

aynen ya benim eşim de paso bişey damlatıyor, ben de ufak lekelerse siliyorum da, arada bir de yıkamaya veriyorum, bizim caddede var, çok da ucuza yıkıyorlar allahtan :)

bu arada geyige ne ara geldi topic yaa :KK1:
neden bilmiyorum aboneliklerimden cikmis :44: bende yana yakila burun bölümünde ariyodum topigi :KK60::KK60: meger burnumun dibindeymis :86:

Son düzenleme:
Fıstıkcımmm
yeni taşındı bizde seni özledikk
sen az özlemişinnn hiiç gelmiyodun topikimizeee :KK43:

gelişmiş cevapa tıkladığında bi ataç resmi var ya ona tıklayıp ekleyebilirsin sanırım

$2795Ax.jpg $2790Ax.jpg $2796Ax.jpg
$1515A.jpg

$1510A.jpg

sonuncu mavi çok kir gösteren mutfak halım,

siyahlar salon ortadakini beğenmeyip götürdüm sonra taşlı ve papatyalı var şimdi.
diğer pixel görünümlü de antre ve koridorlarda var. o yakında şık bir halı ama kabartılı olduğundan temizlerken biraz uğraştırıyor.

Umarım eklemeyi başarmışımdır:)

X