Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

adacım seninki yine bizim problemlere göre daha iyi diye düşünüyorum
şimdi bu yazdığından nişanlının çok abarttığını falan düşünüyoruz ama cidden ortam içinde nasıl davranıyosun onuda bilemeyiz
eğer hiç ilgilenmiyorsan son derece haklı bende hoşlanmam
özellikle bir sevgilim vardı
beni sürekli arkadaşlarının olduğu ortamlara çağırırdı soorada ben orda süs bebeği gibi otururdum sinir olurudm :KK70:

Canım ya o hani böyle şey istiyo.3.şahısların yanındada olsa yanında olup gözlerinin içine bakayım hep,onla hep konuşayım,bi isteğin varmı canım diyeyim,falan filan.Ya başka hiçkimseyle konuşmayayım sadece onla konuşayım istiyo_O 3.şahısların yanında yalnızkenki gibi ilgisini gösteriyo.Beli ağrıyomu,yastık evreyimmi,rahatmısın,üşüyomusun vs. ama ben bunları yapamamkiiii,oda istiyo işte:KK43:

walla senin işinde zormuş adacım :S
kaç yaşında belki zamanla biraz daha düz<elebilir

Özge ben aslında kısmen tanıdım bu erkekleri.Bak seninkide öyle.Ona eşyadan şundan bundan anlatma Canım.Ona onu anlat,onu nasıl svediğini anlat,onun seni nasıl sevdiğini,kuracağınız yuvayı falan anlat bence sabaha kadar dinler hiç sıkılmaz canım.Onlara eşya şu bu boş geliyo.Detaycı olan biziz canım,biz bayanlar için önmli eşya falan.O nedenle boşver anlatma sende.Devamlı aşk konuşun siz,erkekelr bunu istiyo:)Onu için çayın şuyun bunun önemi yok,onu için sen önemlisin,o nedenle kendinden bahset:)

walla senin işinde zormuş adacım :S
kaç yaşında belki zamanla biraz daha düz<elebilir

Erkekler hakkaten çocuk gibi.Ben düzeleceğini pek sanmıyrum.28yaşında.Ya inan varya ailesine,dışarda başkalarına tam bi ağır abi.Bana gelince çocuk ya.Umutsuz vaka:)

Erkekler hakkaten çocuk gibi.Ben düzeleceğini pek sanmıyrum.28yaşında.Ya inan varya ailesine,dışarda başkalarına tam bi ağır abi.Bana gelince çocuk ya.Umutsuz vaka:)

bende daha küçükse ondandır diyordum
ama yaşıda varmış baya

ay adacım bizimki bide sıkılgan aslında bende ondan daha çabuk sıkılırım ama bi konuyu 2.kez konussan sıkılır hemen

ada cımmm cnm bnm az kalmış dügüne heycan durumları nsl:)
düğün öncesiiii normal cnmm tartışmalar onlar olmadan olmuyor zaten:)
oskeeee boşver kuzummm benimki bugun bana bi uyurken bide konuşmadıgında çok masumsun dediii güleyimmi sinirleneeyimii bu lafa şimdi...konuştugumda sorun oluyo konuşmayınca offf çok sıkıcısın oluyooo..neyapsam bilmiyorum vallahii...arkadaşlarıyla zamn geçirmeyi benle zaman geçirmekten daha çok seviyorr..nişanlılıktada belli ediyordu aslında ama bukdr olacagını düşünmemiştimmm...dün yemek yapmıyorum oldu lafın arasında dediiii gözüne dizine dursun dedimm gülerekkk tabiii...eşim evlendikten sonra 8 kilo aldı..70 kilo idi çok zayıftıı..herkes diyor nsl iyi bakmışsın diye..hatta mutdaktan çıkmıyorum...kimi zaman hizmetci gibi hisettigimde oluyor kendimi...düzleir inşşş alışırrrr evlilik hayatına diye umut ediyorum..
oskeee kuzum boşverrrr en son iyi dmişsin ayrılılm diye etekleri tutuşur tabii...bu erkkeleri tınmıyacaksınn tınınca kendileirni bşy sanıyorlar....

walla bana istanbul yolu görünüyor sanırım
annemi aradı serkan
annesi aradı sonrada bilmiom kafayı yemek üzereyim

aaaa oske niye aradılar ne diyolar..bşy olmamış gibimi çagırıyorlar senii :s

selam kızlar nasılsınız, sınav aynı geçti, diğerinden 3 yanlış fazla yapmışım hatta. aslında daha kolaydı da ben sıkıştım sınavın ta başında, izin de vermediler tabi:KK43: e haliyle konsantre olamadım, kontrol da edemedim, o arada kaçmış bazı hatalar. neyse sağlık olsun ne yapalım. sınava girerken parmağımdaki alyansı çıkarttılar yahu, sınavda alyansla nasıl kopya çekeceksem ehe

selam kızlar nasılsınız, sınav aynı geçti, diğerinden 3 yanlış fazla yapmışım hatta. aslında daha kolaydı da ben sıkıştım sınavın ta başında, izin de vermediler tabi:KK43: e haliyle konsantre olamadım, kontrol da edemedim, o arada kaçmış bazı hatalar. neyse sağlık olsun ne yapalım. sınava girerken parmağımdaki alyansı çıkarttılar yahu, sınavda alyansla nasıl kopya çekeceksem ehe

canım teknoloji bu kaygılanmakta haklılar ama bu kadar sıkacaklarına sistemi rahatlatsalar da hiç böyle kaygıları olmasa

canım teknoloji bu kaygılanmakta haklılar ama bu kadar sıkacaklarına sistemi rahatlatsalar da hiç böyle kaygıları olmasa

ya kimse sınavda kopya çekmiyor ki, milletin evine sorular gitmişti, onlara yine giden gitmiştir, olan bize oluyor ancak işte. dostlar alışverişte görsün hesabı bizi zorluyorlar.
aman neyse geçti bitti. :)

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım hak yiyeninde yediği hak gün gelir yapışır yakasına sıkıntı yok :KK66:

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Gerçekten süper bi siteymiş:) Hepinize sevgi ve saygılar^^

hoşgeldin sara:)

oske sen iştemisin istnbuldaaa..yoksa direk alışverişemi başladınız:)

lachesısım geçmiş olsun tatlım..3 sorudan bşy olmas cnm kısmetse atanırsında kurtulursun vallaaa:)
benim sınavlardaki en büyük derdimmm soruların hepsini okuyamayabilirmiyim düşüncesi ölede olunca konsantre olamıyorum..heycanlanmam ama soruları yetiştiremem derdiii gerio beni:)
kpss ye bikere girdim ünivi ilk bitirdigim sene ozamanda 1 kişi atanmıştı bölümümden:)ondan sonrada sinirlendim girmedim daha girmiycemde:)sanırım ev hanımı oldummm iş bulamıyorummm insan kendini eksik hisediyorrr çalışmayıncaaa özgüvenimde azalıyor sanki..

kardeşlerimi yolladım memlekete niyeyse çok üzüldüm kendimi çok yalnız hisettimm..bu ara rüyamdada hiç güzl şey görmüyorum rüya tabirlerine bakıncada kötü çıkıyo...keşke büyümeseydim...keşkeee ailemle hep olsaydımmmm...keşkee keşke keşkeeee....alışamadım bu şehre alışmış gibi davranıyorum ama içime sormak lasım..oldugum ortamlarda rahat değilim ama rahatım gibi görüünüyorum...öle işte...

Son düzenleme:
X