Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Selam Nemcim, lachecim, öskecim ben bi gelip bir kayboluyorum malum isteydim yine:))

Nem cok sekersin bu ne titizlik yahu:))) sen yakında kocayıda camasır suyuna bastırırsın hihi:))

euhueheuhue kıs evde olunca böle oluyo insannnn nereyle ugraşacagımı bilmiyom:)
akşam gel kısssss şimdi gideyim pogaca yapcam artan hamurlada pizza:)görüşrüs şekerim gel akşama pizza vaR:)

ay ya nasıl canım istedi neli yapicaksın:)) ev yapımı pogacayada bayılırım ay atlayıp gelesim geldi zaten acım

buzdolabına halı kaymaz mı serdin, plastik kokar dolabın içi yahu. ay nem alemsin valla. benimki cam değil, değişik bir madde pek leke olmuyor allahtan, leke olsa da halı kaymaz sermezdim herhalde
koçtaş gibi yerlerde raf örtüleri oluyor değişik bir maddeden hafif, onlardan al koy istersen, halı kaymaz olmaz kaldır onları bence.
amma karıştım ben de he, kaynana gibi kaydirigubbakcemile3

Huu Huuu kimse yokmuuuu

ben varım ama her an yok olabilirim

dogru dedin kıs kokabilir onu düşünmemiştim ben:)
koçtaş malatyada var elazıgda merkez bakim ne serebilirm bşyler sermem lasım yoksa maffolurum valla cam hemen leke tutuyo sinir oldum:)
oskem burdayım bi bakim dedim yaprak dökümünü izliycem çay eşliignde çok yoruldum bugun biras ddinlenip gelirim:)

ahahah nem çok güldüm ilahi
halıkaymazmı serdin ahahahhahah
maşallah çok pratik çözüm bulmuşsun :)

ahahah nem çok güldüm ilahi
halıkaymazmı serdin ahahahhahah
maşallah çok pratik çözüm bulmuşsun :)

gülme kıssss:):):):)
süper oldu kırmızı almmıştımmm mutfagımlada pek bi uyumlu oldu
ya bşy sermem lasım halı kaymaz en azından delikli hava alıyor ve kaydırmıyor diye serdimmmm sabah kalkınca bkayım hele kokcakmı içi. bi şarşıda dolanayım varmııı sercek bşy:)
bu arada rafları cam alma sakın buzdolabını:)

kırmızı bide :)
Nem ilahi walla sen bi gez daha uygun bişi bulursun kesin :)
ayy bende cam istemem
ne öle temizlikle uğraşamam sürekli

bizde sekoyla kavga ediyorz çok fena bu sefer cidden ayrılabşlirim

kırmızı bide :)
Nem ilahi walla sen bi gez daha uygun bişi bulursun kesin :)
ayy bende cam istemem
ne öle temizlikle uğraşamam sürekli

bizimki samsung, rafları çok güzel hiç leke göstermiyor ve çok kolay temizleniyor tavsiye ederim.

Bizde Siemens almayı düşünüyoduk ama bakalım zaman ne göstercek

Aman ne bu adamın nede bu ılıskının pek duzelıcegı yok gıbı
Bosa ugrasıyoruz bence

oskem öle deme ya nişanlılık evreis cidden çok zor ben acaip zorlandım nişanlılıkta..herkes der nişanlılıgınj keyfini çıakrın diye ama benimki öle olmadııı en ufak şey büyüyü ondan kısa tutmak en iyisii nişanlılık dönemini:)

Bide şey diyolarya
nişanlılığın tadı çıkartılmalı çok güzel falan filan diye
ben anlayamadım neresi güzel bu işin

oske valla aynenn ben nişanlılıkta çok yoruldummm valaa..evlendikk tabi yine sorun oluyor olmuyor deil bu erkekler huylarını hemen deiştiremiyor yani evlilige hemen adepte olamıyor öle bi sorun var tabi:)ama her ay bi öncekinden daha iyi oluyor:)

bu arada kayınvalidemiin kalbi sıkıştı gece hastahaneye kaldırdıkkk yattırdı doktorla ögleleyin anju olcak..hastanehe fobim var benimmmm dün gece gittik gece uyuyamadım iki dakika yatmışım kötü kötü ruayalar gördüm..
şu kayınvalidemde genç kıs gibi ordan oraya geziyor habire misafir çagırıyorrr zaten 6 kez kalp anjusu olmuşşş hala yoruyor kendini dinleneyim diye bşy yokkk farkınd adeilki kalbi sorunluuu yormaması gerek,deli oluyom haaaa..

Bide şey diyolarya
nişanlılığın tadı çıkartılmalı çok güzel falan filan diye
ben anlayamadım neresi güzel bu işin

nişanlıklık hiç iyi değil bence de, aileleler araya girip herşeye karıştığı için doğru dürüst gezemiyorsun edemiyorsun aile ilşkileri zorunluluklar vs kötü.
ben o yüzden nişan yapmadım
kısa tutun bu dönemi canım. olur bu zamanlarda kavgalar, inşallah barışırsınız. çok ciddi sorun yoksa yazık etmene ilşkine.

geçmiş olsun canım.

LAchesis kuşumm
walla bizim pek ailelerle problemiiz yok canım bizim derdimir birbirimizle maalesef

Nem canım çok geçmiş olsunnn

Kızlar daha nişanlılıkta problem varsa emin olun evlenince o problemler çokkk daha büyür, erkeklerin yapısında odunluk vardır, bazıları yontulur bazıları daha da kalınlaşır. Kadınlar erkeklerin değişeceği, erkekler ise değişmemesi ümidiyle evlenirler ama iki tarafta yanılırlar. Şimdiki aklım olsa beni benim onu sevdiğimden daha çok seven ve beni prensesler gibi el üstünde tutan, bir dediğimi iki etmeyen biriyle evlenirdim. Yolun başındasınız dikkat edin derim :)))

Bu arada kızlar ben dün ameliyat oldum ve genzimden balgamlı kanlı akıntı geliyor yutkundukça, tükürünce görüyorum, bu normal midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…