Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

Selam kızlar ben de bu forumun yenisi sayılırım, üyelik eski ama bu topiğin yenisiyim :)) Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun, oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin. Ben de bugün güya oruç tutuyordum saat 14:35 itibariyle orucum gitti, regl olmuşum ama yinede ağzıma lokma koymadım. Her sene böyle oluyor ben neden hiç bir Kadir Gecesini tutamıyom yaaa, benim yerime de dua edin lütfen.

kızlar allaha şükür orucu gayet ii atlattım
hiç zorlanmadım dersem yeridir
yarında tutcam inşallah :KK66:

yapma yaa neyse sağlık olsun şekerim :KK66: seneye tutarsın artık
tuenolaya nolmuş ya anlamadım ben :)
dolgumu yaptırmış wayy hiç sölemiyodaaa
kıs dolgudan sonra babası rahatsızlandı ya gelemedi..bende gecenlerde msnde biras lafladımmm ama ban yemişşşşş gelemio kk ya:)
Selam kızlar ben de bu forumun yenisi sayılırım, üyelik eski ama bu topiğin yenisiyim :)) Hepinizin Kadir Gecesi mübarek olsun, oruç tutanların orucunu Allah kabul etsin. Ben de bugün güya oruç tutuyordum saat 14:35 itibariyle orucum gitti, regl olmuşum ama yinede ağzıma lokma koymadım. Her sene böyle oluyor ben neden hiç bir Kadir Gecesini tutamıyom yaaa, benim yerime de dua edin lütfen.
cnm snein de kandilin mübarek olsun bende dün regl oldummm valla kaç senedir bende tutamıyorum kadir gecesinde:KK43:kısmetttttt artık:)
kızlar allaha şükür orucu gayet ii atlattım
hiç zorlanmadım dersem yeridir
yarında tutcam inşallah :KK66:

kıs ben dün regly oldum ya bugun hiç bşy yemedim sadece iki yudum su içtim oda ilaç aldım diye..alışmışım oruca valla bşy yemek acaibime gidio:)

bugünde orucum kızlar
inşallah Allah kabul ediyordur
çalışırken nasıl olcak bilmiyorum

şekerim yaa
pek zorlanmıyorum
ama canım inanılmaz tatlı istiyo anlatamam

şekerim yaa
pek zorlanmıyorum
ama canım inanılmaz tatlı istiyo anlatamam

kıs öle oluyo cidden ben normalde hergün tatlı yemem ramazanda hergun istenilio:)
bugun ikinci kes yalnızız evde kimsecikler yok ve bi ramzan boyunca hayal ettigimm şeyi yapcamm makarna çorba salata:)benimkide çigköfte alcakmış gelirkennn allahımmmmm 4 gözle bekliyourmm iftarı:)

ohh ne güzel hadi bugünde baş başa romantik iftar yapın :)

romantikmiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3benimki kurt gibi aç oluyo kuzum hiç romantik olamıyoskaydirigubbakcemile3ben az yemeklere bakim ara ara gelirim mucks:)sositososito

ee yani o açlıkla ne kadar romantik olabilirki insan :S

tamam cnaımcım kolay gelsin

kızlar napıyorsunuz çok koştum her yerim ağrıyor, yemek falan hazırlayamadım:KK43:

tünaydınnn kıslar oskem lachesısım:)
1 haftadır misafirim vardı yatılıı..bayram temizligi yapamadım yaf...misafirim olmasa evim temizdide battı bayaaaa..şimdi nsl bitircem bilmiyommm..üstün kötü yapayımm eşim diger hafta sonu birlikte yaparıs dediii yemin ederim acıyoooo evin büyüklügünü görüp bide bana bakınca:)siz neyapıyonuz bakim:)

Selam kızlar, ben yarın sabah erkenden kalkıp yüzeysel bir temizlik yapacağım. Bayram menüsü olarak ne hazırladınız? Ben dün gece oniki buçuğa kadar yaprak sardım, bugün de içli köfte ve börek yapacağım, baklava aldım ama yinede sütlü bir tatlı yapacağım, sabahtan bir de makarna salatası yaparım tamamdır. hihoyyyt Siz neler yapıyosunuz bakalım?

Selam kızlar, ben yarın sabah erkenden kalkıp yüzeysel bir temizlik yapacağım. Bayram menüsü olarak ne hazırladınız? Ben dün gece oniki buçuğa kadar yaprak sardım, bugün de içli köfte ve börek yapacağım, baklava aldım ama yinede sütlü bir tatlı yapacağım, sabahtan bir de makarna salatası yaparım tamamdır. hihoyyyt Siz neler yapıyosunuz bakalım?

vovvv daha nolsun cnmmmm süper bi menu ilk gelen ben olayımı size:)elleirne sglık:)
ben evde olmam heralde evlendikten sonraki ilk bayramım olcak ilk günnn kayınvalidemde 2 ve 3 gün annemlerinn yanına gitcem...ama yinede belki gelenim olur diye kayınvalidem sütlaç börek ve sarma yapmışş buzdolabında yatışta bekliyolar yenmeyikaydirigubbakcemile3

bu arada herkese iyi bayramlar kıslar.umarımmmm çikolata tatlılardan uzak durcagımız bi bayram olur:)yeterince kilo aldımmm bariiii bayramda kilo almıyayım:)

bu arada herkese iyi bayramlar kıslar.umarımmmm çikolata tatlılardan uzak durcagımız bi bayram olur:)yeterince kilo aldımmm bariiii bayramda kilo almıyayım:)

yaa evettttttttt ben çikolataya dayanamam o yüzdennn bu bayramı hem seviyo hemde sevmiyorummmm kaydirigubbakcemile3

Pıtırcıklar bayramınız kutlu olsun, mutlu olsun,eğlenceli olsun :)

X