Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

görmemişim bunu kuzum :S sen de uyan artık saat kaç oldu aaaa :)

kısssssss dün erken yattım 00.30 da şimdi yeni kalktımmmm vala:)hiç uyanmadım bile anammmmm benim bebegim olsa netcemmm çocuk aglamaktan çatlar ben hala uyuyo olurum:):))):):

ksı lachesıs beni görmüyon yine:)gidemde kahvaltı yapamda gelem:)

kısssssss dün erken yattım 00.30 da şimdi yeni kalktımmmm vala:)hiç uyanmadım bile anammmmm benim bebegim olsa netcemmm çocuk aglamaktan çatlar ben hala uyuyo olurum:):))):):

baya uyumuşsun yahu :) saat falan kur bari düzene sokmaya çalış :)

ksı lachesıs beni görmüyon yine:)gidemde kahvaltı yapamda gelem:)

afiyet olsun tatlım

Kzılar nerdesiniz
bu akşam bi msn partisi güzel geçer aslında yahuuu

yaf oskeeeeeeeeeee facedeki reismler çok hoşşş kahküllerin süper yaf iycene begendimm:)

Kzılar nerdesiniz
bu akşam bi msn partisi güzel geçer aslında yahuuu

cuma gecesi msn partisi mi olur yahu :) planı olur insanların :) örneğin ben :) misafirim vardı yeni gitti, sonra da dizi falan izliycem.

yaf oskeeeeeeeeeee facedeki reismler çok hoşşş kahküllerin süper yaf iycene begendimm:)

ben faceden çıktım kızlar resimleri burda da paylaşın :)

cuma gecesi msn partisi mi olur yahu :) planı olur insanların :) örneğin ben :) misafirim vardı yeni gitti, sonra da dizi falan izliycem.

ben faceden çıktım kızlar resimleri burda da paylaşın :)

anam yokmusun kıs facede:KK43:bak olmadı şimdi bu:KK43::KK43::KK43::KK43:

kaydirigubbakcemile5

dettt tembell seni:)) uyumusda mus mus mus:KK70:DD saka be tadini cikar devir degistii nemmm:)) weheuehehjeeh:emir_bebek:

sıkıldım yahu, hiçbir işe yaramıyor, boşuna zaman kaybı gibi gelmeye başladı.
arada bende kapatmak istiyorumda kapatırsam kimseden haberim olmas şimdi ünivdeki arkadaşalrımı faan görüyorum arada sohbet ediyorummmm evlenenler falan oluyo iyi oluyo:)bagımlılık olcak şekilde durmuyorum valla kk daha çok zamanımı alıyo:)

kaydirigubbakcemile5

dettt tembell seni:)) uyumusda mus mus mus:KK70:DD saka be tadini cikar devir degistii nemmm:)) weheuehehjeeh:emir_bebek:
nidem ya nidem ya:)çalışmayınca böle anca yatıyom:)

oo kahkülleri ben niye göremiyommmmmmmmm:KK43:(

facebookta sayfasında var cnm bnmmm:KK66:

bu arada malatyadayım kıslar anneme geldik:)haftasonları ne cabuk gelio yaf:)

yok canım iğne yaptıdaa anestezinin etkisi geçtikçe hafif bi ağrı geldi
ama daha zoru
1,5 saat boyunca ağzı açık durmaktıı :KK43:

slm kizlarrrrrrrrr
nemmm sacina bayildim yaaaaaaaaaaaaaa, normalde uzun sactan asla vazgecemem ama saclarina özendim:roflol::roflol: güle güle kullaaannnnn zemuszemuszemus
oskeem gecmis olsun yaaa:KK43: cok aciyodur kesin

yok canım iğne yaptıdaa anestezinin etkisi geçtikçe hafif bi ağrı geldi
ama daha zoru
1,5 saat boyunca ağzı açık durmaktıı :KK43:
oskem geçmiş oslun cidden en zoru agzı açık beklemek olmaıı:KK43:

slm kizlarrrrrrrrr
nemmm sacina bayildim yaaaaaaaaaaaaaa, normalde uzun sactan asla vazgecemem ama saclarina özendim:roflol::roflol: güle güle kullaaannnnn zemuszemuszemus
oskeem gecmis olsun yaaa:KK43: cok aciyodur kesin

cnm bnmmmm begendin demek:):):):)yehuuuuuuuuuuuuuuuu:):):):)
bende uzun saç delisiyim ama bıktım ve çok yıpranmıştıı artık işkence oldu uzun saça bakmak şimdii memnunum şekil verirken biras zorlanıyorum hep uzun saça alışmış elelrim:)

begendim valla hatta bayildim sana cok yakismisssss
kisa sac aslinda daha kullanisli kizzz ama dedigin gibi uzun saca alistigimiz icin o daha kolay geliyodur:)

begendim valla hatta bayildim sana cok yakismisssss
kisa sac aslinda daha kullanisli kizzz ama dedigin gibi uzun saca alistigimiz icin o daha kolay geliyodur:)

yok kıs uzun saç sanki daha kolay:)
arka saçım çok kısa yaaaa uzun oldugunda iki yana ayırp hemen şekil veriyodum şimdi arkaya kolum zor gidio:):):):

X