Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya sen bu burun konusunda tecrübelisin, o yüzden sana sormak istiyorum. Sende herhalde sık sık bu topiktesin, o yüzden belki bana buradan cevap verme imkanın olur. Canım ben ameliyat olalı 40 gün oldu. Gerçi haftaya kontrole gidicem bu soracaklarımı en iyi doktorum bilir ama benim içim içimi yiyor o yüzden sana sorayım dedim. Şimdi şişliklerin büyük kısmı herhalde gitti. Yalnız benim burnumun sol yan tarafı , sağ yan tarafa göre daha şiş, kabarık duruyo bu nedenlede hafif yamuk gibi duruyo
(((((((((((((((burun ucumu hala hissetmiyorum, sanki bana ait değil ve dikiş bölgemde hafif bi şişlik var. yaaaaaa 40 gün oldu bu problemler çoook anormal değilmi???????? 40 gün oldu ama sağ ve sol da böyle farklı şişliğin, kabarıklığın olması normalmi??????????Doktora bile gitmeye korkuyorum, olmamış der diye
(((((((((((( Aslında resim eklemek isterdim ama benim fotoğraf makinem yok, webcam de bozuk.
Ya bilmiyorum ben bunları niye sana soruyorum ve şuan niye senin vaktini alıyorum inan hiç bir fikrim yokkk?????????????