- 3 Temmuz 2010
- 273
- 1
aynı sorun bende de var sola doğru kayıyo gibi burnum annemlere soruyorum yok öyle bişi büyütüyosun abartıyosun diyolar ama biz çok incelediğimiz için mi böyle düşünüyoruz acaba benim de 42.gün bugün(doktora kontrole gittiğinde ne dediğini iletirsen çok sevinirim canım mafoldumben
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya sen bu burun konusunda tecrübelisin, o yüzden sana sormak istiyorum. Sende herhalde sık sık bu topiktesin, o yüzden belki bana buradan cevap verme imkanın olur. Canım ben ameliyat olalı 40 gün oldu. Gerçi haftaya kontrole gidicem bu soracaklarımı en iyi doktorum bilir ama benim içim içimi yiyor o yüzden sana sorayım dedim. Şimdi şişliklerin büyük kısmı herhalde gitti. Yalnız benim burnumun sol yan tarafı , sağ yan tarafa göre daha şiş, kabarık duruyo bu nedenlede hafif yamuk gibi duruyo(((((((((((((((burun ucumu hala hissetmiyorum, sanki bana ait değil ve dikiş bölgemde hafif bi şişlik var. yaaaaaa 40 gün oldu bu problemler çoook anormal değilmi???????? 40 gün oldu ama sağ ve sol da böyle farklı şişliğin, kabarıklığın olması normalmi??????????Doktora bile gitmeye korkuyorum, olmamış der diye (((((((((((( Aslında resim eklemek isterdim ama benim fotoğraf makinem yok, webcam de bozuk.
Ya bilmiyorum ben bunları niye sana soruyorum ve şuan niye senin vaktini alıyorum inan hiç bir fikrim yokkk?????????????
hosbulduk balimm kaydirigubbakcemile3oske yaa neee büüyk göstermesii tam tersine yüzünü küçük göstermiş :)çok begendim valla ben olsam hep böle kulanırım:)
gıs fıstık hoşgeldin datlımmm şükür kavuşturana evlendim çocugum olcaktı artıkk nerelerdesin sen yav:)
bizde herşey aynıı sen anlat bakim tatilin nsl geçti:)
hb ttalisimmm Şenizhoşgeldin kuşum olumunekankayizsmile
niye üzülüyorsun senin olduğun yer de güzeldir eminim, tatildesin diye sana fazladan güzel gelmiştir Tr, sürekli kalsan aynı etkiyi göstermez bence
kızlar şu başlıktaki sorunuma bir baksanıza tavsiye lazım:)
http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...-temizleme-suyu-yuz-peelingi-kullananlar.html
kiizzzzzzzzzzzzzzz fotonu görünce acayip sasirdim sanki sen degilde bi baskasi gibilachesıs albüme bi resim ekledim eski halime dair:=) bukdr yakından çekilmişşş eskii nadir resimlerimden biri:)malatyada resimlerime bakarkennnnn bunu buldummm sanki ben deilimm:)
hosbulduk oskemmm Şeniz iyim cnm napiim gittim tatil yaptim geldim:) giderken iyide gelirken kötü oluyo yaaa :gitme:Fıstık yawrucum hoşgeldin yahu
walla çok özlemişim seni
napıyosun nasılsınsın neler yaptın anlat
Kızlar beğendiğiniz için teşekkürler büyük çoğunluk beğendi ama ben bi anlam veremiyorum :)
bu arada sahura kadar kaynatmışsınız yine :)
Ayy catlicam cok yemisiz ya
Okadar eglenceliydiki catladik gulmekten yaa :)
ayy zehraaaaaaaaaaaaaaa cnm kusura bakma msnjınıu farketmemimiş..cnm henüz çok yenisin 40 gün de şişler gider ama daha büüyk ksımı duruyorr.. bitarafın şişi çok olabilir çünkü doktorun otarafına daha çok işlem yaptıysa şişer diger tarafa göreee daha fazla..burnunu daha 2 ay hisetemiyceksin cnmm..3-4 aydan sonra yavaş yavaş hisedersin..gülerken zorlanmanda normallll böle hatta ben ilk başlarda gülerken aynaya baktıgımda çok salak bi ifade oluyorduu:)hepsi geçiyor için rahat olsun ilk 4-5 aydan sonra çok rahatlarsın:)başka sorun varsa zevkle cevaplarım cnmm ::)
rahat nefes almamak nasıl bişey bilmiyorsun sanırım
sürekli ağzından nefes almak
ağzının kuruması
daha çok mikrop yutmak[/QUOTE
Haklısın. Ben zaten önceden sol tarafımla nefes alıyordum, sağ tarafla az nefes alabiliyordum. Ameliyattan sonra sağ tarafımda açıldı gibi, ara ara tıkanmalarım olsada nefes alma problemim gitti gibi. Ama şimdide endişem burnumun eğri kalmış olması, buda canımı sıkıyo tabi. Ben bide takıntılıyım yani , asimetriye helede yüzümde burnumun eğriliğinden kaynaklanacak bi asimetriye tahammül etmeye çalışmak beni üzer.
Bazen diyorum ki acaba revizyon mu olsam???????????Dümdüz bi burnum olur, şekli iyi olur ama ya nefes almam güçleşirse??????????? galiba şişler inince meydana gelecek olan eğriliğe katlanmam gerek.(((((((((((((((((((( görmezden gelmem gerek ama benim için güç bi durum. Bakalım hele tamamen iyileşşsin neler olcak görcez.
güzelliğiniz sağlığınızdan daha önemliyse revizyon olun. 40 günde bu kadar panik yapmanız bence anormal olan. belki de hiçbir sorun yok size öyle geliyor, resim görmeden bişey demek güç.
Hoşgeldin şekerim nerelere gittin yahu baya uzun zamandır kayıptın
benim burun tırtt oldu yaa kemer kaldı biliyomusunmafoldumben