Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aman tek derim bu olsun kızlarrr
Allah daha kötü hastalıklar vermesin
bidee o bayramdaki gibi ağrımasın yeter :)

aman tek derim bu olsun kızlarrr
Allah daha kötü hastalıklar vermesin
bidee o bayramdaki gibi ağrımasın yeter :)

amişn cnmmm allah kimseyi saglıgıyla sınamasın çok zor cidden.. dert verirsede dermanını versin inş:)

Nem burayada yazıyorum,evin çok çok güzel Canım,valla çok zevkli.Ayyy benimde düğüne 2ayda az bi zaman kaldı,imrendim evine:)haftaya bugün İstanbulda fellik fellik mağazalara girip eşya bakıyo olacağız.İnşllh benimkide sneinki gibi çok güzel olur:KK43: İnşllh bende böyle evimin resimlerini gösteririm

dogru nem kuzum kisa oldugundan istedigin gibi toplayamiyosunda:) ama cok yakismis ben olsam bi süre kullanirim böyle
bu arada evin mikemmeeeeeeeeeeeell degisiklikler yapmissin galiba süper olmusssssss

oskem nedir snein bu disinden cektigin yaaaa:KK43:

Nem burayada yazıyorum,evin çok çok güzel Canım,valla çok zevkli.Ayyy benimde düğüne 2ayda az bi zaman kaldı,imrendim evine:)haftaya bugün İstanbulda fellik fellik mağazalara girip eşya bakıyo olacağız.İnşllh benimkide sneinki gibi çok güzel olur:KK43: İnşllh bende böyle evimin resimlerini gösteririm
ayyyyyyyyyy kıs çok zevkli ya eşya almak bayılıyorum inana:)ama çok yorucu ben hergün fikir deiştiryorduma rtık nişanlımm krize giriyodu her girdigim magzada bisürü begeniyodummm adamda delirdi normal olarak:)eminims eninde evin şahane olcak 4 gözle bekliyorum az kalmış kıs düğüne:):):):)
dogru nem kuzum kisa oldugundan istedigin gibi toplayamiyosunda:) ama cok yakismis ben olsam bi süre kullanirim böyle
bu arada evin mikemmeeeeeeeeeeeell degisiklikler yapmissin galiba süper olmusssssss

oskem nedir snein bu disinden cektigin yaaaa:KK43:

cnmmm deişiklik yaptım canım sıkıldıkca deiştirirm heraldE:)zaman çok evde olunca:)ya kendimle oynuyom ya evle:)

ayyyyyyyyyy kıs çok zevkli ya eşya almak bayılıyorum inana:)ama çok yorucu ben hergün fikir deiştiryorduma rtık nişanlımm krize giriyodu her girdigim magzada bisürü begeniyodummm adamda delirdi normal olarak:)eminims eninde evin şahane olcak 4 gözle bekliyorum az kalmış kıs düğüne:):):):)
Nem Canım ya zevkine hayran kaldım ya,ben emin değilim bu kadar zevkle döşeneceğine benim evin:)
Benle gelsene kız istanbula,bizim evide sen döşe:)

adaaaaaaaaaaaaaaa hemen gelim yaf çok severim böle şeyleri:)

hahaha misafirden firsat kalcakmi kiz evle oynamayaaa:roflol::roflol: bu arada isten ciktinmi sen:)

adaaaaaaaaaaaaaaa hemen gelim yaf çok severim böle şeyleri:)

Ay gel kız,sen gibi taze deneyimli ve zevkli birine ihtiyacım var:)
Ay hem ilk ve son 9yaşındayken gittiğim ve artık yaşayacağım kent olan İstanbula yıllardan sonra gitmenin heyecanı hemide İLK DEFA evimi görüp eşyaları ona göre seçecek olmamın heyecanı var.Perşembe günü gidiyorduk,uçuşlar iptal olmuş,cumaya gidiyoruz İstanbula.Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum:)

Ay gel kız,sen gibi taze deneyimli ve zevkli birine ihtiyacım var:)
Ay hem ilk ve son 9yaşındayken gittiğim ve artık yaşayacağım kent olan İstanbula yıllardan sonra gitmenin heyecanı hemide İLK DEFA evimi görüp eşyaları ona göre seçecek olmamın heyecanı var.Perşembe günü gidiyorduk,uçuşlar iptal olmuş,cumaya gidiyoruz İstanbula.Heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum:)

hadi cnm bnmm iyi yolculuklar şimdiden:)istnbulun ayrı bi yeri var bende:))çok büyülü bi şehirrrrr ve eşimle sevgiliyken ilk şehir dışı gittigimiz yerrrr:)sevgiliyken oraları gezmekte ayrı bi güzeldi:)şanslısın istnbulda yaşıycagın için:)
adaaaa sendemi ewlenince İstanbulda yaşayacaksınn

bende gelemmi:)

herkes eflenioo yaaaff:) ne yapsam en iyisimi ben tursuiulukda kalayim:KK70:opuyorumnanaktan

X