saç modeli güzel demi bende çok begeniyodum bu modeliii ama uzun saçlara kıymak çok zordu:)
arkadaşım için gittik saç kestirmeye bende düşünüyodumda haftaya kestiririm diyodum:)neyse benim kuaförre sordummm çok yakışır yılardır uzun kesiyos zaten gel kısaltalım dedi bende gım mım ediyorum tabiii du saçına bakimmmm dedi o sıra arka saçlaırmı tuutugu gib kesti hönggggggg akannehiroldum..neysee saçları kesti ıslak halinde kendimi besleme gibi hisettim kınalı yapuncak falaneyvahedigeldismilefönlenince süper durduu dedigin gibi çok modernnn görüntüsü varda ben bu saçı evde nsl kulancam onu merak ediyom ütü yapıp banyo yapcam bakimmm ozman:)
neyse en azından uzarken hepsi bir uzarrr o açından iyi oldu uzatırsamda hiç kat kestirmiycemmmm yada hep böle kısa kualncam:)
off nekdr çok konuştummm ama saç konusu benimmmmm için acaip önemlii:)
biizmkiler diyoki estetik olurken bukdr stres yapmamıştın:)kaydirigubbakcemile3
Nem Canım kısa saç seni daha bi havalı göstermiş,diyorum ya böyle kız yabancı kızlar gibi olmuşsun.Çok yakışmış Canım,için rahat olsun bence,iyiki demelisin,gerçekten çok tatlı olmuş.Rahat olmayacak biri varsa oda eşin olmalı,daha bi kıskanır bence fıstık gibi eşini.E haklıda adam:)
bobbbbb cu:) naber nemcim süper fistik gibisin saten simdik antep baklavasi gibi olmussun bende ameliyatdan sonra sariya taklmisdim hala da kafamda bende kisa istiyodum ama yavas yavas alistira alistira yapoim diye erteledim:) mucuksssssssssssŞeniz
sarı saç öle cnmm bikere bulaştınmı daha ayrılamıyormuş insan ...bana yakışmıyo yoksa keisn sarı yapardım:)ya bu sarı ansıl bişeyse
saçı mahvetsede insan vazgecemiyo
Günaydın Pıtırcıklarrr
ayss şekerlenmiş baklava olmuyayım kıs benkaydirigubbakcemile3
senin saçalr süper duruyor kıs :)benimki aciap dokülüodu valla en çok o nedenle kestirdim artık tarayamaz oluyodummm evi sürekli süpürmekten bıktım saçlaırm yüzünden:)dur bakalım memnun kalırsam yazarım buraya ona göre snede kısaltısın:)
:))sekerli baklavam taze baklavam yaz merakla bekliyom ama ben sari istiyomm yaa kaküllü felanndaha iyisaten disarda insanlara slm veriyom copgusu hic tanimiyoo bakioo oylee trene bakar gibi D sari yaparsam herhal wiyyy
bu arada sendeki burun deişimi acaipp olmuş kıssss cidden bende eski halini bilip tanısam estetikten sonra bende tanımam seni:)
bendeeski resimlere bakiomda erkek gibi duruyomusum yaa:)))) eskilerden yuklicem gene...ee oylöe bi burun simdiki halillen gele bilmek icin 66 saat ameliyatta kaldi ve dehswet sisdi...mor resimleri yüklemedim tereddütte kaldim ameliyat olmak isteyen arkadaslarim korkar ürker yaptirmas diye:) tek avatnajim gözümün beyazina kan inmemesiydi:) saca geleleimmmmm nemmmmmmmmmmmmm:))yasakkelime
cnmm kahküle hastasıyımm ilk kes iki senedir kahküllerimi uzattım normalde hep kestirirm deişiklik olsun diye uzattımmm uzatmışkende bob modeli kestiridmm:)alışamadım hala yaff:)
ama kahkül süper durur sarı saçta çok yakışırrrrr tenin kaldırır bence..:)bende sçaımı kestirikennn rengini deiştireyim dedim koyu kahve oldugundan yıpranır saçınnn dedi zatennn yıprandıgı için kestirdimmm:)ondan korktum:)
off hya bayan olmak ne zor sürekli deişiklik yapası gelio insanın:)
nemcimm saclarin cok guzel oldu hic uzulme...nasil olsa koku sende uzar gider
kisayken bakim yapmak daha kolay bakarsin birazcik saclarina hem cok dokuluyo demissin.
ya ben naptim 2 ay once saclarimi kazidim artik o kadar cok dokuluyolardiki su anda emziriyorum ben ondan galiba birazcik cirkin oldu ama olsun evin hiccc bir yerinden kil cikmiyo artik
aman kıs her güzel şeyin zor tarafı olcka tabi:)
benim hiç morlugum olmadı hiç sararmadımm..çok az şiştimmmm yanii alçılı hallerimi koysam kimse inanmas amlyt oldugumu doktorumda mşlh dedi hiç amlytlı giib durmuyosun diye:)ama işte herkesin canı bir olmuyorrr demek seni baya yordu amlyt..ama snein kemik baya varmışş heralde o maffetmiştir:)
ehuheueh evt saç konusuna gelelim şu sıralar sadece saç düşünen biri olarak:)
eger saçlarınnn yıpranmamışsa banyodan sonra kolay tarıyorsan ve dökülmüyorsa kısa kestirme değmez vala:)sen sadece kahkül kestirrr rengini deiştir saçının boyunu deiştirme:)bak tuonela ve oske de kahkül kestirdiler süper yakıştı çok begeiom:)sen tam olarak hangi renk istiosun bide saçın siyahmı :)
nemcim efet yan forofilden eskiden cok nefret ederdim cok kemik vardii:)) neyse saca gelekDD...acik koyu kahve asil rengim bunu yeni boyadim kendimboyadim caktirma koyu kahve ama siyah gibi duruyoo...bi ara bakir yapmisdim cok yakismisdi ama cok ugrastiriyo dipleri cikinca ...sari uyarmii yaffyardim edinn kahkül istiom soyle bolca tam düz:d
aklinialirimsmile
nem sana bişy sorcam malatya ya da elazığ da önereceğim kuaförler hangileridir?
Cnm aynen bende elazığda beğenmedim malatya ya sürekli gidiyorum çok tşk ederim artık oraya giderim ayrıca saçların sana çok yakışmış:)))