Sevgi pıtırcıklarının tatlı sohbetileri:):):):)

hoşgeldin kuşum günaydın
ii bari çok kişi geliyo ama en azından yardımda ediyolar :)

kızlarr yarın akşam iş yerinden bi arkadasımıza yemeğe gitcezde herkez bişiler yapcak
bende havuçlu, cevizli ve tarçınlı kek yapcam
varmı daha güzel olmasını sağlayacak bişi?

canım bu jel gibi bişey.Suyla temizleniyor.Yani yüzü yıkar gibi kullanıyorsun.sIVI SABUN GİBİ AMA sabun içermiyor bu.Yani köpük falan hiç olmuyor....

anladım canım ben de o tarz jellerden kullanıyordum ama su cildime iyi gelmiyor kireçten herhalde. la roche'un pamukla temizlenen losyonundan aldım bugün umarım o iyi gelir.
çok sağol yeniden.

oskemm eminims en en güzleini yaparsın kuzummmmm :)bizim ekliycegimiz bşy olamas bilem:)

ayy yaptım tadınada baktım
sankiim şekeri biraz az ve tarçını biraz fazla olmuş gibi :KK43:
neyse herkes beceriksiz zaten :)

ayy yaptım tadınada baktım
sankiim şekeri biraz az ve tarçını biraz fazla olmuş gibi :KK43:
neyse herkes beceriksiz zaten :)

bende şekeri az oluncaaaaa ya çikolata sos döküyom yada pudra şekeri :)iyi kamufulaj yapıyo:)
bu arada bu saatte ne gezion kıs uyumadınmmı:)

ayy aslında çikolata sosu iyi olrududa zeten çok karışık
havuç tarçın ceviz bide çikolata sos iice bayar
neyse artık bidahaki sefere aklımda olsun :)

fire kız napıyosun nerelerdesin

oskemmm gittinmi arkadaşına yoksa daha gitcekmisiniz:)benimde kekimi ayırrrr ha:)

yok canım iş çıkışında gitcez daha
bi görsen bütün katlardaki dolaplar dolu
herkes bi ton şey yapmış
nasıl yicez okadar seyi :)

herkes bi ton şey yapmış

benim yeirmede ye kuzuuuuuuuuuuuuuuu:)
off bende gidimmm incir tatlısı yapi,m bari:)
ilk kes ramazanda evde olcaz ve yalnız iftar yapcaz yuppi:)

herkes bi ton şey yapmış

bol bol ye işte fırsat bu fırsat:KK70:
benim yeirmede ye kuzuuuuuuuuuuuuuuu:)
off bende gidimmm incir tatlısı yapi,m bari:)
ilk kes ramazanda evde olcaz ve yalnız iftar yapcaz yuppi:)

aaaa amma gezmişsiniz ne güzel:KK70:
ay herkes incir tatlısı yapıyor bu ramaza. kolay gelsin kuşum:)

ben de gidiyim halım leke olmuştu onu siliyim:KK43:

bol bol ye işte fırsat bu fırsat:KK70:

aaaa amma gezmişsiniz ne güzel:KK70:
ay herkes incir tatlısı yapıyor bu ramaza. kolay gelsin kuşum:)
kıs ebde baklava ve lokma sütlaçtan başka yemedimmm ramzanda deişiklik olsunn diye yapcma bide hiç yapmadım bakalım neye benziycek:)

ben de gidiyim halım leke olmuştu onu siliyim:KK43:

amannnnnnnn aman dün koca bi fantaaaa halıma döküldüü hemde beyaz kısmaaaa inan bi damla siyah yere gelmemişşş..dün deli gibi sildimmmm sabah uyandım sapsarıııı sonra çamaşır suyu ile sildimde düzeldi çok şükür:)çok takıntılıyım ya istiyorumki hiç bşy kirlenmesinnn sempatiksalakcinnikolay gelsin kusumsositososito

Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya sen bu burun konusunda tecrübelisin, o yüzden sana sormak istiyorum. Sende herhalde sık sık bu topiktesin, o yüzden belki bana buradan cevap verme imkanın olur. Canım ben ameliyat olalı 40 gün oldu. Gerçi haftaya kontrole gidicem bu soracaklarımı en iyi doktorum bilir ama benim içim içimi yiyor o yüzden sana sorayım dedim. Şimdi şişliklerin büyük kısmı herhalde gitti. Yalnız benim burnumun sol yan tarafı , sağ yan tarafa göre daha şiş, kabarık duruyo bu nedenlede hafif yamuk gibi duruyo:KK43:(((((((((((((((burun ucumu hala hissetmiyorum, sanki bana ait değil ve dikiş bölgemde hafif bi şişlik var. yaaaaaa 40 gün oldu bu problemler çoook anormal değilmi???????? 40 gün oldu ama sağ ve sol da böyle farklı şişliğin, kabarıklığın olması normalmi??????????Doktora bile gitmeye korkuyorum, olmamış der diye:KK43:(((((((((((( Aslında resim eklemek isterdim ama benim fotoğraf makinem yok, webcam de bozuk.
Ya bilmiyorum ben bunları niye sana soruyorum ve şuan niye senin vaktini alıyorum inan hiç bir fikrim yokkk?????????????

Nem!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ya sen bu burun konusunda tecrübelisin, o yüzden sana sormak istiyorum. Sende herhalde sık sık bu topiktesin, o yüzden belki bana buradan cevap verme imkanın olur. Canım ben ameliyat olalı 40 gün oldu. Gerçi haftaya kontrole gidicem bu soracaklarımı en iyi doktorum bilir ama benim içim içimi yiyor o yüzden sana sorayım dedim. Şimdi şişliklerin büyük kısmı herhalde gitti. Yalnız benim burnumun sol yan tarafı , sağ yan tarafa göre daha şiş, kabarık duruyo bu nedenlede hafif yamuk gibi duruyo:KK43:(((((((((((((((burun ucumu hala hissetmiyorum, sanki bana ait değil ve dikiş bölgemde hafif bi şişlik var. yaaaaaa 40 gün oldu bu problemler çoook anormal değilmi???????? 40 gün oldu ama sağ ve sol da böyle farklı şişliğin, kabarıklığın olması normalmi??????????Doktora bile gitmeye korkuyorum, olmamış der diye:KK43:(((((((((((( Aslında resim eklemek isterdim ama benim fotoğraf makinem yok, webcam de bozuk.
Ya bilmiyorum ben bunları niye sana soruyorum ve şuan niye senin vaktini alıyorum inan hiç bir fikrim yokkk?????????????

aynı sorun bende de var sola doğru kayıyo gibi burnum annemlere soruyorum yok öyle bişi büyütüyosun abartıyosun diyolar ama biz çok incelediğimiz için mi böyle düşünüyoruz acaba benim de 42.gün bugün:KK43:(doktora kontrole gittiğinde ne dediğini iletirsen çok sevinirim canım mafoldumben

NEmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bide rahat gülemiyor ve mimik yapamıyorum. Kahkaha kesinlikle atamıyorum. Ya ben burun ameliyatı oldum botoks yaptırmadımki:KK43:(((((((((((((((((((((

NEmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bide rahat gülemiyor ve mimik yapamıyorum. Kahkaha kesinlikle atamıyorum. Ya ben burun ameliyatı oldum botoks yaptırmadımki:KK43:(((((((((((((((((((((

X