Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

off poşetcay nediosun sen
hava berbat içimi çok kararttı :S
bugün İstanbula gitcem ama
hiiç gidesim yok
benimkiyle tartıştık yinee

hiiç gidesim yok

ay öske iki dakka uslu durun paso tartışıyorsunuz he. alsanaalsanasmile

istanbulda hava facia bu arada :nazar:

selam poşetçay,
hava çok kötü ya, sabahın köründe fırtına da ösym bürosuna gidip giriş belgemi aldım.
sonra saçlarım bir acaip oldu haliyle, yıkayıp fön çektirmek için kuaföre gittim, yemek yapmaya üşendiğimden poğaça börek alıp yedim. eşim trafikte kaldı kaç saattir, gelebilirse alışveriş falan yapıcaz öyle işte :)
ayy sevindim cnm sınav belgeni aldıgın için:)saçlarında eminim güzel olmuştur..bende birasdan çıkcam saçlarımı yaptım saç boyasıda alcamda hangi renk alsam diyorum:)
aman hergün yemek yapılmıyo vallaaaaaa en iyisini yapmışsın alışverişte yap valla süper moral oluyo:)

hiiç gidesim yok
ya demek istnbul ankara yagışlı kapalııı burada tam tersi ya sankiii yaz gelmiş gibi kaloriferler yanmıyor kaç gündür okdr sıcakkkkk:)hava kapalı olsaydı bende çıkmasdım dışarı vallaaaa sevmiyom hiç..
kısss valla senin yazılarını gördükçe benimkiyle nişanlılık dönemim aklıma gelio kavga etmedigimiz zaman yoktuuu..hoş yine aynı şeyler olunca yine tartışıyorusss yani deişmiyo ama sevgilideki gibi takmamaya başlıyosun öyle oluncada hemen barışıyorsun..mesela dün akşam sinir etti beni küstüm sabah uyandıgımda kahvaltı faalan yaptık unutmuşum küstügümü:)herşey zamannla yoluna giriyo onu farkediyorum onun için az sabret cnmmmm en zor dönem nişanlılık bence..onuda atlatmana az kaldı:)
hadi kuzular ben çıkayımmmmmmm benimkiyle alışveriş yapmak işkence onun için 6 ya kdr kendim gezcemm sonra ona kıyafet bakcaz:)

ayy sevindim cnm sınav belgeni aldıgın için:)saçlarında eminim güzel olmuştur..bende birasdan çıkcam saçlarımı yaptım saç boyasıda alcamda hangi renk alsam diyorum:)
aman hergün yemek yapılmıyo vallaaaaaa en iyisini yapmışsın alışverişte yap valla süper moral oluyo:)

ya demek istnbul ankara yagışlı kapalııı burada tam tersi ya sankiii yaz gelmiş gibi kaloriferler yanmıyor kaç gündür okdr sıcakkkkk:)hava kapalı olsaydı bende çıkmasdım dışarı vallaaaa sevmiyom hiç..
kısss valla senin yazılarını gördükçe benimkiyle nişanlılık dönemim aklıma gelio kavga etmedigimiz zaman yoktuuu..hoş yine aynı şeyler olunca yine tartışıyorusss yani deişmiyo ama sevgilideki gibi takmamaya başlıyosun öyle oluncada hemen barışıyorsun..mesela dün akşam sinir etti beni küstüm sabah uyandıgımda kahvaltı faalan yaptık unutmuşum küstügümü:)herşey zamannla yoluna giriyo onu farkediyorum onun için az sabret cnmmmm en zor dönem nişanlılık bence..onuda atlatmana az kaldı:)
hadi kuzular ben çıkayımmmmmmm benimkiyle alışveriş yapmak işkence onun için 6 ya kdr kendim gezcemm sonra ona kıyafet bakcaz:)

iyi alışverişler kuzum :)

oskem aynen az kaldııı vallaaaa düzelir herşeyyy..uzak olmanız sorunların çözülmesini zorlaştırıyor okdrrrrrr.....bende şimdi fatmagülü islimm kıslarrrrr gelcem geriiii:)

