Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

kızlar naberr ben sonunda döndün ankya bütün bi yaz gezmekten yorgun düştüm:))) ne var ne yokk bizim kızlarrr nerdeeee bi fıstıkla okse burda sanırım gerisi firari burun yaptırıp kaybolanlar nerdesinizzzzzzzz:KK70:DD

a.s.HOŞGELDİN,SEFA GETİRSİN CANIM.inşllh çok ama çok iyisindir.

burdayım cm sahura misafirlerim var hazırlık yapcammmmmm :)arada bakınıp çıkıyom:)şu ramazan gecsede rahat rahat laflıyabilsek yaf:)

evet şekerler lütfen yapalım bi parti artıkk :)
yaaa ne zaman yapicaz parti kararlastiralim simdiden:roflol:

Bazen diyorum ki acaba revizyon mu olsam???????????Dümdüz bi burnum olur, şekli iyi olur ama ya nefes almam güçleşirse??????????? galiba şişler inince meydana gelecek olan eğriliğe katlanmam gerek.:KK43:(((((((((((((((((((( görmezden gelmem gerek ama benim için güç bi durum. Bakalım hele tamamen iyileşşsin neler olcak görcez.
cnm ya sakin ol daha cok yenisin hemen panik yapma, bi 6 ay gecsin burnun yerine otursun ondan sonra karar ver revizzyona:)

kızlar naberr ben sonunda döndün ankya bütün bi yaz gezmekten yorgun düştüm:))) ne var ne yokk bizim kızlarrr nerdeeee bi fıstıkla okse burda sanırım gerisi firari burun yaptırıp kaybolanlar nerdesinizzzzzzzz:KK70:DD
oyyyy hosgeldin canisi yaa özledik valllaaaaa
yok tatlisim hepsi kayboldu:) fraposum memleketteymis bu hafta döncekmis digerlerinden haber alamadim henüz:)

burdayım cm sahura misafirlerim var hazırlık yapcammmmmm :)arada bakınıp çıkıyom:)şu ramazan gecsede rahat rahat laflıyabilsek yaf:)
oy masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahura bile misafiri var kizin kaydirigubbakcemile3

sahura misafir mi akannehir hiç sahura misafir duymamıştım.
bize de yarın misafir gelecek aya kalabalık:S

yaaa ne zaman yapicaz parti kararlastiralim simdiden:roflol:

cnm ya sakin ol daha cok yenisin hemen panik yapma, bi 6 ay gecsin burnun yerine otursun ondan sonra karar ver revizzyona:)

oyyyy hosgeldin canisi yaa özledik valllaaaaa
yok tatlisim hepsi kayboldu:) fraposum memleketteymis bu hafta döncekmis digerlerinden haber alamadim henüz:)

oy masallah yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sahura bile misafiri var kizin kaydirigubbakcemile3

sahura misafir mi akannehir hiç sahura misafir duymamıştım.
bize de yarın misafir gelecek aya kalabalık:S

oooooooooo kıslar yaklaşık 10 gün sahura misafir geldi bize:)valla çıldırdımmmm şu ramazan bi bitseydiiiiiiiakannehirsempatiksalakcinni
lachesısım kolay gelsin bacımmmm valla zor misafir agırlamak akannehir

valla nem daha yeni evlisin ve sürekli misafir üstüne misafir
valla sabirli kadinsin ha ben asla katlanamazdim ay büyük konusmayimda :)

valla nem daha yeni evlisin ve sürekli misafir üstüne misafir
valla sabirli kadinsin ha ben asla katlanamazdim ay büyük konusmayimda :)

valla cnm bende patlama noktasına geldim ramazandır diye bşy demiommmguclubacismile

fıstık ben yatıyom cnmmmmmm güneş dogmadna yatmalıyım yoksa uyuyamıyorum:)iyi geceler:)mucks:)

Günaydın kuzucuklarr
nem yawrum hazır ol önümüzdeki ramazanda toplaşıp gelcez pıtırcıklar olarak

oooooooooo kıslar yaklaşık 10 gün sahura misafir geldi bize:)valla çıldırdımmmm şu ramazan bi bitseydiiiiiiiakannehirsempatiksalakcinni
lachesısım kolay gelsin bacımmmm valla zor misafir agırlamak akannehir

fıstık haklı yahu, ben olsam kabul etmezdim. sahura da misafirmi gelirmiş, hem de 10 kere, amma kalabalık aileymişsiniz:KK70:

Günaydın kuzucuklarr
nem yawrum hazır ol önümüzdeki ramazanda toplaşıp gelcez pıtırcıklar olarak

dimi yahu biz de gidelim eksik kalmayalım kaydirigubbakcemile3

sen napıyon kuzu, çalışıyor musun yine yoksa, bu arada tuonela ban mı almış.

Iyiyim sekerim birazdan bi ceyiz bakmaya cikicam
Bu hafta sonuda calissaydim kafayi yerdim sanirim :)
Tuenoladan hic haberim yok ne ara gelmiste ne ara ban almis yaa

oskemmmmmm keşkem gelseniz vallaaaaaa okdr çok isterimkii anlatamam:)
lachesıs kuzum geliolarrr nsl yok diycemkiii valla..akşam çaya geliolar 9-10 gibi sahur yapıp gidiolarrr dünkü misafirlerim kaldı evde bide:)

oskeee bende dün şaşırdım tuonela nsl ban aldı diye..msjlaırna baktımdaaaaaa dudak dolgusunda resim problem olmuş sanırımmmm..tatlışımı sinirlendirmişler:)

oskeee bende dün şaşırdım tuonela nsl ban aldı diye..msjlaırna baktımdaaaaaa dudak dolgusunda resim problem olmuş sanırımmmm..tatlışımı sinirlendirmişler:)

dudak dolgusu yaptırmış ya ben de baktım şimdi, çok değişmiş şok oldum :1shok:

oskemmmmmm keşkem gelseniz vallaaaaaa okdr çok isterimkii anlatamam:)
lachesıs kuzum geliolarrr nsl yok diycemkiii valla..akşam çaya geliolar 9-10 gibi sahur yapıp gidiolarrr dünkü misafirlerim kaldı evde bide:)

yorucu vallahi kuzum, çalışsan nasıl dayanıcaktın bu tempoya bilemiyorum.

Iyi pazarlar kizlar
Kadir geceniz muaberk olsun
Dun ablamlar geldi Raniskomu cok ozlemisim
Bugun bende orucum :)

oske allah kabul etsin cnm bendede şans yokk dün regl oldummm kadir gecesi tutsaydım keşke oruç neyse artık kısmet:)sanada iyi pzrlarrr yigenini bolca mıncıkla:)

yapma yaa neyse sağlık olsun şekerim :KK66: seneye tutarsın artık
tuenolaya nolmuş ya anlamadım ben :)
dolgumu yaptırmış wayy hiç sölemiyodaaa

X