Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım, suyla mı temizleniyor, yoksa pamukla mı?
canım bu jel gibi bişey.Suyla temizleniyor.Yani yüzü yıkar gibi kullanıyorsun.sIVI SABUN GİBİ AMA sabun içermiyor bu.Yani köpük falan hiç olmuyor....
anladım canım ben de o tarz jellerden kullanıyordum ama su cildime iyi gelmiyor kireçten herhalde. La roche'un pamukla temizlenen losyonundan aldım bugün umarım o iyi gelir.
çok sağol yeniden.
ayy yaptım tadınada baktım
sankiim şekeri biraz az ve tarçını biraz fazla olmuş gibi
neyse herkes beceriksiz zaten :)
yok canım iş çıkışında gitcez daha
bi görsen bütün katlardaki dolaplar dolu
herkes bi ton şey yapmış
nasıl yicez okadar seyi :)
yok canım iş çıkışında gitcez daha
bi görsen bütün katlardaki dolaplar dolu
herkes bi ton şey yapmış
nasıl yicez okadar seyi :)
benim yeirmede ye kuzuuuuuuuuuuuuuuu:)
off bende gidimmm incir tatlısı yapi,m bari:)
ilk kes ramazanda evde olcaz ve yalnız iftar yapcaz yuppi:)
kıs ebde baklava ve lokma sütlaçtan başka yemedimmm ramzanda deişiklik olsunn diye yapcma bide hiç yapmadım bakalım neye benziycek:)bol bol ye işte fırsat bu fırsat
aaaa amma gezmişsiniz ne güzel
ay herkes incir tatlısı yapıyor bu ramaza. kolay gelsin kuşum:)
ben de gidiyim halım leke olmuştu onu siliyim
Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya sen bu burun konusunda tecrübelisin, o yüzden sana sormak istiyorum. Sende herhalde sık sık bu topiktesin, o yüzden belki bana buradan cevap verme imkanın olur. Canım ben ameliyat olalı 40 gün oldu. Gerçi haftaya kontrole gidicem bu soracaklarımı en iyi doktorum bilir ama benim içim içimi yiyor o yüzden sana sorayım dedim. Şimdi şişliklerin büyük kısmı herhalde gitti. Yalnız benim burnumun sol yan tarafı , sağ yan tarafa göre daha şiş, kabarık duruyo bu nedenlede hafif yamuk gibi duruyo(((((((((((((((burun ucumu hala hissetmiyorum, sanki bana ait değil ve dikiş bölgemde hafif bi şişlik var. yaaaaaa 40 gün oldu bu problemler çoook anormal değilmi???????? 40 gün oldu ama sağ ve sol da böyle farklı şişliğin, kabarıklığın olması normalmi??????????Doktora bile gitmeye korkuyorum, olmamış der diye(((((((((((( Aslında resim eklemek isterdim ama benim fotoğraf makinem yok, webcam de bozuk.
Ya bilmiyorum ben bunları niye sana soruyorum ve şuan niye senin vaktini alıyorum inan hiç bir fikrim yokkk?????????????