Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
jua viva takıma bayıldım tam istedigim gibi düz hiç desen yokkk veee inceee şahane yaaaa niye gösterdin kısss bakkk aklım kalcak:)
dedigin gibi cnm kışın içinnnnn her nevresim takımımın battaniyesi varr onu üzerine seriyorumm..ama yazaaa kesin alcam böle bşyyy benimki çok agırrrr vala onu sermek işkence:)
ayrıca çok incesin herzamanki gibi sagol kuzum kaydettim sık kulanılanlara bu siteyi:)
ya kıslar akşama kardeşleirm gelcekkk ne yemek yapsam..
barbunya pilav yapcam ama başka bşy aklıma gelmiooo bunlara yakışan bi yemek sölesenize:)
rica ederim bebeğim aklımda kalmış görünce hemen söyliyim dedim :)
çorbayla salata yap daha ne olsun yahu :)
istersen bir de yoğurtlu havuç tarzı gibi birşey yap, başka da bir şey yakışmaz herhalde barbunya pilava:S
demi cnmmmmmmmm bende düşündüm kapak patlican havuç kızartıkkk küp küp dograyıp yogurtlasam olur heralde ..ay nebilim kıs misafir gelince heycanlanıyorummmmmm :)
Yok tatlım gelmedim
bu gidişlede gelmicem
çok pis inat ettim bu sefer
ne gerek var yahu, neyse sen bilirsin hak ettiyse et tabi. ama ufak şeylerse büyütme.
canım valla bence fazlasıyla hakediyor
az kaldı bu son şansıydı onuda değerlendiremiyor
ileride daha büyük pişmanlık yaşamak istemiorum
lachesıs cnm sneinde akşam menun süper:)
bu arada barbunyam pişmedi ve tam tamına düdüklüde 1 saatten fazla pişirdim..
sinir oldummmm istedigim gibi olmadı yaf..bundan sonra bigün öncesinden yapcam barbunya gibi zor pişen yemekleri riskli valla:)
oskeeeeeeee eminim haklıııısındır küsmekte amaaaa küserek kendini yıpratırsın..ben nişanlıyken küstügüm zaman 1 gün sanki 10 gün gibi geçiyorduuuu:)
oskeeeeeeee eminim haklıııısındır küsmekte amaaaa küserek kendini yıpratırsın..ben nişanlıyken küstügüm zaman 1 gün sanki 10 gün gibi geçiyorduuuu:)
cnmm konserveyi sevmiyorum tadında bi tuhaflık oluyo sankianladım canım, sen doğrusunu daha iyi bilirsin.
başım ağrıyor yemek yapmadım, pizza söyledik yine. barbunya yapacağında bir gün önceden ıslat. aynı gün yapıcaksam konserve kullanıyorum ben genelde.
ewet banada öle geçiyoda ewlilikte bu problemler daha cok rahatsız eder beni
pişman olurum boşanırımdiye korkuyorum
Canım maalesef ben bıraz daha sertım bu konularda
Beklemek,adam etmek, duzelmesını beklemek emınım cok yıpratıcı bı surectır
Ne gerek var olmuyorsa uzatmayacaksın dıye dusunuyorum
Maalesef biliyordumda bu derece olduğunu bilmiyordum
zaten bizim bu ilişki hep sıkıntılıydı başından beri
İstemeye gelmeden önce biz yine ayrılmıştık
annesi falan girdi araya zarr zor barıştık
ama değişen bişey olmuyo
yani bizim tartışmalarımız ve kavgalarımız hiç bişeyi değiştirmiyo
herkes kendi bildiğini okumaya devam ediyo
Bilmiyorum canım ama stresten diil ben her zaman serkanın bu huyunuı bilip sinir oluyorum
stres sadece biraz daha körüklüyo sinirimi
hayırlısı olsun diyorum artıkk
hayırlısı olsun tatlım. inşallah güzel sonuçlar yaşanır, bu erkek milleti insanı gerçekten yoruyor:S