Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

gübaydıım oskemmm:)
neyapimm uyku tutmadı bugun 9 da kalktımm:)kahvaltı yapcamda üşeniyorum hazırlamaya:)sen neyapıosun bakim:)

hey ben geldim nasılsınız kızlar, tatilden döndüm, tatilde girmeye çalıştım ama site çöküktü ben de, yeni bu sabah düzeldi gittiğimden beri :sinifsinif:

nem saçlar süper olmuş, fıstık olmuşsun kuşum bayıldım.

öskem düğüne ne kadar kaldı :)

Günaydın kızlarr
nem ohh cnaıma değsin
hergün öğlene kadar uyumayı ver :)
Lachesis canım daha düğüne ne kadar var belli diil ya :)
senin tatil nasıldı

Günaydın kızlarr
nem ohh cnaıma değsin
hergün öğlene kadar uyumayı ver :)
Lachesis canım daha düğüne ne kadar var belli diil ya :)
senin tatil nasıldı

tatil bir garipti, mekanı falan beğenmedik, erken döndük ama eğlenceliydi yine de, bol bol yüzdüm bir de, çok da yedim bilmiyorumkismile

lachesısım bende tatile gitcegini unutmuştum hatta dedim acaba işemi başladııı yokkk girmiyo diye:)
aman kuzum tatilin iyisi kötüsümü olurrrrrrr tatil tatildir:)Sen o begenmedigin tatili bana ver şuan uçarak giderim ha:):)
saçlara alışamıyorum ya şimdi dalgalı yaptım reism ekliycem bakalımmm hangi halini daha çok begenceksinizzz:)uzun saça şekil vermeye alışmışım ya kısa saç sanki zorladı beni:)

süper süper neyine alışamadın, benim de kestiresim geldi inan, ama bana yakışmaz yakışsa hemen kestiririm. yüzüm biraz küçülsün zayıflıyım belki :)

kısa saça şekil vermek de daha kolay aslında, maşayla, kremle, düzeleştiriciyle hepsiyle kısa zamanda çok güzel saçlar yapabilirsin.

elim alışmadı sanırım ondannn zorlandımm:)düzleştirmek kolay oluyoda dalgalıdaaa bi lokma ya saçç dönderirkennnn makinadan çıkıyo pırt diye:)dur ekliom şimdi reism bak hangi hali daha güsel sence:)kıs enin yüz zaten bi lokma neyine küçülsün ayoll:)

ikisi de güzel tatlım sen düzleştiriciyle mi yapıyorsun dalgayı maşayla mı? maşayla yukarıdan itibaren de yapabilirsin öyle de güzel olur, düzleştiricyle zor olur ama sanırım.

ayy kızlar bugün büyük bir toplantımız var
çinliler falan Hiltonda olcak
hazırlandım süslendim ama
kaküllerim okadar kötükiiii

ikisi de güzel tatlım sen düzleştiriciyle mi yapıyorsun dalgayı maşayla mı? maşayla yukarıdan itibaren de yapabilirsin öyle de güzel olur, düzleştiricyle zor olur ama sanırım.

düzleştiriciyle yapıyorum cnmmmm maşayla uzun saçlıykende zorlanıyordum elim düzleştiriciye alışmışşş onun için kardeşime veridm maşayı
bide kısa saç acaip gelio ya ondan zorlnadım heralde:)
ya evliykende uzun saçla ugraşılmıyor yaaaaa valla oda büyük etken kestirmemde:)anladın sen onu:)

kaküllerin gayet de güzel bence kuzum. bayanssulusmile

iyi yapmışsın ben de çok düşünüyorum ama yakışmıyor bana zamanında kestirdiğim için biliyorum resim bulursam eklerim bir ara o halimi, bir ilginç oluyorum kaydirigubbakcemile3

aa neden cnm kahkülerin acaip yakışıyo yüzüneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)

aaaaaaa kıs ekle merak ederim :) benim ortaokul 2 de küt saçlı bi resmim var irenç cidden:)ama düz küt yanii bide kalın kahküll:)şimdiki keismler çok farklı:)

Ohh toplantı problemsız atlatıldı bugunluk yarında devamı var :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…