Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

oskecimmm haklısınnnnnn sende oda streslisiniz düğünede bşy kalmadıı insannnn gerçekten tuhaf oluyooo.ben şimdi düşünüyorumda kendimi tanıyamıyorum ozamanki sinirliligim agresifligim tavan yapmıştı..ama evlenince düzeliyooo yine diyorum sorun oluyo ama nişanlılık gibi olmuyo:)

oskecimmm haklısınnnnnn sende oda streslisiniz düğünede bşy kalmadıı insannnn gerçekten tuhaf oluyooo.ben şimdi düşünüyorumda kendimi tanıyamıyorum ozamanki sinirliligim agresifligim tavan yapmıştı..ama evlenince düzeliyooo yine diyorum sorun oluyo ama nişanlılık gibi olmuyo:)

ay evet ya ben de herkese ne kadar kötü davranıyordum:S

ne yaptı ki mesela? evlilik hazırlıklarına falan yardımcı olmuyor mu?

yardımcı olmayı geç benim aldıklarımı veya alıcaklarımı dinlemeye bile tahammülü yok
bu nasıl iş anlamadım
gecen sayıyordum
şu var şu var
aa bugün şunu aldım dedim
öfff özge ne bu bööle herşeyi saycanmı dedi

canıım ama o hiç bişey yapmıyo
hiiç bişi düşünmüyo
hiiç bişile ilgilenmiyo ne stresi olabilriki
benim asabımı bozuyo anca

yardımcı olmayı geç benim aldıklarımı veya alıcaklarımı dinlemeye bile tahammülü yok
bu nasıl iş anlamadım
gecen sayıyordum
şu var şu var

ayıp etmiş gerçekten de, sen kendine almıyorsun sonuçta, ikinize alıyorsun o eşyaları.
o zaman ver eline listeyi markalarıyla vs, gitsin kendisi uğraşsın madem öyle. ben burdan uzağım halledemem sen bunların hepsini al eve götür de:)

bu nasıl iş anlamadım
gecen sayıyordum
şu var şu var

bak ayıp etmiş ciddenn..tamam çogu erkek hoşlanmaz bende benimkine sayıyodummmm biliyodum hoşlanmıyo ama dinliyoduuu güle güle kulanalım diyip geçiştiriyordu...evlendikten sonra market alışverişine gidincedemi diycek acaba öff özge herşeyden alcanmı diyeeee...işte cnmmmm bilmiyoki aldıgın herşeyin gerektigini anlamas nerden bilcek..canını sıkma ayıp etmiş ama ..sen sölee senden bşy beklemiyorum hevesle anlatıyorum sana aldıklarımı sende bogazıma diziyorsunn falan de yanii..erkekler dengesiz..bak kardeşlerim geldi ya şehir dışından kayınvalideme yemeke gittik akşamda 7 de maç var kahveye gitti benimki dedimki kayınvalideme giderken yemek yiyelim bizi eve bırak sen git kahveyeee..ama dinlemedi.9 a kadr sinir oldum oturdummm..şimdi konuşmuyorummmmm çünkü hiç bi zaman dedigimi hemen yapmadııı...sen dertli bens enden dertliyim kuzum:)

ayıp etmiş gerçekten de, sen kendine almıyorsun sonuçta, ikinize alıyorsun o eşyaları.
o zaman ver eline listeyi markalarıyla vs, gitsin kendisi uğraşsın madem öyle. ben burdan uzağım halledemem sen bunların hepsini al eve götür de:)

adamın tek ewle ilgilendiği tek şey tv ve digiturk
inan başka hiiiç bişeyle ilgilenmez beyfendii
listeyi almaz bile :) ben nerden biliim sen gelince annemle alırsınız der paşam
böle bi adamlada ewlenmek seni böle ömür boyu çekecem demek oluyor bence

bak ayıp etmiş ciddenn..tamam çogu erkek hoşlanmaz bende benimkine sayıyodummmm biliyodum hoşlanmıyo ama dinliyoduuu güle güle kulanalım diyip geçiştiriyordu...evlendikten sonra market alışverişine gidincedemi diycek acaba öff özge herşeyden alcanmı diyeeee...işte cnmmmm bilmiyoki aldıgın herşeyin gerektigini anlamas nerden bilcek..canını sıkma ayıp etmiş ama ..sen sölee senden bşy beklemiyorum hevesle anlatıyorum sana aldıklarımı sende bogazıma diziyorsunn falan de yanii..erkekler dengesiz..bak kardeşlerim geldi ya şehir dışından kayınvalideme yemeke gittik akşamda 7 de maç var kahveye gitti benimki dedimki kayınvalideme giderken yemek yiyelim bizi eve bırak sen git kahveyeee..ama dinlemedi.9 a kadr sinir oldum oturdummm..şimdi konuşmuyorummmmm çünkü hiç bi zaman dedigimi hemen yapmadııı...sen dertli bens enden dertliyim kuzum:)

ya bide gidipte inciık cincık şeylerdende bahsetmiyodum
yatak örtüsü almıştım ya
işte ondan öncede çay makinesi flan almıştım
ondan bahsettim yani gidipte
bardak aldım,iğne aldım desem anlıcam :)

