- 10 Nisan 2010
- 497
- 0
saç modeli güzel demi bende çok begeniyodum bu modeliii ama uzun saçlara kıymak çok zordu:)
arkadaşım için gittik saç kestirmeye bende düşünüyodumda haftaya kestiririm diyodum:)neyse benim kuaförre sordummm çok yakışır yılardır uzun kesiyos zaten gel kısaltalım dedi bende gım mım ediyorum tabiii du saçına bakimmmm dedi o sıra arka saçlaırmı tuutugu gib kesti hönggggggg akannehiroldum..neysee saçları kesti ıslak halinde kendimi besleme gibi hisettim kınalı yapuncak falaneyvahedigeldismilefönlenince süper durduu dedigin gibi çok modernnn görüntüsü varda ben bu saçı evde nsl kulancam onu merak ediyom ütü yapıp banyo yapcam bakimmm ozman:)
neyse en azından uzarken hepsi bir uzarrr o açından iyi oldu uzatırsamda hiç kat kestirmiycemmmm yada hep böle kısa kualncam:)
off nekdr çok konuştummm ama saç konusu benimmmmm için acaip önemlii:)
biizmkiler diyoki estetik olurken bukdr stres yapmamıştın:)kaydirigubbakcemile3
Nem Canım kısa saç seni daha bi havalı göstermiş,diyorum ya böyle kız yabancı kızlar gibi olmuşsun.Çok yakışmış Canım,için rahat olsun bence,iyiki demelisin,gerçekten çok tatlı olmuş.Rahat olmayacak biri varsa oda eşin olmalı,daha bi kıskanır bence fıstık gibi eşini.E haklıda adam:)