Bugun ıstanbula gıdıcektım 1 hafta ıstanbul ofısınde calıscaktım
Ewın butun ıslerını halledecetık
Ama benım canımı haddınden fazla sıktıgı ıcın gıtmedım
Olmayacak bu ıs
Ben bole seylere gelemem

Bugun ıstanbula gıdıcektım 1 hafta ıstanbul ofısınde calıscaktım
Ewın butun ıslerını halledecetık
Ama benım canımı haddınden fazla sıktıgı ıcın gıtmedım
Olmayacak bu ıs
Ben bole seylere gelemem

ne yaptı ki sinirlendin?

allah allah oske nolduki yaaaa aslında ne güzel fırsat yakalamışsın bir hafta azda deil..hem eksikleir halederdin dedigin gibi hemde görüşürdün rahat rahat:KK43::KK43::KK43::KK43:

Genel olarak sorumsuz,ılgısız,alakası,umursamaz bırt yapısı var
ewlılıgımızle ılgılı hıc bı cabası yok
Bıde ustune ben endıselenıyorum dıye beyımız sınırlenıyor

oskemmm öle demeeeee onunda düşündügü şeyler vardır elbet sen kendi başına evleniyo deilsin ya...ama uzak oluncaaa işte böle oluyo:KK43:

Genel olarak sorumsuz,ılgısız,alakası,umursamaz bırt yapısı var
ewlılıgımızle ılgılı hıc bı cabası yok
Bıde ustune ben endıselenıyorum dıye beyımız sınırlenıyor

evet canım poşetçayın dediği gibi o da düşünüyordur da erkekler çok anlatmaz, sen de uzak olduğundan bilmezsin umursuyordur elbette. erkekler böyle işlerde sürekli off puff yapar, konuşmak bile istemezler ama bu umursamadıkları anlamına gelmez. bir görev ver bakalım mutlaka yapar:KK66:

Yok kızlar cıdden yok dusundugu planladıgı bısey
Bıde ustune becerıksız
Bı saglık raporunu bıle zor aldı

Yok kızlar cıdden yok dusundugu planladıgı bısey
Bıde ustune becerıksız
Bı saglık raporunu bıle zor aldı

cnmmmmm işleri yogunsaaaaaa zor almış olabilirrrr..valla hiç bi erkek sölemeden bşy yapmıyo buna inan...illa istiycen yap diycen yoksa tık yokk:)belki çok nadir yaparlar oda seni beni çok şaşırtır zaten:)

yok canım çalışmıyorum

yok canım raporu almaya gittiğinde çalışmıyodu
aman işte saçma sapan işler

haaa bende sabah yazıncaaaa dedim heralde işte:)
uyusaydın ya kuzum niye erken uyandınki:)
aman valla bu erkekleri düşünürsen başın çok agrır sende umursamaz vurdumduymaz ol eşek gibi yapcaklar mecbur..sorumluluk almak zor..benim kayınvalidem bile diyor oglu için daha sorumluluk nedir tam bilmiyor zamanla ögrenir diye...

poşetçay bak bu siteden yatak örtüsü alabilirsin

NEVRESM | NEVRESM DNYASI | SAREV NEVRESM | SAREV NEVRESM TAKIMLARI | TA | TA NEVRESM TAKIMLARI | TA YATAK RTLER | ISSIMO NEVRESM TAKIMLARI ben hiç almadım ama şehir fırsatında 50 tllik hediye çeki 20 tl idi orada gördüm.

markafonide de oluyor bazen nevresimler.

mutlaka alıcaksan buralarda çeşit çok yani:KK66: lazım değilse masraf yapma tabi.

jua viva takıma bayıldım tam istedigim gibi düz hiç desen yokkk veee inceee şahane yaaaa niye gösterdin kısss bakkk aklım kalcak:)
dedigin gibi cnm kışın içinnnnn her nevresim takımımın battaniyesi varr onu üzerine seriyorumm..ama yazaaa kesin alcam böle bşyyy benimki çok agırrrr vala onu sermek işkence:)
ayrıca çok incesin herzamanki gibi sagol kuzum kaydettim sık kulanılanlara bu siteyi:)

X