ya ufak birşeyse ayrılmaya değmez, barışın inat yapmayın, yazık ikinize de.
ya sacma sapan nedenlerden kavga ettik, nedeni sacmaydi ama cidden cok kalbim kirildiFıstıkcım neden ayrıldınız yaa
umarım saçma sapan bir nedenden kavga etmemişsinizdir :sinifsinif:
ya bilmiyorum ilk defa hic konusmadan bi hafta gecirdik:sinifsinif: belkide bu ayriligimiz digerlerine benzemiyo diye tamamen bitti diye düsünüyorumdur cünkü gercekten cok kötü ayrildikfıstıkkkkkkkkkkkkkkk kısss kaç yıllık sevgilisiniz hangimiz sevgiliyken ayrılmadıkkii...bud onlardan biri bi hafta konuşmadını diye tamamen bitti deme kuzum yaaaaa bak ben nem sem konuşcaksınız geri:)
ya ufak birşeyse ayrılmaya değmez, barışın inat yapmayın, yazık ikinize de.
ehmm öhmm ben geldim aranizaaakucaklayin beniiialkisalkisalkis
ehmm öhmm ben geldim aranizaaa:d kucaklayin beniiialkisalkisalkis
Kızlar selam herkese.
Umarım keyifler yerindedir.
Nem bu dizi güzele benziyo ya normalde pek dizi izlemeyen biri olarakan söylüyorum bunu:)
Çayını içmişsindir heralde,afiye olsun Canım.
aklinialirimsmilegel yamacıma yafyummmmmmmmmmmmmmmmmmmmsengözlerimebaksanab
kocaman bi hoş geldin sana canım:)
:1shok: bi ay mi :1shok: icimi rahatlatiyosun kiz kaydirigubbakcemile3fıstıkımmmmmmm kimi zaman böle küslük ve mesafe daha iyi olabiliyor:)ben 1 ay konuşmadıgımı hatırlarımmmm ayrıldıgımızı falannn:)oluyo yani böle şeyler:)bunca yıllık sevgililer böle hopp diye ayrılmas:)biras ara vermek en iyisi demek kafanı dinle o da böleliikle suçunu anlar:)
ayyy fatmagül'e ne acidim ama:gitme: hala etkisinden cikamadim yaaaa :çok üzgünüm: özelliklede nisanlisindan aldigi fulari bagladilarya agzinasenağlama en cok o etkiledi beni :çok üzgünüm:çay yapcammm gelip bi bakayım dedim :)bihterin yeni filmi başlıyo ayşegülonu isleyim az:)gelcem msnde parti yapalım kıslar olursa:)
ehmm öhmm ben geldim aranizaaakucaklayin beniiialkisalkisalkis
:1shok: bi ay mi :1shok: icimi rahatlatiyosun kiz kaydirigubbakcemile3
ayyy fatmagül'e ne acidim ama:gitme: hala etkisinden cikamadim yaaaa :çok üzgünüm: özelliklede nisanlisindan aldigi fulari bagladilarya agzinasenağlama en cok o etkiledi beni :çok üzgünüm:
hosgeldiiinnn
erkek mileti kuzummmm valla flim sardı beni bakalım nsl gitcek:)flim olsa bile o igrenç sahne insanın midesini bulandırıyo valla:)