- 30 Kasım 2009
- 8.280
- 5
bu aralar hic öyle makyajlarla fln ugrasamadim cnm yaptigimda eklerimekle bişeyler işte, makyajlı resimlerinden falan, gül cemalini görelim kuşum :)
neye kiz :44:Kızlarr kaldı 3 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu aralar hic öyle makyajlarla fln ugrasamadim cnm yaptigimda eklerimekle bişeyler işte, makyajlı resimlerinden falan, gül cemalini görelim kuşum :)
neye kiz :44:Kızlarr kaldı 3 gün
oskemmmmmm gelip gececek sonrada amannn oldu bitti kurtulduk diyceksin:)
eminim şahane bi gelin olcaksın:)
benimde günüm var pastaların yarısını dün yaptım bugunde geri kalanını yapcamm erkenden kalktım çok becerikliyimdir
sende kilo mu var, varda benim gözlerim mi bozukvayy becerikli hatun pastalar börekler yapıyorsun demek, ay canım çekti hemen de günlere başlamışsın bebek. yalnız kuzum bu günler kilo açısından tehlikelidir uyarıyım. ben de bu aralar çok kilo aldım ya
kilonda bisi yokki cnmoskeee büyümez olaydım kıs bu ne ya büüymek bana göre deil:)
lachesısım 53 kiloyum her ay alıyom 1 kilo vallaaaaa ya zayıflıycam yada bi bebek yapcam başka yolu yok:):):)
valla haklisin cnm, insan baskalarina göre normal bi kiloda bile olsa kendi ici rahat etmiyofıstık cnmmm abartılı bi kilom yok ama evlenmeden önceki halime göre çok fark var:)hiç bir kotumun içine giremiyorum hep yeni aldımm düşün artık:)bide kendimi rahat hisedemiyorum bu kilolarla:)
ya kilo almışken bebek yapcam yada zayıflıycam:)valal başka yolu yok:)
neden bakamayasin:) göze korkutucu geliyo sana belki ama annelik gibisi yoktur heraldeoyyy ben bakamam ya:)
arada kanım kaynıyo bi yapasım geliooo :)
bugun mesela bisüür çocuk vardıı dedim yok istemiyuomm:)
oyyy ben bakamam ya:)
arada kanım kaynıyo bi yapasım geliooo :)
bugun mesela bisüür çocuk vardıı dedim yok istemiyuomm:)
lachesısım bu arada sende bebiş olaylaırnda son durum ne oldu:)
bak sen evleneli 1.5 sene oldu demii:)bende öle olsam denemeye başlardım heralde:)
keisnlikle istiyorum desem bi dk durmamda ama böle kararsız olmak kötü şimdi yaparım sonra sıkıntıya girerim falan korkuyom:)
haklısınız kıslarrrr bende ilk sene istemiyorum diyorumm ama etrafımda herkes hamile onların heycanlarını görünce insanın yapası gelio valla:)
ama hazır deilim sadece güzel yönleirni düşününce hoşuma gidiyo onun haricinde sıkıntıya girerim:)ha şöle bşyde var 9 ay hamilelik oluyo maluum bebek dogunca şimdi hamile olsam 1.5 senelik evli olcam ortalama bebek oldugu zaman:):):):)
lachesıs cnm benim arkadaşımm 1.5 senelik evli..son 9 aydır deniyordu yani o hemen istediii şuanda 1 aylık hamile:)sanırm hop diye hamile kalınmıyomuş bende hemen oluyo sanıyodum:)
anammmm öle bi konuştunki bebek yapasım kaçtı gittii:):):):):):)
haklısın sonuna kdr cnmmmmm eşimle bizde öle dedik yazın bi tatil yapalım sonra çalışmalara başlıyalım:)zaten şurda yaza ne kaldı demi:)
bide cidden şuanda kaldıramam herkes diyo yap aradan çıksın kurtul diye.neyse bakalım artık kısmet şu kış bi geçsinnnndeee hayırlısıyla:)yinede büyük konuşmayayımm olur falan:)