kızlar naberr ben sonunda döndün ankya bütün bi yaz gezmekten yorgun düştüm:))) ne var ne yokk bizim kızlarrr nerdeeee bi fıstıkla okse burda sanırım gerisi firari burun yaptırıp kaybolanlar nerdesinizzzzzzzzDD
yaaa ne zaman yapicaz parti kararlastiralim simdiden:roflol:evet şekerler lütfen yapalım bi parti artıkk :)
cnm ya sakin ol daha cok yenisin hemen panik yapma, bi 6 ay gecsin burnun yerine otursun ondan sonra karar ver revizzyona:)Bazen diyorum ki acaba revizyon mu olsam???????????Dümdüz bi burnum olur, şekli iyi olur ama ya nefes almam güçleşirse??????????? galiba şişler inince meydana gelecek olan eğriliğe katlanmam gerek.(((((((((((((((((((( görmezden gelmem gerek ama benim için güç bi durum. Bakalım hele tamamen iyileşşsin neler olcak görcez.
oyyyy hosgeldin canisi yaa özledik valllaaaaakızlar naberr ben sonunda döndün ankya bütün bi yaz gezmekten yorgun düştüm:))) ne var ne yokk bizim kızlarrr nerdeeee bi fıstıkla okse burda sanırım gerisi firari burun yaptırıp kaybolanlar nerdesinizzzzzzzzDD
oy masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahura bile misafiri var kizin kaydirigubbakcemile3burdayım cm sahura misafirlerim var hazırlık yapcammmmmm :)arada bakınıp çıkıyom:)şu ramazan gecsede rahat rahat laflıyabilsek yaf:)
burdayım cm sahura misafirlerim var hazırlık yapcammmmmm :)arada bakınıp çıkıyom:)şu ramazan gecsede rahat rahat laflıyabilsek yaf:)
yaaa ne zaman yapicaz parti kararlastiralim simdiden:roflol:
cnm ya sakin ol daha cok yenisin hemen panik yapma, bi 6 ay gecsin burnun yerine otursun ondan sonra karar ver revizzyona:)
oyyyy hosgeldin canisi yaa özledik valllaaaaa
yok tatlisim hepsi kayboldu:) fraposum memleketteymis bu hafta döncekmis digerlerinden haber alamadim henüz:)
oy masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahura bile misafiri var kizin kaydirigubbakcemile3
sahura misafir mi akannehir hiç sahura misafir duymamıştım.
bize de yarın misafir gelecek aya kalabalık:S
valla nem daha yeni evlisin ve sürekli misafir üstüne misafir
valla sabirli kadinsin ha ben asla katlanamazdim ay büyük konusmayimda :)
oooooooooo kıslar yaklaşık 10 gün sahura misafir geldi bize:)valla çıldırdımmmm şu ramazan bi bitseydiiiiiiiakannehirsempatiksalakcinni
lachesısım kolay gelsin bacımmmm valla zor misafir agırlamak akannehir
Günaydın kuzucuklarr
nem yawrum hazır ol önümüzdeki ramazanda toplaşıp gelcez pıtırcıklar olarak
oskeee bende dün şaşırdım tuonela nsl ban aldı diye..msjlaırna baktımdaaaaaa dudak dolgusunda resim problem olmuş sanırımmmm..tatlışımı sinirlendirmişler:)
oskemmmmmm keşkem gelseniz vallaaaaaa okdr çok isterimkii anlatamam:)
lachesıs kuzum geliolarrr nsl yok diycemkiii valla..akşam çaya geliolar 9-10 gibi sahur yapıp gidiolarrr dünkü misafirlerim kaldı evde bide:)