vala cnm bendede heycan hiç yoktuuu ama tuhaf yaniiii kuaförde benden önce bi gelin vardı eli ayagı birbirine girmişti bense herkesin saçını makyajını kontrol ediyordum:)
son günleirn ya evindeeeee gitmek istememen normal cnmm..ama evlenince inan allah sabrını veriyor..benimde kardeşleirm gelmiştiii bugun giittiler bi tuhaf oldummmm dedimm keşke aynı şehirde olsaydıkkk..teldeee nekdr konuşabiliyorki insan yada ne anlatabilirsinnn..aramız çok uzak deil ama aynı şehir gibide olmuyor..evliligin ilk 2 ayııı hiç aramassın cnm aileni çünkü evine eşine buşundugun şehire alışmaya çalışcaksın..ama herşey rutine dönünce ahhhh ailemmmmm diyceksin:)bende aynen böle olduuuu::)
bu arada burnun nsl resim eklemiyomusun:)
Ay üstelik hatırladığım kadarıyla senin evin ayrı şehirde olsada ailenin bulunduğu yere mesafen 1-2saatti,buna rağmen böyle diyorsaaan
Telefon,net tatmin etmez elbetOff bizde teknolojiden önceki zamanı düşünüp şükürmü etsek yinede ne:)
Aileme karşı hiç duygusal görünmüyorum,zaten onalr beni taş kalpli bilirler,oysaki ben gözyaşlarımı silecek kıyı köşe arıyorum hep
Canım burnum gittikçe büyüo gibi bana;ama çevremdekilerde şişler inmiş,küçülmüş gibi diyorlar,anlamadım gitti yav;ama fonksiyonel olarak bi sıkıntı yok çok şükür Rabbime:)
Canım resim eklemiyorum artık,kaldırdım.Bazen evhama kapılıyo,bi tanıdığa denk gelirimde foyam ortaya çıkar diye korkuyorum.O nedenle daha fazla riske atmayayım kendimi diyorum.Eee nede olsa dünya küçük sanaldada olsa:)
benim ablam da ameliyat olucak galiba ocakta sadullah bey'e:S
burnu kötü olursa benim başımı yer artık:S
evt cnm tam olarak 1 saat sürüyorrr.işte yakınız ama adı ayrı şehir
bu arada aynı özelliklere sahibiz bende hiç aglamam falan ailemin yanında hatta bana çok duygususzsun derlerdi..şimdii sulugözün teki oldummm acaip duygusalımmm artık aglarken utanmıyorum hüngür hüngür aglıyorumm...evlenmeden önce niyeyse aglamaktan utanıyodum:)
aman cnmmm sen ailenin yanına bi gidersin en az 20 gün kalırsın öyle yapınca telafi edersin...bende sürekli gitmiyourmmm ayda 1-2 kez oluyorr..sende bayramlarda tatillerde gelip kalırsınnnn üzülme :)
Haticeye bama tatlım neticeye bak:Ne güzel işte 1saat kadar yakınsın.Ya beeeen Uçarak gelsem bile en az evimden çıktıktan 3saat sonra aileme kavuşacam Ki İstanbulda bi ilçeden başka bi ilçeye gitmek bile 1saati alıyo normal olarak.Ayy kız imrendim bak Sana poşetçay
Ayy valla bende öyle duygusallığımı belli etmiyorum,soran olursa "ayrılacaksın diye üzülüyomusun?".itiraf etmeye utanıyorum:)
Ayy hiç bilmiyorum ne sıklıkta gelir giderim.Ama ben isterimki ilk 3ay her ay geleyim,bu tesellim olsun,sonralarıda bu mesafeyi açarım:)
lachesıs kuzummmm ablanın burnu çokmu kötükiii eger öyle deilse olmasın yazık canına..benim kardeşimde istiyoda ben izin vermiyorumm..hiç bi zaman kendi ana burnun gibi olmuyorrr...aşırı kötü deilse degmes bence bu amlytın rezilliklerine
Lachesis Canım senin bölüm medya-basınmış.TRT bi alım yapıyo,eğer ilgilenirsen alanındla alakalıysa bi bak derim Canım.Maaşıda iyi deniliyo yorumlara göre:)
ozman olsun lachesısım eger koyduysa kafasına keisn olurrrrrrr ozman:)
düşünüyorumda estetik nsl ollmuşum nls cesaret etmişim şşimdi olsa olamam valla:)
bi anlık deli cesareti gelio insana:)
olur mu yahu, olmasan o süper burnun olmayacaktı
adacım trt başvuruları 2 saat önce kapatmış, şansımı deniyim dedim ama kaçırmışım :)
Günaydınlarrrrrrr
nslsın cnmmmmmm sende oldunmu amlyt yoksa olcamısın:)
kan degerlerım sınırdaaaa :S demir eksikliği var.. bunlar hallolmadan olamıcam gibi görunuyorr :2: canım