Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Nemm kuzucum neden küstün yaa
Lachesıs tatlım benımde bıraz sıkılasmaya ıhtıyacım war walk at home vıdeosunamı baslasamkı

lashesıs bacım bnmmmm hadi bakalımmmmm inş zayıflarız akşamları az yesem benden iyisi yok valla:)
oskemmmmmmmmm sen zaten zayıfsınnhoş lachesısda zayıf nerenizi verceksiniz ayol:)

Nemm kuzucum neden küstün yaa
Lachesıs tatlım benımde bıraz sıkılasmaya ıhtıyacım war walk at home vıdeosunamı baslasamkı

canım walk at home hem zayıflatıyor hem sıkılaştırıyor, sadece sıkılaşmak için plates falan da yapabilirsin, sadece karın için özel videolar da var, sen hangisini istiyorsun söyle ben sana gerekli videoyu öneririm

lashesıs bacım bnmmmm hadi bakalımmmmm inş zayıflarız akşamları az yesem benden iyisi yok valla:)
oskemmmmmmmmm sen zaten zayıfsınnhoş lachesısda zayıf nerenizi verceksiniz ayol:)

sen daha zayıfsın bir kere kuzum:)
ya hepimiz şişko değiliz elbette ama, ileride şişko olmamak için erkenden incelmek lazım

lachesıs kuzum ben göbekim gitsin istiyorummmmmmmmmmm başka yerler gitmesede olur:)göbekim derttttttt:)banada video bulsana:)

bende göbek,göğüs ve popo kısmı sıkılaşsın istiyorum
bacaklarım ii sadece :)

noliiiii burda sempatiksalakcinni

Ewet şekerim benimkide İStanbulda
bakarsın bende 2 aya İstanbullu olurum
nerde oturacaksınız siz

Ewet şekerim benimkide İStanbulda
bakarsın bende 2 aya İstanbullu olurum
nerde oturacaksınız siz

Ayyy ne güzel,bekletme beni Oskem İstanbullarda,çabuk gel:)
Canım Başakşehirde oturacağız.Siz?(ay İstanbul'u biliyo gibi sordum ama:)?

Bize Zeytinburnunda oturcağız başakşehir sanırım beylikdüzünün falan ilerisinde oluyo
Alışırsın canım ben ilk gitmeye başladığımda
nefret ederek dönüyordum
şimdi alıştım baya
o kargaşa,gürültü,kaba insanlara ne yazıkki alışılıyor
genelleme yapmıyorum tabiki bizim lachesis,tuenola ve pinko gibi kibar insanlarıda var :):):)

herkes eflenioo yaaaff:) ne yapsam en iyisimi ben tursuiulukda kalayimopuyorumnanaktan

Canım ya darısı sana olsun diyeyim artık.Düğünde adını ayakkabımın altına yazayım istersen Canım:)
Ama bence gitmek tercihin olsaydı çoktaaan giderdin Canım,yoksa kimse senin turşu olarak bırakmazdı,kaparlardı hemen:)

Canım valla Başakşehir'e dair pek bilgim yok Avrupa yakasında olmasının dışında:)
Genelde nezih bi ilçeymiş,oturacağımız semt ve sitede nezih,sakin insanlar varmış.Umarım dediğin gibi burda tanıdığım İstanbulda oturan arkadaşlar gibi kibar insanlar vardır hep.Evt Canım alışırım ama işte zamana ihtiyacım olacak bi süre alışşmam için.

lachesıs kuzum ben göbekim gitsin istiyorummmmmmmmmmm başka yerler gitmesede olur:)göbekim derttttttt:)banada video bulsana:)

slim in 6 pack bunu indirip yap canım karın için süper.

bende göbek,göğüs ve popo kısmı sıkılaşsın istiyorum
bacaklarım ii sadece :)

karın için slim in 6 pack
popo için walk at home ve callanetics
göğüs için de plates yapabilirsin

istanbulun içinden gündüz vakti bile geçemeyeceğin korkunç semtleri de var, çok güzel semtleri de.
başakşehir iyidir site hayatı, sakin düzenli bir bölge, şehrin gürültüsünden uzakta. insanları da iyidir. tek kötü yanı yer biraz ters arabayla rahat ama.

çok kibarızdır bayanssulusmile ama sokakta kabalaşabilirim, istanbulun sokak kültürü böyle gerektiriyor kaydirigubbakcemile3

Walla beni bile kabalıaştırıyo kuzum yani :)
cidden sokakta çok kibar olmamak gerekiyo sanırım :)
Bu slim in 6 pack e bi bakayım ben

Walla beni bile kabalıaştırıyo kuzum yani :)
cidden sokakta çok kibar olmamak gerekiyo sanırım :)
Bu slim in 6 pack e bi bakayım ben

çok kibar olursan ezip geçiyorlar, metrobüste yer kapıcam diye savururlar alimallah akannehir
bak bak güzel karnı baya ağrıtıyor ama çok etkili.

ahahah yazdığımı okuyunca gülesim geldi
BEN BİLE KABALAŞIYORUM demişim
sanki görende beni Prenses 1.Elizabeth sancak kaydirigubbakcemile3

ahahah yazdığımı okuyunca gülesim geldi
BEN BİLE KABALAŞIYORUM demişim
sanki görende beni Prenses 1.Elizabeth sancak kaydirigubbakcemile3

ehehehe kontessin kuzum sen :) ay kuaföre gidip fön çektirmem lazım, yarın önemli bir görüşmem var, nasıl üşeniyorum nasıl? anlatamam :1no2:

sorma canım kontesin yandan yemişi :)
yarın sabahtan çektir olmazmı öle
hem gece bozulmamış olurr

sorma canım kontesin yandan yemişi :)
yarın sabahtan çektir olmazmı öle
hem gece bozulmamış olurr

ay ben de geç kalma problemi var baya da uzak bir yere iş görüşmesine gidicem, gerçi erken kalksam hallederim 12 de falan çıkmam lazım sonuçta. evet evet öyle yapıyım ben kalkarım erken şimdi gitmekten iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…