Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
oske cnmmm valla o tel benimde bi kaç kes havalarda uctuu..yaaa inanırmısınnn kimi zaman düşmanımdan daha kinli olabiliyorummm ama işte sonradanda yumuluyorum:)
oske cnmmm valla o tel benimde bi kaç kes havalarda uctuu..yaaa inanırmısınnn kimi zaman düşmanımdan daha kinli olabiliyorummm ama işte sonradanda yumuluyorum:)
aman oskem çık kız valla buradada hava süper benimde çıkasım yokkk pazar günlerini hiç sevmiyorummm..kardeşim burda daha yarın gitcek..saçımı boyuycam ama ne yapsam yine kararsızım siyahmı yapim yoksa kahve karamal arası bşymi olsun:)
sgl bebişim bakim kararsızım ama dedigin giib önce kahvelerden boyuycam begenmessem siyah yaparım... oyy msjlaşma bitmes kuzum:) konuşsanızda ayrı gerilim olur..boşver bşy yazma kudursun:)
sgl bebişim bakim kararsızım ama dedigin giib önce kahvelerden boyuycam begenmessem siyah yaparım... oyy msjlaşma bitmes kuzum:) konuşsanızda ayrı gerilim olur..boşver bşy yazma kudursun:)
cnm bu erkekler hiç bşyden anlamas...bakkkk kardeşlerim sıkılıyo evde pinekliyorum benimkine dışarı çıkalım dedim o da diyo çıkınca neyapcazzzz ama kendi çıkmasını bilio..kahveye gitcem diyip kapıyı çekip çıktı şimdi ..ben sinirlenmeyeyimde neyapayımm..bide çocuk yap diyip duruyorlar ne çocugu allah aşkına o adam olsun önce büyüüsünde...valla kuzum bu adamlar huyundan vazgeçmiyo sana söyleyeyim evlendikten sonra düzlelir yada istedigimi yaptırım sakın deme hiç bi işe yaramıyor...tam tersi iycene çileden çıkıyorsun..
Ayy Özgecim,Poşetçayım baya dertliyiz ya şu eşlerimizden.Okudumda özge'nin sorununu ve senin açıklamalarını,off dahada dertlendim Anladığım şuki erkekler genelde beni kendi halime bırakın edasında.Özgecim tatlı telaş içinde birilte kullanacakları şeyi aldığını paylaşmak istiyo,beyefendi hepsinimi anlatacaksın diye karşılık veriyo.Sanki konu kendini ilgilendirmiyooo.Poşetçayımınkide tanıdık bi sorun.kahve sorunu.Ayy babamında o huyu vardır,hiç çıkmaz.Valla evi otel olarak kuallanıyo desem yeridir.İşten kahveye kahveden eve(uykuya),evden işe içgeninde gidip geliyo:) Tabi hani seninki bu kadar değildir mutlaka;ama babamda eskiden bu kadar değildi.önceden ailecek ev gezmesi kültürümüz vardı,babamın kahve sevgisi artınca bu kültürümüz gitti elimizden.Ama hani kahve sevgisi çok yoğun olupta bırakanlarda olmadı değil tabi babamın arkadaşlarından.Ya hem memur kesimi adamlar.Kimi polis,kimi emekli öğretmen yada çalışan memur.Ayy ne anlıyorlar yaaa.Babam ben kahveye gidince yorgunluğum gidiyo diye bu sevdasını böyle ifade ediyo,artık espri konusu oldu.Küçük kardeşim bile"babamın evi kahve" diyo:) Ay anaaaaam ben bu satırları yazarken babam aradı,aşağıdayım dedi balkondan ceketimi at,kahveyi bırakıp arkadaşıyla gexzecekmiş.iyi insan ya şu babam lafının üstüne arıyo:) Gerçektende çok iyidir valla.otorite bi baba değildir.Bneim 20gün sonra evleneceğim beyefendide çok şükür öyle kahve,dışarı huyu falan şuyu buyu yoktur.Bazen arkadaşlarıyla takılır,gezerler ama hani çok değil.Bnede şikayetçiyim nişanlımdan.Bizimde aramız açık:)
Benim şikayet konumsa benim onu yeteri sevmediğimi düşünüyo.İlgisiz olduğumu söylüyo,bi türlü inandıramadım.ve inanın bu konuda çok ciddi tartışmalar yaşadık.Ayy bi anlatsam çok şaşırrısınız.Çok aşırı kıskanç.8yaşındaki özel öğretmenlik yaptığım erkek öğrencimden bile kıskanmış,çok ciddi tartışmış,ayrılma kararı almama sebep olmuştu düşünün artık.Bizimkide kıskançlığının yanı sıra paylaşamama sorunu var.Onla aynı ortamdaysak istiyoki sadece onla ilgileneyim,sadece onla konuşayım.Ay tıpkı çocuk ya.Ne annesi ne ablası nede kendi ailemle hiçkimseyle konuşmamı istemiyan sadece onla ilgilenecekmişim.Bana hep şunu der: Benim bi dairem var içinde yalnızca sen.Senin bi dairen ar içinde o kadar çok kişi varki,ben kimbilir nerelerdeyim.Ynai bana karşı anlatmakla bitiremeyeceğim ilgili alakadar.Ya bu çok güzel;ama işte bu hem aşırı kıskançlığa hemde bendne aynı ilgiyi alakayı beklemesine yol açıyo.E ben bana göre ne kadar ilgi gösteriyo olsamda o bunu yeterli bulmuyo.Sen mesafelisin diyo.ve üstelik 3.