Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

slm acelyaaam kazak örüyom kizz :hulya: :KK1: saka tabii:)
napiim cnmmmkös kös oturuorum, seni sormali boshayallersmile ne var ne yok anlat
bugünde kimse ugramamis buraya:)

iyi ör valla almanya soguk bana yolarsin:)) efet ya bugun kapiyi kimse calmamis hayirdir diyelim..yada haftasonu ya nem desen yeni evli ona karismayayim:))) sonra furur beniii:lepi:

gıs açelyammmmmmm seni nsl vuram ben gıyamam ha:)yeni evlilikten deilde misafirim var 3 gündür kalıyola ondan okuyup çıkıyom:)arada yazıyom pazartesi zıpkın giib döncem:)

acelya valla ben bu neme aciyorum valla
yazik günah yaaa yeni evli hatunun evine yatili misfir gelirmiymis anacim ilk nemden duydum yawww:roflol: ben olsam fittirirdim valla Allah peygamber sabri vermis bizim kiza:KK1:

aman fıstık sorma vallaaaaaaaa artık bi gün misafir gelmeyince bi acaiplik hisediyorum sorun varmış gibi:)siz siz olunnnnn ne anne nede kaynanın oldugu şehire evlennin:)

gıs açelyammmmmmm seni nsl vuram ben gıyamam ha:)yeni evlilikten deilde misafirim var 3 gündür kalıyola ondan okuyup çıkıyom:)arada yazıyom pazartesi zıpkın giib döncem:)

mucuks hade bakalim bekliyos seni ösletme kendini nemcim:):eek:

kıslarr saçımı bob modeli kesitirimmiiiii resim ekledim bugun çekilmiş halimm bi bakın albümde:)bugun kardeşim ve arkadaşlaır hep bob mmodeli kestir acaip yakışır diyip drdular iycene aklıma girdiler...yarın malatyaya gitcem bi anlık bşyle kestirebilirim umaırm pişman olmam:)

bob modeliymis:) hay senin modeline gidip bi bakam modeline:KK70:laelaelaelaelae

aman gıs ele ayaga düştü bu saç modeli:)biliosundur keisn bildiign küt işteee şimdii ona bob diyolar daha artisttik oluyo herhal:)
gidimde yatimmmm sabah erken gitcez malatyaya:)dur baki yaırn kestirdim kestirdim yoksaaaaa kalır daha kestiremem:)iyi geceler kuzular:)yarın görüşenzi:)

aaaaaaaaaa delikafadulden deliiiiiiiiiiiiiiiii sakinnnn kiyma güzelim saclarinaaaaaaaaaaaaaaaa
kizzz kinada citcit taktirinca ne güzel olmustun hatirlaaaaa
valla ben uzatmaya calisiyorum sen kestiriyosuuunnn
uzatmak derken oskemmm küre devam ediyo musun hala??
ben trye gidince yapamadim bide saclarimi boyadim, malum kür sacin rengini actigi icin yapmiyorum suan 1-2 aya kadr bende baslicam insss
sende uzama var mi yoksa hala ayni mi???

Günaydın Kızlarrrr
sonunda banyo ve mutfağı seçebildikk
Allaha şükürler olsun :)

kıslarrrrrrrrrrrrrrrr saçımı kestirdim bob modeliii albümüme baksanıza ne diyceksiniz ama dogrulşarı söleyin ok malatyadayım eve gidince direk bakcam yorumlarA:)

Fıstıkcım yok bende o kür uzama konusunda işe yaramadı devamda etmıyorum :S
Acelyam canım saol daha ıılerı senın olsun
Nem sekerı$ telden baglıyım net bellı olmuyo yarın sabah ılk ıs bakıcam hemen

süper olmuş kuzucum
farklı bir hava vermiş
kısa saç daha modern duruyo bencee

süper olmuş kuzucum
farklı bir hava vermiş
kısa saç daha modern duruyo bencee

saç modeli güzel demi bende çok begeniyodum bu modeliii ama uzun saçlara kıymak çok zordu:)
arkadaşım için gittik saç kestirmeye bende düşünüyodumda haftaya kestiririm diyodum:)neyse benim kuaförre sordummm çok yakışır yılardır uzun kesiyos zaten gel kısaltalım dedi bende gım mım ediyorum tabiii du saçına bakimmmm dedi o sıra arka saçlaırmı tuutugu gib kesti hönggggggg akannehiroldum..neysee saçları kesti ıslak halinde kendimi besleme gibi hisettim kınalı yapuncak falaneyvahedigeldismilefönlenince süper durduu dedigin gibi çok modernnn görüntüsü varda ben bu saçı evde nsl kulancam onu merak ediyom ütü yapıp banyo yapcam bakimmm ozman:)
neyse en azından uzarken hepsi bir uzarrr o açından iyi oldu uzatırsamda hiç kat kestirmiycemmmm yada hep böle kısa kualncam:)
off nekdr çok konuştummm ama saç konusu benimmmmm için acaip önemlii:)
biizmkiler diyoki estetik olurken bukdr stres yapmamıştın:)kaydirigubbakcemile3

X