Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

ehuehu öle valla kuzummm ben zaten takıntılı biriyim çocuk olsa nefesini bile sayarım:)fazla titizim erkek kardeşim lisede hala ararım dışarı çıkınca karşıdan karşıya dikatli bakıp geç falan derim oda öffff ablaaaa der:)düşün bide bebegim olsa nsl oluurm eşim diyo zaten çocuga nefes aldırmassın artık:)
neysem kuzuşşşşşşşş ben hazırlanam arkadaşımla kahvaltıya çıkcazzz deişiklik olsun diye:)gelince laflıyak bebişim çok öpüyommmm:81::KK70::KK54:

ehuehu öle valla kuzummm ben zaten takıntılı biriyim çocuk olsa nefesini bile sayarım:)fazla titizim erkek kardeşim lisede hala ararım dışarı çıkınca karşıdan karşıya dikatli bakıp geç falan derim oda öffff ablaaaa der:)düşün bide bebegim olsa nsl oluurm eşim diyo zaten çocuga nefes aldırmassın artık:)
neysem kuzuşşşşşşşş ben hazırlanam arkadaşımla kahvaltıya çıkcazzz deişiklik olsun diye:)gelince laflıyak bebişim çok öpüyommmm:81::KK70::KK54:

tamam kuşum afiyet olsun:KK66:

oyyyyyyyyyy oskemmmmmmmm valla aklım sende olcakkkkk:)pazarı 4 gözle bekliycem senle konuşmak için:)
güüzel olcak güzellll bol bol oynayıver :79::81::KK64:

ohh sefam olsunn oh ohhh:)
oynuycan tabi hemde en hoplamlısından zıplamalısında:):)::)):)

allah canını almaya emii güldürdün benii:)
fiziksel özellikleirn bence daha elverişlii hoplama zııplamaya:):):):)
kuru olsannn o neee degnek gibi:)

evttttt oskemin kınasına yarım saat var:)
iyi oynamalar kuzuşmmm kına bitince gel hemen havadisleir ver:)

fıstık erken kısss 1-2 senelik evli olsam düşünmem yaparım:)
ama 5 aylık evliyim:)etradımda kimisi diyo çok güzel bi duygu hemen yap beklemee pişman olursun diyo:)kimiside delirdinmi aman amannnnn sonra yap acelen nee keyfini çıkarrr diyo:)
bende kararsızım ne yalan diyeyimmm bi öle diyom bi böle diyom:)
kizzzzzzz 5 aylik miiii :KK52: ay ben nerden biliyim daha taptazecik evli oldugunu :KK1:
sakin düsünme bence :KK60: cok erken anacim bende 1-2 senelik fln sandim :KK53: ee öyle bilip bilmeden konusursam böyle olur :86:

biliyorum canım öyleymiş ama insan yine de sabırsızlanıyor.

sana gelince sen de sabırsızlanıyorsun anlıyorum ama, şimdi hamile kalsam diyorsun, en kötüsünü düşün ya boşanırsan bebekle ne yaparsın sonra.
ben biraz şüpheciyim canım kusura bakma, sonuçta karşındaki iyi biride olsa evlilik zor birşey bazen uyuma yakalanamıyor. huzursuz bir ortamda çocuk büyütmek de zor. çocuk çok etkileniyor. ben herşeye katlanırım diyorsan, evliliğime de sonsuz güveniyorum diyorsan yap. yoksa bir 6 ay daha bekle.
bir tatil daha yapın güzel yerlere gidin gezin:KK66:
ayyy felaket tellalliiii :KK60: ne bosanmasi kizz öyle seyler getirmeyin akliniza :KK20:
sadece yeni evli ve evliliginin en tatli zamanlari:87: bebis icin erken daha:emir_bebek:

hele bi evliliginin tadini cikarsin :KK23: :KK1:

hoplama zıplama yok canım
fiziksel özellikleirmden dolayı :)
:KK52: ay delisin yaaa :KK60: öyle deme balim niye hoplayip ziplamayasin kendi kinan ohhh cos sefan olsun anacimmm :KK62: cok merak ediyorum nasil gectiii :KK70: umarim istedigin gibi olmustur eh artik fotolarinizida paylasirsin :KK16:
cnm bu smileyler nee hayirdir neyin var

fıstık cnm o en sonki smileyler kaç gündür topige kimse ugramıyo onun içindi:):):)
bebiş knusuna da gelince erken demi daha 5 ay olduuu:)senesi dolsun düşünüyommmm inşş yinede kısmet bu işlerde:)

kızlar napıyorsunuz? ben haftasonunu evde geçirdim hastaydım biraz siz nasılsınız? öskem ne yaptı acaba?

lachesıs cnm bnm geçmiş olsun diyorum bu kıs nerelerde:)
iyleşmiştirsin inş:)oskeyi dün gördümde iyidi valaaa güzel olmuşşş ama göremedim daha faceye koyar yakın zamanda resmini:)düğünüde atlatsa kurtulcak tamamen inş:)

fıstık cnm o en sonki smileyler kaç gündür topige kimse ugramıyo onun içindi:):):)
bebiş knusuna da gelince erken demi daha 5 ay olduuu:)senesi dolsun düşünüyommmm inşş yinede kısmet bu işlerde:)
ay bende bisi oldu sanmistim :KK1:
valla cnm bana sorarsan 5 aylik bi evlilikte bebis cok erken :KK36: bence bu günlerinizin tadini cikarmaya bakin :KK61:

ama karar senin tabiki :KK76:
kızlar napıyorsunuz? ben haftasonunu evde geçirdim hastaydım biraz siz nasılsınız? öskem ne yaptı acaba?
gecmis olsun cnmm umarim iyilesmissindir :KK70:

Kızlarrrr ancak gelebildimm yahuu
kına fena değildi ama KPss sınavı vardı ondan dolayı
ofisten olanlar erken gitti
çok uzun sürmedi
baya oynadık
saçım ve makyajım güzel olmuştu
Kayınvalidem kına kesesinin içine ayna ve kına koymuş
kına güllerinden bide mum vardı hediye boldu yani:)

X