adacım seninki yine bizim problemlere göre daha iyi diye düşünüyorum
şimdi bu yazdığından nişanlının çok abarttığını falan düşünüyoruz ama cidden ortam içinde nasıl davranıyosun onuda bilemeyiz
eğer hiç ilgilenmiyorsan son derece haklı bende hoşlanmam
özellikle bir sevgilim vardı
beni sürekli arkadaşlarının olduğu ortamlara çağırırdı soorada ben orda süs bebeği gibi otururdum sinir olurudm
walla senin işinde zormuş adacım :S
kaç yaşında belki zamanla biraz daha düz<elebilir
Erkekler hakkaten çocuk gibi.Ben düzeleceğini pek sanmıyrum.28yaşında.Ya inan varya ailesine,dışarda başkalarına tam bi ağır abi.Bana gelince çocuk ya.Umutsuz vaka:)
selam kızlar nasılsınız, sınav aynı geçti, diğerinden 3 yanlış fazla yapmışım hatta. aslında daha kolaydı da ben sıkıştım sınavın ta başında, izin de vermediler tabie haliyle konsantre olamadım, kontrol da edemedim, o arada kaçmış bazı hatalar. neyse sağlık olsun ne yapalım. sınava girerken parmağımdaki alyansı çıkarttılar yahu, sınavda alyansla nasıl kopya çekeceksem ehe
canım teknoloji bu kaygılanmakta haklılar ama bu kadar sıkacaklarına sistemi rahatlatsalar da hiç böyle kaygıları olmasa
hayırlı sonuçlar alırsın inşallah canım hak yiyeninde yediği hak gün gelir yapışır yakasına sıkıntı yok
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Gerçekten süper bi siteymiş:) Hepinize sevgi ve saygılar^^
hoşgeldin canım