Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
off poşetcay nediosun sen
hava berbat içimi çok kararttı :S
bugün İstanbula gitcem ama
hiiç gidesim yok
benimkiyle tartıştık yinee
ayy sevindim cnm sınav belgeni aldıgın için:)saçlarında eminim güzel olmuştur..bende birasdan çıkcam saçlarımı yaptım saç boyasıda alcamda hangi renk alsam diyorum:)selam poşetçay,
hava çok kötü ya, sabahın köründe fırtına da ösym bürosuna gidip giriş belgemi aldım.
sonra saçlarım bir acaip oldu haliyle, yıkayıp fön çektirmek için kuaföre gittim, yemek yapmaya üşendiğimden poğaça börek alıp yedim. eşim trafikte kaldı kaç saattir, gelebilirse alışveriş falan yapıcaz öyle işte :)
ya demek istnbul ankara yagışlı kapalııı burada tam tersi ya sankiii yaz gelmiş gibi kaloriferler yanmıyor kaç gündür okdr sıcakkkkk:)hava kapalı olsaydı bende çıkmasdım dışarı vallaaaa sevmiyom hiç..off poşetcay nediosun sen
hava berbat içimi çok kararttı :S
bugün İstanbula gitcem ama
hiiç gidesim yok
benimkiyle tartıştık yinee
ayy sevindim cnm sınav belgeni aldıgın için:)saçlarında eminim güzel olmuştur..bende birasdan çıkcam saçlarımı yaptım saç boyasıda alcamda hangi renk alsam diyorum:)
aman hergün yemek yapılmıyo vallaaaaaa en iyisini yapmışsın alışverişte yap valla süper moral oluyo:)
ya demek istnbul ankara yagışlı kapalııı burada tam tersi ya sankiii yaz gelmiş gibi kaloriferler yanmıyor kaç gündür okdr sıcakkkkk:)hava kapalı olsaydı bende çıkmasdım dışarı vallaaaa sevmiyom hiç..
kısss valla senin yazılarını gördükçe benimkiyle nişanlılık dönemim aklıma gelio kavga etmedigimiz zaman yoktuuu..hoş yine aynı şeyler olunca yine tartışıyorusss yani deişmiyo ama sevgilideki gibi takmamaya başlıyosun öyle oluncada hemen barışıyorsun..mesela dün akşam sinir etti beni küstüm sabah uyandıgımda kahvaltı faalan yaptık unutmuşum küstügümü:)herşey zamannla yoluna giriyo onu farkediyorum onun için az sabret cnmmmm en zor dönem nişanlılık bence..onuda atlatmana az kaldı:)
hadi kuzular ben çıkayımmmmmmm benimkiyle alışveriş yapmak işkence onun için 6 ya kdr kendim gezcemm sonra ona kıyafet bakcaz:)
off walla bu gidişle ewlenmeden kafayı yicem kzılar
Bugun ıstanbula gıdıcektım 1 hafta ıstanbul ofısınde calıscaktım
Ewın butun ıslerını halledecetık
Ama benım canımı haddınden fazla sıktıgı ıcın gıtmedım
Olmayacak bu ıs
Ben bole seylere gelemem
Genel olarak sorumsuz,ılgısız,alakası,umursamaz bırt yapısı var
ewlılıgımızle ılgılı hıc bı cabası yok
Bıde ustune ben endıselenıyorum dıye beyımız sınırlenıyor
Yok kızlar cıdden yok dusundugu planladıgı bısey
Bıde ustune becerıksız
Bı saglık raporunu bıle zor aldı