Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

doğru diyosun bilmeyen için her yer uzak
gerçi bizim evde metrobüse yakın diil
ben bi taksiciyle anlaşmayı düşünüyorum
sabah akşam getirsin götürsün araba alana kadar

Canım bence kocan çokta ii yapıyo
allah korusun başına bi iş gelir o travmayı atlatmak bile zor
onun yerine
bi hocayla beraber
bi kaç ders al fıstık gibi sürersin

10 dersten önce trafiğe bırakmıyorlar onlar da, 10 ders de çekilir mi bilemiyorum. ben sürüyorum zaten de işte kalabalık istanbul trafiğinde pratik olsun diye.

canım işyerinin servisi yok mu, vardır belki.

yok canım yaa
merkezde bile servis yok herkesiin arabası varr :2:
şubelerdede çalışan sayısı çok diil zaten

Off bugünde tiyatroya gidicez
ama hiiç kalkasım yok yahuu :)

yok canım yaa
merkezde bile servis yok herkesiin arabası varr :2:
şubelerdede çalışan sayısı çok diil zaten

o kötüymüş:KK43:

Off bugünde tiyatroya gidicez
ama hiiç kalkasım yok yahuu :)

aaaa olur mu kalk, ben de kalkıyorum eşimle önce alışveriş yapıcaz sonra yemeğe çıkıcaz, çok öpüyorum tatlım, iyi seyirler opuyorumnanaktan

Saol canımcım
sizede ii gezmeler
öptüm şekerim opuyorumnanaktan

Kızlar kına gecesi mekanını ayarladık sonunda aklinialirimsmile

ayy yine kimsecikler yok buralarda
bugün ilk gelinlik provama gidicem :)

Kızlar beyaz eşya(çamaşır-bulaşık makinesi,buzdolabı) konusunda marka olarak neyi önerirsiniz,aklımız karıştı yaa:KK43:
Birinin iyi dediğine diğer çok kötü diyo.Anladığım o ki bu iş daha çok şans işi;ama ben yinede işimi şansa bırakmadan bi araştırma yapayım diyorum.Beyaz eşyalar bu 1hafta içinde alınacak.Sizlerin önerisi nedir?

Kızlar beyaz eşya(çamaşır-bulaşık makinesi,buzdolabı) konusunda marka olarak neyi önerirsiniz,aklımız karıştı yaa:KK43:
Birinin iyi dediğine diğer çok kötü diyo.Anladığım o ki bu iş daha çok şans işi;ama ben yinede işimi şansa bırakmadan bi araştırma yapayım diyorum.Beyaz eşyalar bu 1hafta içinde alınacak.Sizlerin önerisi nedir?

benim buzdolabım samsung acaip memnunum. çamaşır makinem arçelik o da idare eder, ama bulaşık makinam arçelik ve pek ondan pek memnun kalmadım açıkçası. ocağım ve fırınım bosch, onlardan da bir şikayetim yok memnunum.

ama en beğendiğim samsung.

benim buzdolabım samsung acaip memnunum. çamaşır makinem arçelik o da idare eder, ama bulaşık makinam arçelik ve pek ondan pek memnun kalmadım açıkçası. ocağım ve fırınım bosch, onlardan da bir şikayetim yok memnunum.

ama en beğendiğim samsung.

Canım evet şimdi beyaz eşyalar topiğine baktım,ordada samsungu öneriyorlardı;fakat samsung Türkiye'de yeniymiş,hani bi arıza sorunu olsa servis sorunu yada ne bilim bi parçasına ihtiyaç duyulsa temin kolaylığı olurmu diye düşünüyoruz.

Oske'de arayştadır şu aralar,onunda fikrini bi alayım.Poşetçayda Lachesis gibi tecrübeli,onunda deneyiminden yararlanayım.
Şimdilik ben uumaya gidiyorum güzeller.Herkese HAYIRLI GECELER.
Sabah olursa okurum yazdıklarınızı.Öptüm.

Posetcaycım ole hafıf bı heyecan vardı ama
Daha astar asamasında oldugu ıcın pek bısı hıssedemedım
Lachesıs canım tam ıstedıgım gıbı hazır bısey bulamadım
Yetısır dedıler mecbur dıktırıyorum bende
Adacım bız beyaz esyaları almadıkta
Sıemens ya da bosch dusunuyoruz

Canım evet şimdi beyaz eşyalar topiğine baktım,ordada samsungu öneriyorlardı;fakat samsung Türkiye'de yeniymiş,hani bi arıza sorunu olsa servis sorunu yada ne bilim bi parçasına ihtiyaç duyulsa temin kolaylığı olurmu diye düşünüyoruz.

valla biz hiç sorun yaşamadık.
Posetcaycım ole hafıf bı heyecan vardı ama
Daha astar asamasında oldugu ıcın pek bısı hıssedemedım
Lachesıs canım tam ıstedıgım gıbı hazır bısey bulamadım
Yetısır dedıler mecbur dıktırıyorum bende
Adacım bız beyaz esyaları almadıkta
Sıemens ya da bosch dusunuyoruz

anladım canım, ama erken al gelinliğini son anda istemediğin bir yer olursa değiştiremezsin, erken alırsan düzelttirmesi kolay olur :KK66:

ya konuyla belki alakasiz olacak ama neme benden cok cok selam soyleyin olarmiiiiiiiii=??:kedi:

anladım canım, ama erken al gelinliğini son anda istemediğin bir yer olursa değiştiremezsin, erken alırsan düzelttirmesi kolay olur :KK66:

1 hafta öncesinden teslim edicek bakalım
işallah bir problem çıkmaz :)
ya konuyla belki alakasiz olacak ama neme benden cok cok selam soyleyin olarmiiiiiiiii=??:kedi:

ayy evet bendende soyleyin...
yasakkelime

sölerim kızlar Aleykümselam :)

slm kıslarrr netim yoktuuu bisüre gelemedim aslında geldim telden girdim ordanda yazmak işkence yaaaa ondna okumayla yetindim:)
ada cnmmmm benim tüm beyaz eşyam arçelikkk ama memnun deilimmmm özelikle bulaşık makinam hiç iyi deil..buzdolabımdaaaaaa iyi deil fırınınmla çamaşır makinam idare eder...eşiminnnn akrabası arçelik bayisi vardı mecburen aldıkkk yoksa ben kesinlikle bosh alcaktım...bosh kulanıpta memnun olmayan görmedim etrafımda:)
lachesıs cnmmmmm neyapıyosun görüşmeyelii:)bennnnnn aynıyım valla günlere gidiyorum kayınvalidemle bolca:)iş arıyorummmm:)debelenip duruyorum valla:)
oskeeeeeeeeeeeeee kıssssss ben teldenn kelime bulma oynuyorumdaaaaaa sen derecemi yaptın kıs o oyunda oske diye biri varrrr dereceliler arasında:)dedim bu bizim oskemi acaba:)

X