Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Tamam canım. Ahhh ben bi kontrole gidiyim. Doktorun başının etini yiyecem. Adam cerrah olduğuna pişman olacak, onu soru yağmuruna tutacam. Sanada cevabı iletirim

ayy zehraaaaaaaaaaaaaaa cnm kusura bakma msnjınıu farketmemimiş..cnm henüz çok yenisin 40 gün de şişler gider ama daha büüyk ksımı duruyorr.. bitarafın şişi çok olabilir çünkü doktorun otarafına daha çok işlem yaptıysa şişer diger tarafa göreee daha fazla..burnunu daha 2 ay hisetemiyceksin cnmm..3-4 aydan sonra yavaş yavaş hisedersin..gülerken zorlanmanda normallll böle hatta ben ilk başlarda gülerken aynaya baktıgımda çok salak bi ifade oluyorduu:)hepsi geçiyor için rahat olsun ilk 4-5 aydan sonra çok rahatlarsın:)başka sorun varsa zevkle cevaplarım cnmm ::)

oooo daha çok yeni, benim 5 ay oldu hala ucu şiş, bende de sağ ve sol farklı yavaş yavaş azalıyor ama hala var. panik yapmana gerek yok sabredip bekliyceksin.
geçmiş olsun.

Ayy catlicam cok yemisiz ya
Okadar eglenceliydiki catladik gulmekten yaa :)

hosbulduk balimm kaydirigubbakcemile3
kizz evlendiginde burdaydim cocugun olcagi zamanda burda olurum merak etme kaydirigubbakcemile3
yanliz birakmam seni helede konu bebek olursa:asigim:
valla anlat demeyin gözlerim dolmaya basliyo aglarim simdi yine:1no2:

hb ttalisimmm Şeniz
yaa anne tarafi fln orda, onlara cok düskünüm belkide bi sene görüsmedigimiz icin bu kadar düskünümdür bilemiyorum
koskoca bi senede sadece 1 ay görüsüyoruzmafoldumben o bi ayda tam onlara alismisken pat diye birden geri dönüs oluyo :gitme: cok koyuyo insana :1no2: anlatamam mafoldumben
buraya geliyosun, onlarsizliga alisiyosun... koca bi sene bekliyosunki izin zamani gelsin... sonra hasret sona eriyo bi ay vakit geciriyosun onlarla, onlara iyice alisiyosun... bide bakmissin izin bitiyo geri dönüs icin hazirlik yapiyosun :sm_confused: tekrar yine basa dönüyosun mafoldumben ve bu böyle tekrarlanip gidiyo boshayallersmile

lachesıs albüme bi resim ekledim eski halime dair:=) bukdr yakından çekilmişşş eskii nadir resimlerimden biri:)malatyada resimlerime bakarkennnnn bunu buldummm sanki ben deilimm:)
kiizzzzzzzzzzzzzzz fotonu görünce acayip sasirdim sanki sen degilde bi baskasi gibi

hosbulduk oskemmm Şeniz iyim cnm napiim gittim tatil yaptim geldim:) giderken iyide gelirken kötü oluyo yaaa :gitme:
sizi sormali bi ay uzak kaldik neler yaptiniz bakeeemm kaydirigubbakcemile2

Ayy catlicam cok yemisiz ya
Okadar eglenceliydiki catladik gulmekten yaa :)

ayyyy yemek konusunu hic acmayin trde kilo verdim 47.5 oldum iki günde hemen 48 olmusum tabi bugün yediklerimi hic katmiyorum araya :umursamaz: buranin havasi suyu sisiriyo yaaa yatin kalkin dua edin trde oldugunuz icin