şahısların yanındada beni görmüyorsun diyo,onlarla daha çok ilgileniyorsun falan diyo.Ya evet ama bu onu sevmedğim anlamına gelmezki Kabullettiremiyorum.Ya bide bana herkes diyoki o seni daha çok seviyo,sen daha ağır takılıyorsun.Diyorumki haklımı ne beyefendi bana sitem etmekte,ben gerçekten çokmu mesafeli duruyorum diye düşünüyorum;ama hani yapım bu benim:) Onu ÇOK Seviyorum ama işte galiba belli edemiyorum
walla yaa hepsi aynı yaklaşık yarım saat konuştuk tek tek güzel gü zel anlattım ama anlamıyo acaba idrak problemimi var yahuu en son baktım iice sinirlendiriyo gelin alın eşyalarınızı deyip kapattım şimdide tutuştu msj yazıyo
adacım seninki yine bizim problemlere göre daha iyi diye düşünüyorum şimdi bu yazdığından nişanlının çok abarttığını falan düşünüyoruz ama cidden ortam içinde nasıl davranıyosun onuda bilemeyiz eğer hiç ilgilenmiyorsan son derece haklı bende hoşlanmam özellikle bir sevgilim vardı beni sürekli arkadaşlarının olduğu ortamlara çağırırdı soorada ben orda süs bebeği gibi otururdum sinir olurudm
yani bu basit küçük hatta tatlı bi sorun olarak görebilirsiniz ama değil,inanın çok ciddi tartışmalarımız oluyo bu konuda.Yani çocuk gibi diyorum ya aynen öyle.İstanbuldayken yengemle sohbet ederken gitmiş terasa çıkıp beklemiş,acaba beni ne kadar merak edecek diye.Bende nerdesin yazdım,cevap vermedi.Bi dahada atmadım,demek haber vermeden gitti diyip sinirlendim.Ayy bu 3saat terasta beklemiş.Bekledikçe bana sinir olmuş merak edipte onu ısrarla aramamışım,sormamışım,bi mesaj atmış sadece falan filan diye,ay geldi ama o 3saat sonunda resmen çıldırmış deli:) Omzumdan tutuyo sen beni niye hiç merak etmiyorsun ya,ben snein etrafında köpek gibi koşuyorum sen niye beni merak etmiyorsun diye naısl silkiyo beni.Ayy o an burnuma bişey olacak diye çok korkmuştum.Eliyle çenemi tutup niye beni sevmiyorsun,niye beni önemsemiyorsun dedi.Ayy şok olmuştum,odadan çıkmak istiyorum bırakmıyo falan.Diyoki çıldırtıorsun beni bu umursamazlığınla Ayy ne diyorsun sen ya falan diyorum,anlatmaya çalışıyorum yok anlamıyo.Delirmişti resmen.Düşünsenize TV bile almayacak eve,neymiş ben tv izlermişimde onla ilgilenmezmişim.Ya valla korkuyorum aileme bile göndermez beni diye.Kısacası benim sorunumda benim böyle canımı sıkıyo.Bu kadar sevmeseydi diyorum bazen
walla yaa hepsi aynı yaklaşık yarım saat konuştuk tek tek güzel gü zel anlattım ama anlamıyo acaba idrak problemimi var yahuu en son baktım iice sinirlendiriyo gelin alın eşyalarınızı deyip kapattım şimdide tutuştu msj yazıyo
Ayy Canımmm yaaaa:) Yok idrak problemi yokturda ya varya erkeklerle yaratışıtan kaynaklanan sorunlarımız var.Hakkaten öyle.İlgi alanlaımız farklı en başta.Bize göre anlatılması gereken konuları onlar çok lüzumsuz buluyo.Çok şükür nişanlımla senin gibi bi sorunum yokta benim;ama başka konularda ilgi alanlarımızın yaratılıştan farklı olduğunu düşünüyo,kızmayaaım diyorum:) Seninkide öyle canım.Bneim nişanlımda 3.şahıslardan bahsetmemi istemez kim olursa olsun.Bırak bunları der,bizle ilgili anlat der.Bizle ilgili olan eşyada olsa dinler.Ama seninki belkide daha çok hani romantik konuşmanı,hani hoş şeyler söylemeni bekliyordur.O yüzden tahamülü yoktur diye düşünüyorum,hı ne dersin. Ayyy yazık kız tutuşturma adamı,ama aslında bi yandanda iyi oluyo onlara:) Valla bende o gün dedim beni sakın cepta sanma,şu saatten sonra bişey yapamaz deme,gözüm karadır bilirsin,benim için şu saat bu saat yoktur dedim,oda tutuşmuştu:)
anamm walla senin işinde zor anacım sende biraz fazla ilgi göstersen istediği gibi davransan bir süre acaba biraz tatmin olurda senide daha rahat bırakırmıki