Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

aynı sorun bende de var sola doğru kayıyo gibi burnum annemlere soruyorum yok öyle bişi büyütüyosun abartıyosun diyolar ama biz çok incelediğimiz için mi böyle düşünüyoruz acaba benim de 42.gün bugün:KK43:(doktora kontrole gittiğinde ne dediğini iletirsen çok sevinirim canım mafoldumben

Tamam canım. Ahhh ben bi kontrole gidiyim. Doktorun başının etini yiyecem. Adam cerrah olduğuna pişman olacak, onu soru yağmuruna tutacam. Sanada cevabı iletirim

ayy zehraaaaaaaaaaaaaaa cnm kusura bakma msnjınıu farketmemimiş..cnm henüz çok yenisin 40 gün de şişler gider ama daha büüyk ksımı duruyorr.. bitarafın şişi çok olabilir çünkü doktorun otarafına daha çok işlem yaptıysa şişer diger tarafa göreee daha fazla..burnunu daha 2 ay hisetemiyceksin cnmm..3-4 aydan sonra yavaş yavaş hisedersin..gülerken zorlanmanda normallll böle hatta ben ilk başlarda gülerken aynaya baktıgımda çok salak bi ifade oluyorduu:)hepsi geçiyor için rahat olsun ilk 4-5 aydan sonra çok rahatlarsın:)başka sorun varsa zevkle cevaplarım cnmm ::)

Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya sen bu burun konusunda tecrübelisin, o yüzden sana sormak istiyorum. Sende herhalde sık sık bu topiktesin, o yüzden belki bana buradan cevap verme imkanın olur. Canım ben ameliyat olalı 40 gün oldu. Gerçi haftaya kontrole gidicem bu soracaklarımı en iyi doktorum bilir ama benim içim içimi yiyor o yüzden sana sorayım dedim. Şimdi şişliklerin büyük kısmı herhalde gitti. Yalnız benim burnumun sol yan tarafı , sağ yan tarafa göre daha şiş, kabarık duruyo bu nedenlede hafif yamuk gibi duruyo:KK43:(((((((((((((((burun ucumu hala hissetmiyorum, sanki bana ait değil ve dikiş bölgemde hafif bi şişlik var. yaaaaaa 40 gün oldu bu problemler çoook anormal değilmi???????? 40 gün oldu ama sağ ve sol da böyle farklı şişliğin, kabarıklığın olması normalmi??????????Doktora bile gitmeye korkuyorum, olmamış der diye:KK43:(((((((((((( Aslında resim eklemek isterdim ama benim fotoğraf makinem yok, webcam de bozuk.
Ya bilmiyorum ben bunları niye sana soruyorum ve şuan niye senin vaktini alıyorum inan hiç bir fikrim yokkk?????????????

oooo daha çok yeni, benim 5 ay oldu hala ucu şiş, bende de sağ ve sol farklı yavaş yavaş azalıyor ama hala var. panik yapmana gerek yok sabredip bekliyceksin.
geçmiş olsun.

Ayy catlicam cok yemisiz ya
Okadar eglenceliydiki catladik gulmekten yaa :)

oske yaa neee büüyk göstermesii tam tersine yüzünü küçük göstermiş :)çok begendim valla ben olsam hep böle kulanırım:)
gıs fıstık hoşgeldin datlımmm şükür kavuşturana evlendim çocugum olcaktı artıkk nerelerdesin sen yav:)
bizde herşey aynıı sen anlat bakim tatilin nsl geçti:)
hosbulduk balimm kaydirigubbakcemile3
kizz evlendiginde burdaydim cocugun olcagi zamanda burda olurum merak etme kaydirigubbakcemile3
yanliz birakmam seni helede konu bebek olursa:asigim:
valla anlat demeyin gözlerim dolmaya basliyo aglarim simdi yine:1no2:

hoşgeldin kuşum olumunekankayizsmile

niye üzülüyorsun senin olduğun yer de güzeldir eminim, tatildesin diye sana fazladan güzel gelmiştir Tr, sürekli kalsan aynı etkiyi göstermez bence :KK1:

kızlar şu başlıktaki sorunuma bir baksanıza tavsiye lazım:)

