- 1 Ekim 2010
- 600
- 1
ayyyy sen deilmisin sevinmiştim kıs sensin diye:)yok anacım ben bilmiom öle bi oyun
net yoktu ya bi hafta boyunca telle takmıştım kafayı oynamadıgım oyun yok heralde:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayyyy sen deilmisin sevinmiştim kıs sensin diye:)yok anacım ben bilmiom öle bi oyun
ayyyy sen deilmisin sevinmiştim kıs sensin diye:)
net yoktu ya bi hafta boyunca telle takmıştım kafayı oynamadıgım oyun yok heralde:)
ahahah :) ahh ahh nerde bende o zekaaa sempatiksalakcinni
telden internete bakmak cidden zor oluyo yaa
ohoo eksikler hala eksik bi değişik yok
gecen bi yatak örtüsü aldım
diğerlerinide işşallah önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum
slm kıslarrr netim yoktuuu bisüre gelemedim aslında geldim telden girdim ordanda yazmak işkence yaaaa ondna okumayla yetindim:)
ada cnmmmm benim tüm beyaz eşyam arçelikkk ama memnun deilimmmm özelikle bulaşık makinam hiç iyi deil..buzdolabımdaaaaaa iyi deil fırınınmla çamaşır makinam idare eder...eşiminnnn akrabası arçelik bayisi vardı mecburen aldıkkk yoksa ben kesinlikle bosh alcaktım...bosh kulanıpta memnun olmayan görmedim etrafımda:)
lachesıs cnmmmmm neyapıyosun görüşmeyelii:)bennnnnn aynıyım valla günlere gidiyorum kayınvalidemle bolca:)iş arıyorummmm:)debelenip duruyorum valla:)
oskeeeeeeeeeeeeee kıssssss ben teldenn kelime bulma oynuyorumdaaaaaa sen derecemi yaptın kıs o oyunda oske diye biri varrrr dereceliler arasında:)dedim bu bizim oskemi acaba:)
ayy o yatak örtüsü kdr gereksiz bşy yok valla ama olmasıda şart..benim perdemle yatak örtüm aynııııı ama şimdi yorganları çıkardım havalar soguk yazınnnnn kulanıyorumda yata örtüsünü kışın kulanamam vallaaaaa çok sinir ediyo beni..days in calor dan nevresim takımı aldımmmm yatak örtüsü şeklinde kulanılannnnn battaniyesi varrrrr hem uyurken daha sıcak tutuyo hemde sabah düzeltmek kolay oluyor...haftaya günüm olcakkkkk mecburen yatak örtüsünü sercem artık:)
lachesıs sen kualnıyomusun cnm yatak örtüsünü bana çok zor gelio ya onu kulanmak:)
benim de perdelerle uyumlu tafta var bir tane, ona gıcık kapıyorum çok klasik acaip de para vermiştim, onu kullanmıyorum, senin gibi ben de days in colorsun battaniyelerini kullanıyordum bir ara, en son ikeadan siyah bir yatak örtüsü aldım, ince birşey kırmızı yastıklarla şık duruyor onu kullanıyorum.
lachesısım herşeyde bi hayır vardır üzülmeeeee emin ol bu aksiliklerin olmasııı demekki o istediklerinin olmasından daha iyi.
kitabını başka yayın evine göstersen olurmuuu pekii
kpss belgen için arasana ankarayııı nediyolar...
bu iş verenlerden nefret eidyorum cnmmm heveslendiriyolar ssonrada hiç bşy çıkmıyo insanları anlamak zor madem almıycaksın niye arıyosunki yaaa
.bebek içinde üzülme daha çok erken benim arkadaşım 13 aylık evli bebek olmuyo diye doktora gitti ..doktor evlilikten 1sene ile iki sene arasında olurrrr demişş...merak etme dahaaa olur cnmmm hem keyfini çıkarrr kıssss benim etrafımmmm habire bebek yap diyo çok baskı var üstümde dün kayınvalidemm ilk kes eşimin yanında dediii bebek konusunu..bebek hırkası örüyordu görümcem ne ördügünü sordu kayınvalideme oda oglumun bebeigne hırka örüyorum dedi..eşimdeee çok beklersin sen bebegi dedi:)içimin yagları eridi.bana kalsa 2 sene hiç istemiyorummm ama etraftaki baskılar artacaga benziyooo sanırım ilk seneden sonra düşüncem bende..
ayyyy ikea yok burdaa yoksa tam tarif ettigin gibi bşy arıyorum kulanımı hafif rahat olan:)
valla bende okdr para verdim yatak örtüsüne boş yaniii...kış geçsinnnn siyahhh pike tarzı bşy sitiyorum ama bulamam heralde buralarda zor:)
yayınevi geze geze bir hal oldum, uğraşmıycam artık, ösymye ulaşmak dert, yarın ösym bürosuna gidicem ordan çıkartırlar inşallah.
ben de kayınvalideyi aramak istemiyorum bebek bebek diye sorcak diye:S
aman yaaa bu kayınvalidelerrr neden böle bakkk annem daha bikere bile bebek demedi bide annemin ilk çocuguyum yani torunu yok daha..kayınvalidemin 5 torunu var sanki yılardır torunsuz gibi davranıyoooo..inannn daha olmayan bebegin bisürü kıyafeti varr..bana çok saçma gelio yaff...cnmm biras dinlen yayın evlerine yinee bak onca emek vermissin biden pes etme..ösym de hallederrr belkide sabah gelmiş olur cnmmm gitmene bile gerek kalmas:)
boynerde de görmüştüm canım ona benzer birşey, varsa sizin orda boynere bakabilirsin.
kıslar ben yemek yapayımmm benimki gelcek birasdan akşam görüşrüs:)
nbrsiniz gıslar:)
hava çok güzel demii..
ev temizlemem lasım ama hiç canım istemio lavaboları yıkayıp toz alcam sadece:)
banyoda yapimmm saçlarımla ugraşasım var:)
sonrada alışverişe gideyimmm ne alcagımı bilmiyorum ama:)
akşamda yemek yiycez benimkiyle dışarda...
sonra fatmagülün suçu ne var onu isliycem:)
siz neyapcaksınız bugun tatlışlar:)
merhaba posetcay :ecrin_bebek: havadanmıdır bilmem ama bende işteyım hiç beyanname yapasım yoookk.senın yerıne gecmeyı suan nasıl ısterdım oh mıs gıbı şakırşakır yagmur yagarken evınde otur temızlık yap banyo yap:))) :dance: :dance:
nbrsiniz gıslar:)
hava çok güzel demii..
ev temizlemem lasım ama hiç canım istemio lavaboları yıkayıp toz alcam sadece:)
banyoda yapimmm saçlarımla ugraşasım var:)
sonrada alışverişe gideyimmm ne alcagımı bilmiyorum ama:)
akşamda yemek yiycez benimkiyle dışarda...
sonra fatmagülün suçu ne var onu isliycem:)
siz neyapcaksınız bugun tatlışlar:)