hoşgeldin sara:)
lachesısım geçmiş olsun tatlım..3 sorudan bşy olmas cnm kısmetse atanırsında kurtulursun vallaaa:)
benim sınavlardaki en büyük derdimmm soruların hepsini okuyamayabilirmiyim düşüncesi ölede olunca konsantre olamıyorum..heycanlanmam ama soruları yetiştiremem derdiii gerio beni:)
kpss ye bikere girdim ünivi ilk bitirdigim sene ozamanda 1 kişi atanmıştı bölümümden:)ondan sonrada sinirlendim girmedim daha girmiycemde:)sanırım ev hanımı oldummm iş bulamıyorummm insan kendini eksik hisediyorrr çalışmayıncaaa özgüvenimde azalıyor sanki..
hoşgeldin sara:)
oske sen iştemisin istnbuldaaa..yoksa direk alışverişemi başladınız:)
kardeşlerimi yolladım memlekete niyeyse çok üzüldüm kendimi çok yalnız hisettimm..bu ara rüyamdada hiç güzl şey görmüyorum rüya tabirlerine bakıncada kötü çıkıyo...keşke büyümeseydim...keşkeee ailemle hep olsaydımmmm...keşkee keşke keşkeeee....alışamadım bu şehre alışmış gibi davranıyorum ama içime sormak lasım..oldugum ortamlarda rahat değilim ama rahatım gibi görüünüyorum...öle işte...
Lachesis canım hayırlısı olur işşşalah beklediğindende güzel puan alırsın canım
sağol bebek, barıştın nişanlınla galiba, ay çok sevindim
oskecimmm seninkinin kulagını çek bu akşam:)
ayyyyy negüzel ya mobilya alcaksınız:)
ya rüyamda hamileydimmmmm bende uyandım dedim iyi bşydir heralde baktım tabirlere eşinle sorunlarınız olcak diyooo dogruda diyo:)
etkileniyorum hemen yaaa ondan daha okumuycammmmm:)
Hb tekrardan.kızlar alkasız bişey sorucam ama kaş ektirme hakkında bilgisi olan varmı ya..kaşlrmdn nefrt ediyorumdave istediğin şekil verilebiliyomu yoksa ne bilim kaşını yapısına göremi bilgilndirrseniz minettar olurum:)
valal cnmmm kaş ekimi nerde yapılıyor bilmiyorum..ama kalıcı boya ile kaş doldurmayı güzellik merkezleri yapıyor...bana sorsan bboya ile doldurmayı tercih ederim.
İstanbulda bi yer yapıyomuş yaa geçen KK da okumuştum sank
ebru şallı falan orda ektirmiş diye
ama saç gibi uzayabiliyomuş :)
oskeee gerçektenmi kıs uzuyomuş saç gibi ayy güldüm valla biden gözümün önünde canlandııı:)
sara cnmm boya diyince komple boyanmışcak çok boş alanları boyuyorlarrr..ben bi kaç kişide gördüm ciden çok iyi duruyor..ama iyi bi yerde yaptırman şart:)
oske ben ebru şallının kaşını hiç begenmiyorummm çok gür yaaa dogal durmuyorrrr sanki:)
ada cımmm cnm bnm az kalmış dügüne heycan durumları nsl:)
düğün öncesiiii normal cnmm tartışmalar onlar olmadan olmuyor zaten:)
oskeeee boşver kuzummm benimki bugun bana bi uyurken bide konuşmadıgında çok masumsun dediii güleyimmi sinirleneeyimii bu lafa şimdi...konuştugumda sorun oluyo konuşmayınca offf çok sıkıcısın oluyooo..neyapsam bilmiyorum vallahii...arkadaşlarıyla zamn geçirmeyi benle zaman geçirmekten daha çok seviyorr..nişanlılıktada belli ediyordu aslında ama bukdr olacagını düşünmemiştimmm...dün yemek yapmıyorum oldu lafın arasında dediiii gözüne dizine dursun dedimm gülerekkk tabiii...eşim evlendikten sonra 8 kilo aldı..70 kilo idi çok zayıftıı..herkes diyor nsl iyi bakmışsın diye..hatta mutdaktan çıkmıyorum...kimi zaman hizmetci gibi hisettigimde oluyor kendimi...düzleir inşşş alışırrrr evlilik hayatına diye umut ediyorum..
oskeee kuzum boşverrrr en son iyi dmişsin ayrılılm diye etekleri tutuşur tabii...bu erkkeleri tınmıyacaksınn tınınca kendileirni bşy sanıyorlar....
Poşetçayım heyecan yok yaaa.Ayy Canım Nemimi hatırladım,şimdi kulakları çınlasın,o böyle derdi heyecan yok falan diye,nasıl olmaz diye düşünürdüm,hatta nikahtan sonra imzayı atmış direk kalkmış gidiyomuş,halası uyarmış el öp diye,ne gülmüştüm.Bende onun gibi olucam heralde:)
Ayy ya bi garip haldeyim,evlenmek istemiyorum sanki.Çünkü gitmek zor geliyo uzaklara.Hep böyle nişanlı kalsakkk:) Ayy ya bende daha çok duygusallık var.6yaşındaki benden18yaş küçük kardeşimden ayrılmak en zooooooooooooooor gelecek.Nişanda bile babamın duygusal bakmasında kendimi zor tutmuş,onun "ablacım hayırlı olsun "demesiyle kendimi tutamamıştım.O benim bebeğim gibi,parçam gibi bişey.Ondan ayrılmak nasıl olacak bilmiyorum.Arkadaş çevrem hep şaşırır,sen kardeşini çok aşırı seviyorsun diye.Aramızdaki fazla yaş farkındna olsa gerek.CANISININ İÇİ O ablasının.