Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

sağol canım.
evet canım çalışmayınca öyle oluyor ben de iş bakıyorum valla, her ay bir çeyrek altın alalım başlığı var, oraya bakıyordum ben çok güzel başlık baksana sen de:)

yok canım ya işteyim bavulu ablamlara bıraktım geldim
çok yorgunum çook :S

canım sen boşwer rüya tabrilerini hayra yor hayırlı olsun
bende alışma problemi olmayacak ama
ailemi,ankarayı ve arkadaşlarımı çok özlücem biliyorum

Lachesis canım hayırlısı olur işşşalah beklediğindende güzel puan alırsın canım

oskecimmm seninkinin kulagını çek bu akşam:)
ayyyyy negüzel ya mobilya alcaksınız:)
ya rüyamda hamileydimmmmm bende uyandım dedim iyi bşydir heralde baktım tabirlere eşinle sorunlarınız olcak diyooo dogruda diyo:)
etkileniyorum hemen yaaa ondan daha okumuycammmmm:)

Hb tekrardan.kızlar alkasız bişey sorucam ama kaş ektirme hakkında bilgisi olan varmı ya..kaşlrmdn nefrt ediyorumda ve istediğin şekil verilebiliyomu yoksa ne bilim kaşını yapısına göremi bilgilndirrseniz minettar olurum:)

aaa sen o tabiri boşwer hamilelik her zaman güzeldir canımmmmm

bende hiiç sevmiyorum kaşlarımııı :2:

Cnm işte çok seyrek değil ama acyp şekilsiz.Avatarıma bak dicemde ordan pek anlaşılmıo ztn düşük desen düşük kısa desen kısa yani bütün olmsuzlukklar bnm kaşlarımda hep kavisli kalkık güzel kaşlarım olsun istemişimdir ama malesef

valal cnmmm kaş ekimi nerde yapılıyor bilmiyorum..ama kalıcı boya ile kaş doldurmayı güzellik merkezleri yapıyor...bana sorsan bboya ile doldurmayı tercih ederim.

İstanbulda bi yer yapıyomuş yaa geçen KK da okumuştum sank
ebru şallı falan orda ektirmiş diye
ama saç gibi uzayabiliyomuş :)

valal cnmmm kaş ekimi nerde yapılıyor bilmiyorum..ama kalıcı boya ile kaş doldurmayı güzellik merkezleri yapıyor...bana sorsan bboya ile doldurmayı tercih ederim.

Yaptıranlar boyayla çok yapay durduğunu söylüyo o yüzden bende böle bi yönteme başvurim dedimde bilmiyorum ne takıntılı bi kızım bn ya saol bu arda yardımın için cnm

İstanbulda bi yer yapıyomuş yaa geçen KK da okumuştum sank
ebru şallı falan orda ektirmiş diye
ama saç gibi uzayabiliyomuş :)

valla uzasın şu anki halimdn beter olamaz tipsiz bişey oldm çıktım ppf..bu arada yer adı söylnbiliyomu nerde yptrmş tm olrk:)

oskeee gerçektenmi kıs uzuyomuş saç gibi ayy güldüm valla biden gözümün önünde canlandııı:)
sara cnmm boya diyince komple boyanmışcak çok boş alanları boyuyorlarrr..ben bi kaç kişide gördüm ciden çok iyi duruyor..ama iyi bi yerde yaptırman şart:)
oske ben ebru şallının kaşını hiç begenmiyorummm çok gür yaaa dogal durmuyorrrr sanki:)

hehehe ben bi çözm buldum kaşımı tıraş makinesiyle kazicam.kökten kurtulucm bu dertten.en azındn kötü bi kaşım olucgına hiç kaşım olmsn dha iyi:)

Poşetçayım heyecan yok yaaa.Ayy Canım Nemimi hatırladım,şimdi kulakları çınlasın,o böyle derdi heyecan yok falan diye,nasıl olmaz diye düşünürdüm,hatta nikahtan sonra imzayı atmış direk kalkmış gidiyomuş,halası uyarmış el öp diye,ne gülmüştüm.Bende onun gibi olucam heralde:)
Ayy ya bi garip haldeyim,evlenmek istemiyorum sanki.Çünkü gitmek zor geliyo uzaklara.Hep böyle nişanlı kalsakkk:) Ayy ya bende daha çok duygusallık var.6yaşındaki benden18yaş küçük kardeşimden ayrılmak en zooooooooooooooor gelecek.Nişanda bile babamın duygusal bakmasında kendimi zor tutmuş,onun "ablacım hayırlı olsun "demesiyle kendimi tutamamıştım.O benim bebeğim gibi,parçam gibi bişey.Ondan ayrılmak nasıl olacak bilmiyorum.Arkadaş çevrem hep şaşırır,sen kardeşini çok aşırı seviyorsun diye.Aramızdaki fazla yaş farkındna olsa gerek.CANISININ İÇİ O ablasının.

Son düzenleme:
Offf gelin olmak zor be kızlar.Heleki uzaklara,bilmediğin yerlere,ailenin olmadığı yerlere gitmek çoooook zor.Alışırsın diyorlar,alışmakta istemiyorumkiii Ben ailemden ayrı olmak istemiyorum

vala cnm bendede heycan hiç yoktuuu ama tuhaf yaniiii kuaförde benden önce bi gelin vardı eli ayagı birbirine girmişti bense herkesin saçını makyajını kontrol ediyordum:)
son günleirn ya evindeeeee gitmek istememen normal cnmm..ama evlenince inan allah sabrını veriyor..benimde kardeşleirm gelmiştiii bugun giittiler bi tuhaf oldummmm dedimm keşke aynı şehirde olsaydıkkk..teldeee nekdr konuşabiliyorki insan yada ne anlatabilirsinnn..aramız çok uzak deil ama aynı şehir gibide olmuyor..evliligin ilk 2 ayııı hiç aramassın cnm aileni çünkü evine eşine buşundugun şehire alışmaya çalışcaksın..ama herşey rutine dönünce ahhhh ailemmmmm diyceksin:)bende aynen böle olduuuu::)
bu arada burnun nsl resim eklemiyomusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…