Selam Nemcim, lachecim, öskecim ben bi gelip bir kayboluyorum malum isteydim yine:))
Nem cok sekersin bu ne titizlik yahu:))) sen yakında kocayıda camasır suyuna bastırırsın hihi:))
canım çamaşır suyu çok az koydummm sirkeli su yaptım içinede 3-4 damla çamaşır suyu koydumm:)başımı agrıtıyor camaşır suyu pondan çok koyamıyorum:)tertemiz yıkadım kıs 3 saatte bitti:)sen içlerine örtü giib bşy seriyomusun..bi ara serdim geri çıakrdımmm servisteki adam bşy sermeyin dedi..ama hemen kirleniyor ya bide cam ya sanki çiziliyor..bende halıkaymaz serdimmm delikli ya havada alır dedimmm ama bilmiom :)
bu arada misafirin niye geç kalmış kıs bu satate gelse nezman döncek:)bende varya hiç sevmem beklemeyii:)
rojda demirerde konu sahibi dengesiz konuşmuşta onu diyo oskem:)
Huu Huuu kimse yokmuuuu
buzdolabına halı kaymaz mı serdin, plastik kokar dolabın içi yahu. ay nem alemsin valla. benimki cam değil, değişik bir madde pek leke olmuyor allahtan, leke olsa da halı kaymaz sermezdim herhalde
koçtaş gibi yerlerde raf örtüleri oluyor değişik bir maddeden hafif, onlardan al koy istersen, halı kaymaz olmaz kaldır onları bence.
amma karıştım ben de he, kaynana gibi kaydirigubbakcemile3
ben varım ama her an yok olabilirim
ahahah nem çok güldüm ilahi
halıkaymazmı serdin ahahahhahah
maşallah çok pratik çözüm bulmuşsun :)
kırmızı bide :)
Nem ilahi walla sen bi gez daha uygun bişi bulursun kesin :)
ayy bende cam istemem
ne öle temizlikle uğraşamam sürekli
bizde sekoyla kavga ediyorz çok fena bu sefer cidden ayrılabşlirim
Bide şey diyolarya
nişanlılığın tadı çıkartılmalı çok güzel falan filan diye
ben anlayamadım neresi güzel bu işin
bu arada kayınvalidemiin kalbi sıkıştı gece hastahaneye kaldırdıkkk yattırdı doktorla ögleleyin anju olcak..hastanehe fobim var benimmmm dün gece gittik gece uyuyamadım iki dakika yatmışım kötü kötü ruayalar gördüm..
şu kayınvalidemde genç kıs gibi ordan oraya geziyor habire misafir çagırıyorrr zaten 6 kez kalp anjusu olmuşşş hala yoruyor kendini dinleneyim diye bşy yokkk farkınd adeilki kalbi sorunluuu yormaması gerek,deli oluyom haaaa..