ben eskiden 30 gibi göstertiyodum
burun ve kakül direk beni 25 yaptı ya :)
teşekkür ederim yelkemm
kizlarrrrrrrrrrrrrrr ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmm:lepi:
ama cok mutsuzum mafoldumbenben trmi istiyorum mafoldumben dün helak oldum aglamaktan mafoldumben teselli edin beni sempatiksalakcinni
eee sizlerde ne var ne yokk nasilsiniz bakiiimmmm cok özledim sizii :1hug:
hemen bakıyorum lachesısım:)
lachesis canım ben son iki aydır dermokili denedim.Sabun içermiyor.Güzelde temizliyor cildi.Ama senin cildine yarar mı bilemem.Ben memnun kaldım.Bir dene istersen.
lachesıs albüme bi resim ekledim eski halime dair:=) bukdr yakından çekilmişşş eskii nadir resimlerimden biri:)malatyada resimlerime bakarkennnnn bunu buldummm sanki ben deilimm:)
lachesıs albüme bi resim ekledim eski halime dair:=) bukdr yakından çekilmişşş eskii nadir resimlerimden biri:)malatyada resimlerime bakarkennnnn bunu buldummm sanki ben deilimm:)
oy kuzum teşkür eede4irmmmmm kıss iyiki lmuşum dedim vala bu resmi görünceeee:)çok değişmişsin gerçekten kuzum, güzelliğini gölgeliyormuş, muhteşem oldun şimdi tek kelimeyle maşşallah:)
ay gece gece börek yaptım sıcak sıcak mideme oturdukalorisi de cabası, bu ramazan hiç yaramadı bana
oy kuzum teşkür eede4irmmmmm kıss iyiki lmuşum dedim vala bu resmi görünceeee:)
ben neyeidm bilionmu çiğköfte:)hani hamileler aş erer ya o moddayım inan gece 1 de çiköfte almaya gittik:)regly olcam herşeyden yiyesim var çiköftenin üzerinede saralle yedim ekmekle:)senin börek inan kalorisiz kalır bunlaırn yanında:)ömrümde hiç 51 kilo olmadım:)şuanda tam 51 imvalla ramazanda yeniyorrrrr hemde çok..amacım ramazandan sonra sıkı bi diyettt nerdeyse yememeyi düşünüyorumm acilen benim 6-7 kilo vermem lasımeyvahedigeldismile
bu arada cnm ben gideyim dişimi fırçalayayım ezan okuncak 10 dk sonra:)sabahtan beri su içiyorum kımıldycak halim kalmadı valla:)yarın devam edelim diyecemdeeee misafirim var iftara 20 kişi:)bugun 25 kişi vardı..çarşamba 5 kişi gelcek allahtan:)bu hafta misafir alma haftammm :)biri beni kurtarsın:)iyigeceler bebişim:)