olur mu yahu, olmasan o süper burnun olmayacaktı
adacım trt başvuruları 2 saat önce kapatmış, şansımı deniyim dedim ama kaçırmışım :)
Tünaydın KızlarUmerım keyifler yerindedir.Ben iyiyim.Akşamın karanlığı beni daha bi hüzünlü yaptığından şuanki aydınlık ve sıcaklık içimi ısıtıyo,akşama nazaran öğlenleri daaha az hüzünlü ve karamsar olurum zaten:) O yüzden güzdüzleri daha çok seviyorum ben:)
günaydın cnm:)karamasar olma gelin hanımmmmm :)gelinler poziitif olurrr:)
Ayy nasıl karamsar olmam Poşetçayımmm,bak işte yine karanlık yine akşam.Bu ne demek sende çok iyi biliyorsun.1günü daha devirdim,gitmeme 1gün daha az kaldı:)
Azönce nişanlımla konuştum uzun uzun.Of deli ya o salt mutlu,e onun hayatında eksilmeler,değişmeler olmayacak.Ailesiyle aynı evde olmasada aynı sitede olacak,üstelik apartmanlarda karşı karşıya.Senden sonra şimdide ona imreniyorummm:)
Diyorumki işe giderkenki güzergahın bile değişmedi,daha ne istiyorsun:)
aynen valla cnm dogru diyosun erkekler için hiç bi deişiklik olmuyoo sadece hayatına sen giriyorsun..ama bi bayan için kendi aileni bırakıp komple farklı ortama girmek çok zor...ama allah sabrını veriyor bi şekilde üzülme ailen saglıklı mutlu olsunnnn uzak olsanda bşy olmas..hemmmm onlar gelir sen gidersinn...sonucta zorla biyerede gitmiyorsun sevdiignle aynı evi paylaşacaksın herseferinde buluştugunuzda ayrılmalardan kurtulcaksınız..ona yemek yapcaksın kendi evin olcak kendi misafirleirn hoşş yönleirde varrrr:)
Ayy doğru diyorsun Canım,evet hoş yönleride var;ama işte gelin psikolojisi olsa gerek duygusallık daha ağır basıyo hoşluğundan:) Ayy benimki duymasın,off savaş çıkar.Sabah annem benim telden bi arkadaşını aradı 8de.Bizimki benim hattımın şifresiyle bağlı olduğum operatörün sitesine girip fatura detayımı inceliyo an be an.Rehberindeki numaralarla karşılaştırıyo,tanıdık değilse bilinmeyen numaralardan öğrenmeye çalışıyo,eğer yine tanıdık değilse ya bana soruyo hattın kayıtlı olduğu isimden için X kişi kim diye yada numarayı soruyo.8de konuşmuşum ya,çatlıyo kimle diye.2saat sonra dayanamadı mesaj attı 05xxxx numara kime ait diye.Ayy kimle konuşmuşum,kimle mesajlaşmışım hep izliyo yaa beni.Allahtan mesajların içeriğini göstermiyo detay:)
Zaten Malatyadayken bu durumdan dolayı çok zor durumda kalmıştım.Ona evdeyim oturuyorum dediğim zamanlar,ben Malatyada hastane odasında yatıyo,arada bi evi arayıp annemle konuşuyordum.Bu anlam veremezdi,evdeyken niye evi arıyorsun diyeee:)
Off ne maceraydı yaaa.Ay çok şükür güzel bitti:):):)
ilahi kıs sneinkide pek bi abartmışş:)
geldi geçti demi malatya macerann:)iyikide olmuşsun demi ama:)hem memleketimide gördün:)
Ayy Poşetçay valla beni öyle bi aşırı şaşırtıyorki,bazen bu kadar kontrolcü olması,bu kadar etrafımda olması bana çok garip geliyo,halen şaşırtır beni.Daha tam olarak tanımış değilim onu,üstelik beraberliğimiz 3yıl olucak nerdeyse,6aydırda nişanlıyız üstelik:)
Ay ne bilim inşllh çok güzel olurda sıkmaz beni.
Ben Malatyaya hep iyiki gelmişim,iyiki olmuşu bu ameliiyatı diyorum.Memleketin,daha çok insanları çok mükemmeldi,her zamand erdim Malatya kelimesi duyunca tatlı bi tebessüm oluşur yüzümde ve o konuyla ilgilenirim hemen.Malatya benim için çooook özel.
ÇOK SEVDİM orayıı.Kız daha öncede yazdım ama İstanbula geçen gittiğimde boğaziçi köprüsünden geçiyoruz Malatya firmasını gördüm,o firmayla ben evime dönmüştüm,ayy böyle gözümü ayırmadım,sanki kaybettiğim yakın bi tanıdığımı gördüm gibi oldum.Firmanın resmini çektim hatta:) Nişanlım ilk defamı otobüs görüyorsunda resmini çekiyorsun dedi gülerek.Yoo dedim.Tabii bilemezki gerçekleriii:)
lachesısım koyumu olduki nsl bi renkk:)
her renk yakışır sana cnm bnmmm eger koyuysa bi kaç yıkamaya akar zaten..açıksadaa biras kulanırsınnnn bidaha boyatırsın:)
Kızlarr dün yatak odamız ve oturma grubumuzu aldık sonunda
davetiye ve nikah şekerininde siparişini verdikkk
bugünde perde bakmayı düşünüyoruz
ama inanılmaz yorgunum :S
sen nasılsın poşetçaycım?
ehehe yen, smilelar süper:)
amannn kıs cidden çok tatlılar alıntı yapmadan yazıyorum son zamanlarda hiç görmedim:81:
bende iyim cnm kayınvalidemin günü var oraya gitcem..başım kazan gibi agrıyoo çok uyuyorum ondan heralde:)