Ayy Canım çok sağol,bilen ve orada yaşayan birinden oraya dair bilgi almak güzel.Evet merkezlerden biraz uzakta,sakin bi yermiş;hı hı arabası var,onun için sorun değilmiş,bakalım.Ayyy Lachesiscim senin kabalaştığını düşünemiyorum nedense:) Ay sen kabalaşsan kabalaşsan ne kadar kabalaşabilirsinki özün kibar Canım senin:)
Ayyy beni meşhur Adana'm bile bozmadı,İstanbul hiç bozmaz inşllh:) İstanbul'un sokak kültürünün kaba olmasına çok şaşırdım.Hani İstanbul vve Bursada yaşayanlar çok kibar naif insanlardır diye bilirdim ve oraya giden kaba insanlarda öyle oluyormuş zamanla diye duymuştum vede hoşuma gitmişti:)
tatlım istanbulun yerlisi çok kibardır ama İstanbul dışardan çok göç alıyor, sokaklarda okuma-yazma konuşma bilmeyen leş gibi kokan sapık sapık bakan insan çok fazla ama bölgesel tabi bunlar. senin bulunduğun bölgede fazla olmaz korkma :)
ama arada otobüslerde biryerden biryere giderken falan karşılaşabilirsin.
Adana çok güzel şehir gerçekten, ama çok sıcak ya ben orada ölücem sanmıştım sıcaktan :)
İstanbul'un her semti ayrı bir şehir gibidir, beyoğlunda paris havası var mesela, bölgesel olarak da new york, cihangir de londra, en sevdiğim semttir. sultanahmet kudüs olabilir,
tarlabaşı harlem, yanından bile geçmeyin :)
gazi osmanpaşa ile bağcıların da arka tarafları afgan şehirlerine benziyor bazen :)
Bilgisayar Teknolojisi veProgramlama okudum ben
güzel bölümmüş , pek havalı :)
Lachesis görüşceğin pozisyon ne
yani ne iş yapcaksın
bir ulusal tv kanalının anakumandasında yayın sorumluluğu. önceden de başka kanallarda aynı işi yaptım. ama hepsi vardiyalıydı, bu da vardiyalıysa ve bana uymazsa kabul edemiycem galiba, evlilikte zor oluyor