Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Ne demek canım buyurun hepiniz gelin ben misafiri severim, küçüğüz diye pek gelen olmuyor zaten, amacım sadece bayram ruhunu yaşatmak ya da özel bir gün olduğunu kendime hatırlatmak sanırım :)) Kayınvalidene söle ben de sütlaç yemeye geliyom :)))

ayy bak sütlaç bitcek hadii bitmeden gelllllllll:teytey:
iyi bayramlar hepinize pıtırcıklar:)

İyi bayramlar :)

sevgi pitirciklari hepinize iyi bayramlar:)

sizede iyi bayramlarrrr fıstıklarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:lepi:

oskem bayram yorucuydu valla daha yeni eve girdik:)ilk bayram gelin olarakkk artık kaç kişiyi öptüm hatırlayamyorum bide bayramın 2 ve 3 . günü düğün vardııııı şansaaa sinir oldum iycene::)sizin nsl geçti bakinmmm bayram:)

walla ben direk yaydım oturdum bide gelene gidene ikram kısmında çalıştırdılar beni :)
dünde iş arkadaşlarıylaydık eğlendişm baya

ohhh oskem senin bayram iyimişşşş bennnn 5 dk oturmadım valla bu akşamda yine düğün varrr offff bıktım süslen, püslenmekten ha:)

ahahah kuşum ya aşk olsun
senin süslenip püslenmene gereenkmi varki
doğal halinle git anacım
herkeşe 1000 basarsın

anammmmmmmmmmm anammm anam hele bi yanak ver makas alam:)

offffffff kuzummm çok sıkıcıydııııııııı öğğğ geldii valla gezmekten el öpmekten:)
normalde evlenmeden önce bi kaç yakın akrabadan başka yere gitmesdimmm şimmdiiii hem benim tarafım hem benimkinin tarafının hepsine gittikk valla eve gelip nsl yattıgımı bilmiyorumm...bide ilk günnn sabah 5.30 da uyandıkk deli oldumm yaff kayınvalidemin tüm akrabaları bayram namazından sonra toplanıppp kahvaltı yaparlarmmışş.öğğğğğğğğğ çok sıkıcı:)gezmeyi sevmiyorummmm öle bi sülaleye gelin geldimki oturmayı seven yok malesef:)
seninki nsl geçtiii bakimmm:)senin kayınvaliden falan gelmişlerdir demi:)nede olsa nişanlı olarak ilk bayramın seninde:)

ayy canım walla düşündümde valla pek zor işmiş
ben hayatta gitmeme heralde :)
yok kuzucum bizimkiler gelemedi
Serkan çalışıyodu
aman gelmesinler bide onlarla uğraşamazdım :)

ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ne güzel vallaa krtulmuşsunnnn yeminle:)
valla ben bu bayram dişimmi sıkmaktan bi hal oldum bakalım diger bayram nolcak:)

diğer bayram daha zor yaa
kurban murban offf
kavurma yap
sofra hazırla
amannnnn

oskeeeeeeee dişin ağrıyomuş geçmiş olsunnnnnnnnnn doktor öneremicem ankaradasın ist olsan şıp diye sölerdim sadece benmde diş ağrım olmuştu ve finallerim vardı o yüzden bi vakit bulup dişçiye gidememiştimm sınava çalışmaktan o sıra antibiyotk kullandm ağrıyı kesiyo en fazla ilaç önerebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…