Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm markası farketmiyor yeni oldugun için ilk 2-3 ay 50 faktörlük kulan sonraki 2-3 ayda 30 faktörlük güneş kremi kulansan yeterlii.en fazla 6 ay kulan cnmmm ondan sonra gerek kalmıyor aslında ilk 3 ay bile kulansan yeterli olabilir:)kızlar bana gunes kremi önerirmisiniz ne kullandınız? 04 kasımda ameliyat oldum alçım falan da cıktı erzurumdayım ve burası yaz kış cok gunesli.. hele kışın bi de kardan güneş yansıycak yüzüme.. işim gereği kar üzerindeyim hep.. en âlâ şekilde korunmam lazım.. şapka falan kar etmiyo anlayacagınız...
kızlarrr benimde ameliyatm var bayramdan sonra dularınızı bekliyrm inş istediğim gibi olurr:))
kk topluluk diye bişey var cnmm üstte orda albümler ama sadece güncellenenleri görebiliyrm ben diğer sayfalar yok ben bulamadım:)) bide önceki 2 günün yazıları kaybolmş site 2 gün geriden geliyo:)))
yaaaaaaaArkadaşlar konunuzu içerik sebebiyle Geyik Sohbeti bölümüne taşıyorum.
Güzel paylaşımlar dileğiyle
yaaaaaaa
keşke değişmeseydi yerii burun estetigi ile ilgilide sohbet ediyordukkk..sadece geyik deildi ama
şimdiiii soru sormak isteyen falan olursa geyik yerine gelemes ama
selam kızlar nasılsınız? tatilden geldim ben :)