aman bu erkek milletinin topu aynıda
bizimki onlar kadar bile değil

oskemmmm gerçekten benide sinir ettiiiii şuanda benimki inan alışveriş döneminde bi dedigimi iki etmedi o konuda hakkını yiyemem..hatta oturma odamı 3 kez değiştirdim ona bile kızmadııı..ben bardak alsam bile sölüyodum şöle tatlı böle güzel diye..niyeyse hiç sinir etmedi o konuda benii:)
niye tahamülü yok onu anlayamadım ne alıyorsan ikiniz için alıyorsun buunu dinlemenin ne kötü yanı var.niye evlendikten sonra annesiyle gidesin almayaaa..en nefret ettigim şey benimki bi kaç kes annemle git al dedi ..valla çıldırdımmm daha sölemedi ondan sonra..
şimdi sen yaklaşık 3-4 gündür konuşmuyosun demi cnmmmmm arıyomu peki ne yapıyo tepkisi nsl özür diliyomu merak ettimmmm:KK43:

oskemmmm gerçekten benide sinir ettiiiii şuanda benimki inan alışveriş döneminde bi dedigimi iki etmedi o konuda hakkını yiyemem..hatta oturma odamı 3 kez değiştirdim ona bile kızmadııı..ben bardak alsam bile sölüyodum şöle tatlı böle güzel diye..niyeyse hiç sinir etmedi o konuda benii:)
niye tahamülü yok onu anlayamadım ne alıyorsan ikiniz için alıyorsun buunu dinlemenin ne kötü yanı var.niye evlendikten sonra annesiyle gidesin almayaaa..en nefret ettigim şey benimki bi kaç kes annemle git al dedi ..valla çıldırdımmm daha sölemedi ondan sonra..
şimdi sen yaklaşık 3-4 gündür konuşmuyosun demi cnmmmmm arıyomu peki ne yapıyo tepkisi nsl özür diliyomu merak ettimmmm:KK43:

YA ADAM Bİ İLGİNÇ WALLA
kendine bile bişi alması gerektiğinde kardeşi alıyo
maç ve gezme tozma dışında her konuya ilgisiz alakasız

Perşembe gelmicem dedim
o gece ve cuma gecesi aramadı
bugünde 2 kez aradı 2.cide dayanamadım açtım
gelmemekte kararlımısın diyo
artizleniyo
insan bi süklüm püklüm olur dimi nerdeee

bende sen hatalarını kabullenmeden
bir daha yapmayacağına söz vermeden asla gelmicem dedim

adamın tek ewle ilgilendiği tek şey tv ve digiturk
inan başka hiiiç bişeyle ilgilenmez beyfendii
listeyi almaz bile :) ben nerden biliim sen gelince annemle alırsınız der paşam
böle bi adamlada ewlenmek seni böle ömür boyu çekecem demek oluyor bence

hımm haklısın valla ne diyim, sen kızınca alttan alıyor mu bari? nasıl davranıyor?

ay sizi de bu kahve derdi bitmedi :) ne kıymetli kahvesi varmış:)

şuan küssünüz aramıyor mu? sen de arama bence o zaman. nasıl olsa evlenicez diye rahatlamasın.

YA ADAM Bİ İLGİNÇ WALLA
kendine bile bişi alması gerektiğinde kardeşi alıyo
maç ve gezme tozma dışında her konuya ilgisiz alakasız

Perşembe gelmicem dedim
o gece ve cuma gecesi aramadı
bugünde 2 kez aradı 2.cide dayanamadım açtım
gelmemekte kararlımısın diyo
artizleniyo
insan bi süklüm püklüm olur dimi nerdeee

bende sen hatalarını kabullenmeden
bir daha yapmayacağına söz vermeden asla gelmicem dedim

ay bunu yeni okudum pardon, ya bu erkekler kendi aralarında anlaşmış sanki biz asla alttan almayılm diye, benimki de öyle, hepsi şımarık yahu :mymeka:

şuan küssünüz aramıyor mu? sen de arama bence o zaman. nasıl olsa evlenicez diye rahatlamasın.

perşembe akşamından bugün öğlene kadar hiiç konuşmadık
aramam bennn
araması gereken kendni affettirmesi gereken o
ama bakarım hiiç bir çabası olmazsa
biter bu iş

ay bunu yeni okudum pardon, ya bu erkekler kendi aralarında anlaşmış sanki biz asla alttan almayılm diye, benimki de öyle, hepsi şımarık yahu :mymeka:
artistt artist konuşuyo baktım
bu şekilde kouşcaksan kapatıyorum dedim
bıdıı bıdıı ediyodu kapadım bende :KK70:

artistt artist konuşuyo baktım
bu şekilde kouşcaksan kapatıyorum dedim
bıdıı bıdıı ediyodu kapadım bende :KK70:

yüzüne kapatma ama ya, yüzüne kapatmayı hep lehlerine kullanır erkekler, ama sen benim yüzüme kapattın bıdı bıdı derler.

arıycak ama o seni bence, barışcaksınız siz:)

X