görmemişim bunu kuzum :S sen de uyan artık saat kaç oldu aaaa :)
kısssssss dün erken yattım 00.30 da şimdi yeni kalktımmmm vala:)hiç uyanmadım bile anammmmm benim bebegim olsa netcemmm çocuk aglamaktan çatlar ben hala uyuyo olurum:):))):):
ksı lachesıs beni görmüyon yine:)gidemde kahvaltı yapamda gelem:)
Kzılar nerdesiniz
bu akşam bi msn partisi güzel geçer aslında yahuuu
yaf oskeeeeeeeeeee facedeki reismler çok hoşşş kahküllerin süper yaf iycene begendimm:)
cuma gecesi msn partisi mi olur yahu :) planı olur insanların :) örneğin ben :) misafirim vardı yeni gitti, sonra da dizi falan izliycem.
ben faceden çıktım kızlar resimleri burda da paylaşın :)
anam yokmusun kıs facedebak olmadı şimdi bu
kısssssss dün erken yattım 00.30 da şimdi yeni kalktımmmm vala:)hiç uyanmadım bile anammmmm benim bebegim olsa netcemmm çocuk aglamaktan çatlar ben hala uyuyo olurum:):))):):
arada bende kapatmak istiyorumda kapatırsam kimseden haberim olmas şimdi ünivdeki arkadaşalrımı faan görüyorum arada sohbet ediyorummmm evlenenler falan oluyo iyi oluyo:)bagımlılık olcak şekilde durmuyorum valla kk daha çok zamanımı alıyo:)sıkıldım yahu, hiçbir işe yaramıyor, boşuna zaman kaybı gibi gelmeye başladı.
nidem ya nidem ya:)çalışmayınca böle anca yatıyom:)kaydirigubbakcemile5
dettt tembell seni:)) uyumusda mus mus musDD saka be tadini cikar devir degistii nemmm:)) weheuehehjeeh
oo kahkülleri ben niye göremiyommmmmmmmm(
kıs açsana valla tüm buruncuklar orda:)yaff iyide bende fac yokki( bi kedim bileyokkohaoldumsmile
Offf kızlar dıscı canımı okudu yahuuu :)
oskem geçmiş oslun cidden en zoru agzı açık beklemek olmaııyok canım iğne yaptıdaa anestezinin etkisi geçtikçe hafif bi ağrı geldi
ama daha zoru
1,5 saat boyunca ağzı açık durmaktıı
slm kizlarrrrrrrrr
nemmm sacina bayildim yaaaaaaaaaaaaaa, normalde uzun sactan asla vazgecemem ama saclarina özendim:roflol::roflol: güle güle kullaaannnnn zemuszemuszemus
oskeem gecmis olsun yaaacok aciyodur kesin
begendim valla hatta bayildim sana cok yakismisssss
kisa sac aslinda daha kullanisli kizzz ama dedigin gibi uzun saca alistigimiz icin o daha kolay geliyodur:)