Son düzenleme:
kıs oskemmmmm yarasın yediklerin enerji olarak sana dönsün ve kalorileir gitsin:)ohhhhhhhhhhhhhh herzaman böle eglen kuzuşum:)
fıstık bayramdan sonra msn partisi yapalım sen bizi topla yoksa biz toplanamayyız:)

valla iyi olur yaaa uzun zamandir parti fln yapamadikkkk
ben bi aydir yoktum ama görünüse göre bastan pink edamisra flnda yok bilmiyorumkismile

he ya kimsecikler yok lachesıs oske ben varız arada bi kaç buruncuk yazıyo kdrrr..dur eski performansımıza dönmemeiz lasım böle olmuyor:)
hadi ben az sahur hazırlıgı yapıp gelimm:)muck:)

farkettim cnm yaaa
neyse artik kizlara özel msjla duyuru yapariz msn partisi yapicagimiz zaman:jeyyar: hepsi gelir o zaman:jeyyar:
tmm cnmmm görüsürüz öptümmm

Sevgi pıtırcıkları Nem ve oske.06 içime biraz su serptiniz. Aslında ameliyattan önce bende Kemer ve burun eğriliği vardı bu nedenlede sağ tarafım tıkalıydı.
Doktorum ta en baştan bana dediki:
-Kemeri törpüleriz, eğriliğide olabildiğince düzeltmeye çalışırım.
Bende dedim ki:
-Nasıl yani olabildiğince??????????ben tamammen dümdüz olsun isterim.
Doktor bu sefer şunu dedi:
- Bakın burunun çatısıyla (Çatısı dedigi burnu ayakta tutan tam ortadaki,burun üstündeki ana kemik) fazla oynarsak sonradan nefes almakta problem yaşarsınız. O yüzden hafif eğri kalabilir. Burun çatısıyla fazla oynarsak sonradan burunda düşme, çökme yaşarsınız. Yinede olabileceği kadar düz yaparız dedi.
Şimdi hergün dua ediyorum , Allahım şişlikler insin ama burnum gün geçtikçe daha bi eğri durmasın diye(((((((((((((((((( Şu an kemerim yok çok şükür ama dediğim gibi sağ ve sol farklı. Umarım şişliklerden dolayı öyledir.

Kızlar sizce bu mantıklı mı???????? Hani dümdüz ama nefes almada güçlük çeken bi burun yerine, hafif eğri ama iyi nefes alan bi burna sahip olma???????????

rahat nefes almamak nasıl bişey bilmiyorsun sanırım
sürekli ağzından nefes almak
ağzının kuruması
daha çok mikrop yutmak

Bazen diyorum ki acaba revizyon mu olsam???????????Dümdüz bi burnum olur, şekli iyi olur ama ya nefes almam güçleşirse??????????? galiba şişler inince meydana gelecek olan eğriliğe katlanmam gerek.(((((((((((((((((((( görmezden gelmem gerek ama benim için güç bi durum. Bakalım hele tamamen iyileşşsin neler olcak görcez.

güzelliğiniz sağlığınızdan daha önemliyse revizyon olun. 40 günde bu kadar panik yapmanız bence anormal olan. belki de hiçbir sorun yok size öyle geliyor, resim görmeden bişey demek güç.

güzelliğiniz sağlığınızdan daha önemliyse revizyon olun. 40 günde bu kadar panik yapmanız bence anormal olan. belki de hiçbir sorun yok size öyle geliyor, resim görmeden bişey demek güç.

inşaaallllllllllllllllllllah!!!!!!!!!!!!!!!! Allahtan tek dileğim bu. Umarım hepsi benim kuruntumdur ..........

kızlar naberr ben sonunda döndün ankya bütün bi yaz gezmekten yorgun düştüm:))) ne var ne yokk bizim kızlarrr nerdeeee bi fıstıkla okse burda sanırım gerisi firari burun yaptırıp kaybolanlar nerdesinizzzzzzzzDD

Hoşgeldin şekerim nerelere gittin yahu baya uzun zamandır kayıptın
benim burun tırtt oldu yaa kemer kaldı biliyomusun mafoldumben

Hoşgeldin şekerim nerelere gittin yahu baya uzun zamandır kayıptın
benim burun tırtt oldu yaa kemer kaldı biliyomusun mafoldumben

hb canım antya bursa ist arasında gezdik.yazın başından beri yokum ara geldim geri döndüm neyse canım senin burnuna baktım bi kemer var yandan doktor ne dedi yakında benimde gögüsten gitmem lazım kontrole gidemedim.varsa bi hatası düzeltsin yanii neden cıkmış o kemik söyledimi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…