Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi cnm bnmm iyi yolculuklar şimdiden:)istnbulun ayrı bi yeri var bende:))çok büyülü bi şehirrrrr ve eşimle sevgiliyken ilk şehir dışı gittigimiz yerrrr:)sevgiliyken oraları gezmekte ayrı bi güzeldi:)şanslısın istnbulda yaşıycagın için:)
Evet Canım,İstanbul Türkiye'nin Avrupası:) Çok güzel,çok güzelmiş;ama oraya yaşamaktan ziyade tatil için gitmeyi isterdim.Ben Adana'mı çok seviyorum çünküüüüsenağlama Ay erken başladım ağlamalara:)
Nişanlım sevdirmek için bu gittiğimde çk gezdirecekmiş beni:)
Miniatürke,teleferikli bi yer varmış oraya ve bi kaç yer söylüyo oralara götürecekmiş,bol bol gezdirecem diyo,seveceksin diyo ama bakalım:) Kandıracak beni deli:)
Ayy Canım kız sen bu koonudada mı tecrübelisin:) Bizde nişanlıyken gezeceğiz Canım:) Bakalım büyülenecekmiyim? Daha bi heyecanlandım kıız:)
ada valla nişanlıyken istnbulu gezmeside pek bi hoş olur emin ol:)bennn 3 sene önce gitmiştim eşimle negüzledi ya heryerini gezdim deliler gibi:)kumpirin tadı hala damagımda:)süper gececek emin olablirsin:)
ahahah yazdığımı okuyunca gülesim geldi
BEN BİLE KABALAŞIYORUM demişim
sanki görende beni Prenses 1.Elizabeth sancak kaydirigubbakcemile3
ehehehe kontessin kuzum sen :) ay kuaföre gidip fön çektirmem lazım, yarın önemli bir görüşmem var, nasıl üşeniyorum nasıl? anlatamam :1no2:
ohoo kuşuum bende sabahtan sandııım
tee öğlenmiş yaaa
sabahtan gidip çektirirsin fönünü daha güzel durur hem
görüşmede umarım süper geçer canım
lachesıs güzel haberleirni bekliyorus cnmm inşşş çok ama çok güzle gecer görüşmen:)
oskemmmmmmmmmmm neyapıon bi sen varsın şimdi kk da:)
bizde geldik elazıga 1 saatlik yol ama beni yoruyor yaf:)
karadeniz teknikte okudum cnm trabzonn:)3 senedir görmedim yaf çok özledim oraları..
insanın en özgür veeeee en güzel günlerinin geçtigi zaman dilimlerinden biri valla üniv hayatı:)sen nerde okumuştun cnmmmm:)bak biz bunları bilmiyour demi:)
hıım trabzoonn dimek BOZTEPEye bayılırım bennnn :)
konyada okudum bende :S :)
Canım iş görüşmen varmış,inşllh istediğin dilediğin şekilde geçer.Herşey gönlünce geçer umarım.BOL ŞANS.Hakkında hayırlısı olur inşşlh.
oyy kuzucumm kuyamam sana yalnızmı kaldıın
gitme ablasınada boşwer
otur ewinde tv izle
gelincede surat yaparsın :)
Ayy Canım çok sağol,bilen ve orada yaşayan birinden oraya dair bilgi almak güzel.Evet merkezlerden biraz uzakta,sakin bi yermiş;hı hı arabası var,onun için sorun değilmiş,bakalım.Ayyy Lachesiscim senin kabalaştığını düşünemiyorum nedense:) Ay sen kabalaşsan kabalaşsan ne kadar kabalaşabilirsinki özün kibar Canım senin:)
Ayyy beni meşhur Adana'm bile bozmadı,İstanbul hiç bozmaz inşllh:) İstanbul'un sokak kültürünün kaba olmasına çok şaşırdım.Hani İstanbul vve Bursada yaşayanlar çok kibar naif insanlardır diye bilirdim ve oraya giden kaba insanlarda öyle oluyormuş zamanla diye duymuştum vede hoşuma gitmişti:)
Bilgisayar Teknolojisi veProgramlama okudum ben
Lachesis görüşceğin pozisyon ne
yani ne iş yapcaksın