http://www.kadinlarkulubu.com/cilt-...-temizleme-suyu-yuz-peelingi-kullananlar.html
hb ttalisimmm Şeniz
yaa anne tarafi fln orda, onlara cok düskünüm belkide bi sene görüsmedigimiz icin bu kadar düskünümdür bilemiyorum
koskoca bi senede sadece 1 ay görüsüyoruzmafoldumben o bi ayda tam onlara alismisken pat diye birden geri dönüs oluyo :gitme: cok koyuyo insana :1no2: anlatamam mafoldumben
buraya geliyosun, onlarsizliga alisiyosun... koca bi sene bekliyosunki izin zamani gelsin... sonra hasret sona eriyo bi ay vakit geciriyosun onlarla, onlara iyice alisiyosun... bide bakmissin izin bitiyo geri dönüs icin hazirlik yapiyosun :sm_confused: tekrar yine basa dönüyosun mafoldumben ve bu böyle tekrarlanip gidiyo boshayallersmile

lachesıs albüme bi resim ekledim eski halime dair:=) bukdr yakından çekilmişşş eskii nadir resimlerimden biri:)malatyada resimlerime bakarkennnnn bunu buldummm sanki ben deilimm:)
kiizzzzzzzzzzzzzzz fotonu görünce acayip sasirdim sanki sen degilde bi baskasi gibi:KK1:

Fıstık yawrucum hoşgeldin yahu
walla çok özlemişim seni
napıyosun nasılsınsın neler yaptın anlat

Kızlar beğendiğiniz için teşekkürler büyük çoğunluk beğendi ama ben bi anlam veremiyorum :)

bu arada sahura kadar kaynatmışsınız yine :)
hosbulduk oskemmm Şeniz iyim cnm napiim gittim tatil yaptim geldim:) giderken iyide gelirken kötü oluyo yaaa :gitme:
sizi sormali bi ay uzak kaldik neler yaptiniz bakeeemm kaydirigubbakcemile2

Ayy catlicam cok yemisiz ya
Okadar eglenceliydiki catladik gulmekten yaa :)

ayyyy yemek konusunu hic acmayin trde kilo verdim 47.5 oldum iki günde hemen 48 olmusum tabi bugün yediklerimi hic katmiyorum araya :umursamaz: buranin havasi suyu sisiriyo yaaa yatin kalkin dua edin trde oldugunuz icin

Son düzenleme:
kıs oskemmmmm yarasın yediklerin enerji olarak sana dönsün ve kalorileir gitsin:)ohhhhhhhhhhhhhh herzaman böle eglen kuzuşum:)
fıstık bayramdan sonra msn partisi yapalım sen bizi topla yoksa biz toplanamayyız:)

valla iyi olur yaaa uzun zamandir parti fln yapamadikkkk
ben bi aydir yoktum ama görünüse göre bastan pink edamisra flnda yok bilmiyorumkismile

he ya kimsecikler yok lachesıs oske ben varız arada bi kaç buruncuk yazıyo kdrrr..dur eski performansımıza dönmemeiz lasım böle olmuyor:)
hadi ben az sahur hazırlıgı yapıp gelimm:)muck:)

farkettim cnm yaaa
neyse artik kizlara özel msjla duyuru yapariz msn partisi yapicagimiz zaman:jeyyar: hepsi gelir o zaman:jeyyar:
tmm cnmmm görüsürüz öptümmm

ayy zehraaaaaaaaaaaaaaa cnm kusura bakma msnjınıu farketmemimiş..cnm henüz çok yenisin 40 gün de şişler gider ama daha büüyk ksımı duruyorr.. bitarafın şişi çok olabilir çünkü doktorun otarafına daha çok işlem yaptıysa şişer diger tarafa göreee daha fazla..burnunu daha 2 ay hisetemiyceksin cnmm..3-4 aydan sonra yavaş yavaş hisedersin..gülerken zorlanmanda normallll böle hatta ben ilk başlarda gülerken aynaya baktıgımda çok salak bi ifade oluyorduu:)hepsi geçiyor için rahat olsun ilk 4-5 aydan sonra çok rahatlarsın:)başka sorun varsa zevkle cevaplarım cnmm ::)

Sevgi pıtırcıkları Nem ve oske.06 içime biraz su serptiniz. Aslında ameliyattan önce bende Kemer ve burun eğriliği vardı bu nedenlede sağ tarafım tıkalıydı.
Doktorum ta en baştan bana dediki:
-Kemeri törpüleriz, eğriliğide olabildiğince düzeltmeye çalışırım.
Bende dedim ki:
-Nasıl yani olabildiğince??????????ben tamammen dümdüz olsun isterim.
Doktor bu sefer şunu dedi:
- Bakın burunun çatısıyla (Çatısı dedigi burnu ayakta tutan tam ortadaki,burun üstündeki ana kemik) fazla oynarsak sonradan nefes almakta problem yaşarsınız. O yüzden hafif eğri kalabilir. Burun çatısıyla fazla oynarsak sonradan burunda düşme, çökme yaşarsınız. Yinede olabileceği kadar düz yaparız dedi.
Şimdi hergün dua ediyorum , Allahım şişlikler insin ama burnum gün geçtikçe daha bi eğri durmasın diye:KK43:(((((((((((((((((( Şu an kemerim yok çok şükür ama dediğim gibi sağ ve sol farklı. Umarım şişliklerden dolayı öyledir.

Kızlar sizce bu mantıklı mı???????? Hani dümdüz ama nefes almada güçlük çeken bi burun yerine, hafif eğri ama iyi nefes alan bi burna sahip olma???????????

rahat nefes almamak nasıl bişey bilmiyorsun sanırım
sürekli ağzından nefes almak
ağzının kuruması
daha çok mikrop yutmak

rahat nefes almamak nasıl bişey bilmiyorsun sanırım
sürekli ağzından nefes almak
ağzının kuruması
daha çok mikrop yutmak[/QUOTE

Haklısın. Ben zaten önceden sol tarafımla nefes alıyordum, sağ tarafla az nefes alabiliyordum. Ameliyattan sonra sağ tarafımda açıldı gibi, ara ara tıkanmalarım olsada nefes alma problemim gitti gibi. Ama şimdide endişem burnumun eğri kalmış olması, buda canımı sıkıyo tabi. Ben bide takıntılıyım yani , asimetriye helede yüzümde burnumun eğriliğinden kaynaklanacak bi asimetriye tahammül etmeye çalışmak beni üzer.

Bazen diyorum ki acaba revizyon mu olsam???????????Dümdüz bi burnum olur, şekli iyi olur ama ya nefes almam güçleşirse??????????? galiba şişler inince meydana gelecek olan eğriliğe katlanmam gerek.:KK43:(((((((((((((((((((( görmezden gelmem gerek ama benim için güç bi durum. Bakalım hele tamamen iyileşşsin neler olcak görcez.

Bazen diyorum ki acaba revizyon mu olsam???????????Dümdüz bi burnum olur, şekli iyi olur ama ya nefes almam güçleşirse??????????? galiba şişler inince meydana gelecek olan eğriliğe katlanmam gerek.:KK43:(((((((((((((((((((( görmezden gelmem gerek ama benim için güç bi durum. Bakalım hele tamamen iyileşşsin neler olcak görcez.

güzelliğiniz sağlığınızdan daha önemliyse revizyon olun. 40 günde bu kadar panik yapmanız bence anormal olan. belki de hiçbir sorun yok size öyle geliyor, resim görmeden bişey demek güç.

güzelliğiniz sağlığınızdan daha önemliyse revizyon olun. 40 günde bu kadar panik yapmanız bence anormal olan. belki de hiçbir sorun yok size öyle geliyor, resim görmeden bişey demek güç.

inşaaallllllllllllllllllllah!!!!!!!!!!!!!!!! Allahtan tek dileğim bu. Umarım hepsi benim kuruntumdur ..........

kızlar naberr ben sonunda döndün ankya bütün bi yaz gezmekten yorgun düştüm:))) ne var ne yokk bizim kızlarrr nerdeeee bi fıstıkla okse burda sanırım gerisi firari burun yaptırıp kaybolanlar nerdesinizzzzzzzz:KK70:DD

Hoşgeldin şekerim nerelere gittin yahu baya uzun zamandır kayıptın
benim burun tırtt oldu yaa kemer kaldı biliyomusun :KK43: mafoldumben

Hoşgeldin şekerim nerelere gittin yahu baya uzun zamandır kayıptın
benim burun tırtt oldu yaa kemer kaldı biliyomusun :KK43: mafoldumben

hb canım antya bursa ist arasında gezdik.yazın başından beri yokum ara geldim geri döndüm neyse canım senin burnuna baktım bi kemer var yandan doktor ne dedi yakında benimde gögüsten gitmem lazım kontrole gidemedim.varsa bi hatası düzeltsin yanii neden cıkmış o kemik söyledimi sana

X